Dodaj do ulubionych

Mariusz "Max" Kolonko w TVN

IP: *.aster.pl 20.04.06, 13:01
pierwszy
Obserwuj wątek
    • komentator15 Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN 20.04.06, 13:24
      trzeci. Lubie maxa choc on przesiakl ameryka za nadto...
    • Gość: gmork Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 20.04.06, 13:44
      Kurcze, a tak lubiłam TVN :( Teraz jak boski Max będzie miał transmisje w Faktach, to chyba powróce do Wiadomości w TVP1.
      • Gość: Mig Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.ad.weil.com / *.weil.com 20.04.06, 14:24
        Coś strasznego! W dodatku wynika z tego ze Polsat i TVN sie o niego bili!!!
        Schodzą na psy
      • aptymista Durczok też w TVN: wracam do Wiadości TV1 20.04.06, 17:40
    • Gość: lukasz Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 14:04
      Kolonko jakby nie mówić to najlepszy polski korespondent zagraniczny. Jak się
      patrze na Kraśke to aż mi się w brzuchu przewraca.Max witamy na
      nowo!!!!!!!!!!pozdrawiam
      • Gość: please dajcie linka do zdjeciowek weroniki!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 14:21
        wiecie o co chodzi,podobno przez Maxxxa znalazly sie w sieci
      • genek8 Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN 20.04.06, 14:23
        sorry ale maxia wylali z tvp i zadna inna stacja nie chciala podpisac z nim
        umowy. sam latal od stacji do stacji zeby cos sobie zalatwic - widocznie tvn
        mial dosc jego marudzenia. a ksiazka jest sponsorowana - nie rozumiem
        zaplacili mu za to ze ja napisal to chyba wydawca placi no chyba ze co 2 strony
        pisal jaki to meras jest fajny i cool.a tak w ogole to zawsze mamy konkretna
        beke z maxa jego akcentu, tekstow i stylu.
        • Gość: byly polak Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:02
          To normalne, ze polak ma beke z kogos kto cos osiagnal i jest troszke popularny.
          To takie polskie...ja koncze w tym roku studia za panstwowe pieniadze i zegnaj
          polandio...Kiedy wy polacy oduczycie sie zawisci...to takie chrzescijanske:-)
          Poza tym moim zdaniem Kolonko ma swietny amerykanski akcent...a beke mam jak
          slysze polaczkow za granica z ich radzieckim akcentem...
          • Gość: Mateusz Re: WTF ??? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.04.06, 04:52
            Ciesze sie ze podpisujesz sie "byly polak". Nie zaslugujesz na to zeby nim byc.
            Zebys nie mogl sobie ulzyc to powiem Ci ze mieszkam od wielu lat w USA ale
            takiego prymitywa jak Ty to dawno nie widzialem. Przykro musi byc Twojej matce.
            Zal mi jej.
      • pierwszywprawo Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN 20.04.06, 14:33
        Taaa, gdyby jeszcze potrafił mówić poprawnie w ojczystym języku, co powinno
        jednak być podstawową umiejętnością reportera telewizyjnego. Szkoda, że sekcja
        informacyjna TVN też schodzi na psy.
    • Gość: Pinezka Zaśnieżony Max z odbiciami w TVN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 14:44
      TVN zamiast zatrudniać kolejne supergwiazdy rozmaitego kalibru mogłaby zadbać,
      by program docierał do widzów w przyzwoitej jakosci. We Wrocławiu odbiór jest
      przeważnie beznadziejny.
      Ale co tam! Ludzie go kochają, bo on jest taki amerykansky. Nawet jak jest
      zaśnieżony i z odbiciami.
      • Gość: waldi Re: Zaśnieżony Max z odbiciami w TVN IP: *.strong / *.strong-pc.com 20.04.06, 14:56
        Jak to mówił Maciek Sthur : Mariusz Mix Kolanko :)
    • martamaria10 Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN 20.04.06, 15:07
      Jak się dowiedziałam, że Durczok będzie pracował w TVN, pomyślałam sobie:
      super, lubię gościa. Ale, jeśli będzie pojawiał się Kolonko, to niestety, czas
      antenowy przesuwam na 18.45 do Polsatu. Bo, i przy Kraśce, i przy Kolonko,
      kolacja stanęłaby mi w gardle. Pozdrawiam TVN i tego d..., który zatrudnił Mixa.
      Marta
      • Gość: do marci Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.3.14.vie.surfer.at 20.04.06, 18:08
        uspokuj sie .max jest niezly,durczok nawet fajny koles......moze ty marciu
        jestes lepsza .glosuje na ciebie
      • Gość: kavax Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:04
        Czytam te posty i śmiać mi się chce. Sami malkontenci, rozkapryszone panienki i
        pozerzy, przyzwyczajeni do o wiele wyższego poziomu dziennikarstwa, publicystyki
        itd. To taka cecha narodowa Polaków. Żałosne.
    • Gość: Gość Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.stat.gov.pl 20.04.06, 15:18
      Najleszy w TVP był ten jego amerykański akcent po kilku latach pobytu w USA.
      Takim nawet Z. Brzeziński i inni od dziesięcioleci zamieszkali za oceanem nie
      mogą się poszczycić. osobiście słysząc jego relacje myślałam, że jest to drugie
      już pokolenie zamieszkałe w Ameryce. A okazalo się, że ten młody w końcu
      człowiek dopiero po maturze wyjechał z Polski. Po co to kino? Czemu ma to
      służyć?
      • Gość: brzezinho Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:31
        z nju jork dla faktów marjusz max kolonkoł
        fatalny jest ten gość...mam nadzieje ze wyleci szybciutko
        • Gość: Jest dobry Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: 199.67.203.* 20.04.06, 15:35
          Jest dobry, przynajmniej nie jest sztywnym nadętym bufonem jak Durczok. W jego
          relacjach są emocje i pasja. Nie jest gadającą głową jakich wiele, ma swój styl.
          • martamaria10 Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN 20.04.06, 16:25
            Nie rozśmieszaj mnie! Jeśli Durczok jest nadętym bufonem, to kim są inni
            dziennikarze? W jego relacjach rzeczywiście jest pasja. Mix ma swój styl? Tak,
            jak najbardziej, kaczora Donalda z Disneylandu.
            Marta
            • Gość: kavax Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:09
              Obaj mogą budzić sprzeczne emocje, ale je budzą. To znaczy, że coś sobą
              reprezentują. Myslę, że TVN na tym skorzysta, pomimo nadętych komentarzy powyżej.
    • marekmarecki8 tez mi 20.04.06, 16:58
      tez mi ciekawostka..

