mtv_fan 26.04.06, 16:40 I co mam zrobić? A za chwilę idę na dodatkowy angielski gdzie uczy bab która jest do d... i już wolę sie nudzić niż tam iść:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Nudzi mi się:( 26.04.06, 16:58 Ten emotikonek to właściwie powienien tak wyglądać: Nudzi mi się:) Przecież to stan idealny, do którego każdy dąży, nawet podświadomie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Nudzi mi się:( 26.04.06, 17:07 ja zawsze udaje ze ide na korki ,a kase biore dla siebie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Nudzi mi się:( 26.04.06, 17:37 MTV Fun NARZEKA, że sie nudzi! Skanadal! Tak nie można, po prostu nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Nudzi mi się:( 26.04.06, 23:22 mtv_fan napisała: > I co mam zrobić? A za chwilę idę na dodatkowy angielski gdzie uczy bab która > jest do d... i już wolę sie nudzić niż tam iść:P Mam nadzieje, ze moja 14 letnia uczennica, nie mowi tak o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudzi mi się:( 26.04.06, 23:28 a mi się nie ma kiedy nudzić i mnie to przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Nudzi mi się:( 27.04.06, 13:35 A ja wreszcie się mogę ponudzić... nie za długo ten stan wprawdzie będzie trwał, ale zawsze...:) --- Ah Nudo! Bądź z nami zawsze, nie opuszczaj nas, nie zostawiaj... Odpowiedz Link Zgłoś