-
    • Gość: Piotr A co z Kasią Sławińską???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:05
      Ona taka ładna... czyżby nie pracowała, a może będą we dwoje? Pozdr.
    • morfeusz_1 Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN 20.04.06, 17:27
      Już tylu chłopców odeszło z publicznego pueblo...
      Na Miły Bóg Walterze,zabierz jeszcze Darka Szpakowskiego przed MŚ plissssssss;)
    • szagata Oj, A co z Katarzyną Sławińską, bardzo ją lubię 20.04.06, 17:33
    • rtd5rtd Wiadomo ze nie w CNN! 20.04.06, 18:02
      buhhahahah
      • Gość: adam70 Re: Wiadomo ze nie w CNN! IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 18:07
        Zarowno Kolonko jak i Durczok sa swietni! ja tam sie ciesze, obydwaj maja osobowosci, ktorych im
        zazdroscicie, ot, polskie piekielko...
        • rtd5rtd o tak! bardzo zazdroszcze . Moim pragnieniem jest 20.04.06, 18:23
          sex z mariuszem i kamilem na raz z dwoma!
    • m824 NIEEEeeeeeeeeeeeee 20.04.06, 18:31
      nieeeee, błagam, tylko nie do TVN-u. qrcze, już myślałam, że go niegdy na
      antenie nie zobaczę!

jak on taki super-hiper extra dziennikarz, to czemu się nie zatrudni w jakiejś
      amerykańskiej stacji telewizyjnej (szczególnie, że jest producentem dla nich).

nie chcę go już oglądać, bleeeeeee :-(
    • Gość: :-[ Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:40
      Tragedia... Jakby nie mozna bylo Polaka 'zatrudnic'
    • Gość: jorge.martinez Dziwne IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.06, 19:00
      Z tego co mi wiadomo MKK nie spełniał oczekiwań TVP, ponieważ mieszkał w NY a
      nie w Waszyngtonie, gdzie dzieje się większość rzeczy, jakie interesować powinny
      korespondenta z USA.
      A może TVN będzie miała 2 korespondentów. Jednego gwiazdora a drugą wyrobniczkę?
      • Gość: carewiczówna Re: Dziwne IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 20.04.06, 21:49
        Mówcie co chcecie, ale ten Max jest całkiem apetyczny.
        I tak kochan T.Sianeckiego.
        • Gość: klakson Re: Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 01:19
          To zabrzmiało jak "Mówcie co chcecie ale Syreną się całkiem fajnie jeździ. I
          tak kocham Mercedesy". Nie porównuj więcej Kolonko z Sianeckim ;)
    • Gość: telewidz Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.clk.net / 80.53.53.* 20.04.06, 21:48
      nudny palant
    • Gość: MArek Re: Mariusz "Max" Kolonko to super gosciu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:17
      Jego newsy z USA zawsze sluchalem z zapartym tchem. ON potrafi zainteresowac
      czlowieka. Jest bardzo dobrym dziennikarzem. Ciesze sie, ze jego talent nie
      pojdzie na marne i ze bedzie dalej przekazywal wiesci i ciekawostki z USA!!!
    • Gość: maxfan Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: 83.131.175.* 20.04.06, 22:48
      To żałosne, że TVN zdecydowało się na współpracę z tym komikiem. Czy Szymon
      Majewski nie wystarczy? A poza tym jak to strata dla Polish Builders Community
      in Greenpoint. Te niewybudowane drapacze chmur na Greenpoincie.
      • vinner1 Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN super gość 20.04.06, 23:10
        Profesjonalny dziennikarz z dobrą dykcją na tym samym poziomie co św.pamięci
        W.Milewicz.
    • Gość: ryba Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:07
      Co za bzdury piszš ci "dziennikarze"! Jak firma produkujšca samochody możwe byc
      patronem medialnym? "Sponsorem" powinno być.
    • Gość: Ale LIPA Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:14
      Nasz "mix" kolanko z Bydgoszczy :-)
      nie darzę sympatią tego pana
    • Gość: W Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.daminet.pl 21.04.06, 01:52
      Yeh, itz rily someting.
    • Gość: pisuar Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.oc.oc.cox.net 21.04.06, 06:16
      a co z modelka Rossati panie MaXie co z jej ambicjami
    • Gość: michal Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: 195.204.107.* 21.04.06, 07:01
      Swietnie. Dziennikarz, ktory ma pasje w podawaniu informacji,
      przesadna i nawet bawiaca, moze po prostu przyciagac widzow.
      Spojrzcie na Richarda Questa w CNN.
      • Gość: anti-Kolonko Re: Mariusz "Max" Kolonko w TVN IP: *.ilabs.pl 21.04.06, 08:48
        Znowu beda tendencyjne wiadomosci z blogoslawienstwem partii Republikanow.
        Kolonko kocha Busha miloscia nieodwzajemniona, co jest zenyjace. TVN na tym
        ucierpi, mam nadzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka