Dodaj do ulubionych

Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory

18.05.06, 09:20
Marek "disco polo" Sierocki swietnie sie nadaje na ten festwial. Tylko nie
rozumiem czemu taki syf musi byc transmitowany przez TVP. Co za zenada...
Obserwuj wątek
    • Gość: Walther Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:33
      Musi być transmitowany, bo TVP to jeden z współorganizatorów, podobnie jak wiele
      innych telewizji z Europy.
      • Gość: IV RP = II PRL To kara boża za głosowanie na kaczory i leppera. IP: *.net.autocom.pl 18.05.06, 11:56
        • Gość: Rafal Re: To kara boża za głosowanie na kaczory i leppe IP: *.ds.tu.koszalin.pl 19.05.06, 01:12
          Zastanawiałeś się człowieku nad tym co piszesz - co ma wspólnego Eurowizja z
          wynikami wyborów w Polsce. Następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to
          się nad tym dobrze zastanów.
          • Gość: Ja z Warszawy Jaki to ma związek z piosenką? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 06:35
            Nie ma. Kicz, kicz, potworny kicz. Wstyd że polski wykonawca bierze w tym
            udział.
            Wart Pac pałaca a pałac Paca
    • Gość: cossack Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: 82.160.228.* 18.05.06, 09:34
      Ale jarmark :-))))))))))
      co tu komentować, wystarczy obejrzeć zdjęcie. Wyglądają jak aktorzy z taniego
      horroru klasy ..."Z"
      • Gość: P.S.J. Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:54
        > Ale jarmark :-))))))))))
        > co tu komentować, wystarczy obejrzeć zdjęcie. Wyglądają jak aktorzy z taniego
        > horroru klasy ..."Z"

No... chyba jeszcze gorzej niż ci Finowie.
    • Gość: Kiq Lordi IP: 82.160.21.* 18.05.06, 09:39
      Lordi gra komercyjna muzyke heavy metalowa, fajnie sie ich słucha ale patrzec na nich sie nie da, bo ze smiechu mozna peknac :D
      • Gość: muzyk Re: Lordi IP: *.admin.local / 193.203.83.* 18.05.06, 09:57
        I wlasnie dla tego masa ludzi na nich zaglosuje ;)
        Ja pewnie tez hehehehe.

Pozdrawiam.

Gość portalu: Kiq napisał(a):

> Lordi gra komercyjna muzyke heavy metalowa, fajnie sie ich słucha ale patrzec n
        > a nich sie nie da, bo ze smiechu mozna peknac :D
        • Gość: mario Lordi IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.05.06, 11:55
          Ja też głosuje na Lordi, najbardziej mi się podoba to hasło "rozwalmy eurowizję"
          Fajnie by też było jakby zaczeli rzucać mięsem w publiczność:):) Wtedy wyślę i
          10 sms-ów. Słyszałem też że mają zrobić niezły pokaz pirotechniczny.
          Jak dobrze pójdzie to eurowizja zostanie rozwalona i trzymam za nich kciuki.
          • Gość: alek Re: Lordi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:00
            proste że głosujemy na lordi, będzie śmiesznie jak wygrają. chociarz nie
            odbiegają zabardzo od eurowizyjnego kiczu
            • Gość: verte Re: Lordi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 03:12
              Gość portalu: alek napisał(a):

> proste że głosujemy na lordi

ależ naturalnie,mój głos mają zapewniony
    • Gość: wredna_jedza Plagiat :)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:51
      2 lata temu Austriacy zrobili sobie jaja, przysyłając jakiegoś świra z kabaretu :)))
      Teraz Finowie idą ich śladem :))))))))))))))
    • Gość: lolovaxman Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:27
      obie prozpozycje (Finlandia i Islandia) są niżej notowane od polskiej -
      przejdziemy na bank, tyle że w finale będziemy na tyle nisko, że za rok znów
      będziemy startować z półfinałów... :]
    • doral2 Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 10:27
      a czym pan Wisniewski zamierza pobić konkurencję? bo jakoś ostatnio nie słychać
      w jego "dorobku artystycznym" niczego nowego, poza kolorem włosów i tym że
      ciągle gada....
    • Gość: ciekawy Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.sympatico.ca 18.05.06, 10:36
      tak wygladaja-jakimi sie urodzili; szkoda ich-co za biedne istoty
      • Gość: P.S.J. Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:58
        Jesteś podły, nie wolno się natrząsać z ludzi upośledzonych, a poza tym on się
        taki nie urodził, miał czerwone włosy, a na zielono przefarbował dopiero niedawno.
    • Gość: Egoistka Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.uni.lodz.pl 18.05.06, 10:45
      Bez wątpienia, tegoroczny finał Eurowizji ległby u nóg legendarnego Marlyna
      Manson'a. Pośród wszystkich tych potworów nie byłoby dla niego konkurencji.
      Tylko co za pech, że nie uczestniczy ... :)
    • aro7 Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 11:08
      Wysłać jakis zespół chrześcijański na pohybel statanistom :)
      • Gość: mario No najlepiej "arkę noego" IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.05.06, 11:50
        To nie jest zespół satanistyczny, chyba że jesteś mocherem i wszystko co inne i
        dziwne to trzeba opluć i się bulwersować
      • Gość: nicko Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.autocom.pl 18.05.06, 14:41
        tutaj pole do popisu dla Ojca Dyrektora.
    • Gość: biała skarpeta Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: 213.195.139.* 18.05.06, 11:11
      Jaki konkurs taki ekspert muzyczny - Marek Sierocki wybitny dzienikarz muzyczny
      od polo cokty. Myslałem, że jest juz na zasłużonej emeryturze a tu taka miła
      niespodzianka Marek S. znowu nadaje ;-)
    • Gość: seb Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.man.polbox.pl 18.05.06, 11:24
      Zenada jak zawsze w tej eurowizji... Powinni naszą Rodowicz spasioną wysłać w
      pióropusżu i w miniówie. też by miała szanse ze swoją posturą "Kotleta w
      toalecie"
      • alpepe Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 11:37
        żenada na twoim poziomie, skoro tak bezlitośnie komentujesz kobietę, która bądź,
        co bądź, coś sobą reprezentuje.
        Każdy wie, jak Maryla R. wygląda.
        • Gość: gangstanyga Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.u.mcnet.pl 18.05.06, 16:58
          > Każdy wie, jak Maryla R. wygląda.

Nom, jak mielony z kapustą i grzybami w skali 20:1
      • Gość: jagoda Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:09
        dosc kto tu pisze ??wszystkich sie obraza.Jak mozna tak. Widze ze jest duzo
        osob ktore nie powinny zabierac glosu bo sa molo ze niegrzeczni ale ochydni.Jak
        mozna ublizac z niczego sie nie cieszyc .Nie podobaa sie to nie ogladac .
        • Gość: kol@ Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 04:03
          kiedy my sie cieszymy z wielu rzeczy, chocby z finskiego zespolu w eurowizji - a
          ublizac lubimy. nudziaro.. ;DDD
    • Gość: Terence Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.elb.vectranet.pl 18.05.06, 12:36
      ehehehe dokładnie rozwalić tą chałe eurowizje... na tym konkursie to nic tylko
      jaja sobie robić bo normalna konwencja tego syfu powoduje (bynajmniej u mnie)
      odruch wymiotny spowodowany nadmiarem kiczu i tandety...
      • Gość: sebcio [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wielbicielka Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:20
        wierzę ,że im sie uda na 100 procent,awy ktorym sie nie podoba właczcie inny
        kanał najlepiej swój.ha ha ha .WYGRAMY ,A WAM BEDZIE ŁYSO.
    • kfaker Lordi robią sobie jaja! 18.05.06, 13:39
      Jedno sprostowanie - jesteście w błędzie sądząc że Lordi zamierzają wystraszyć kogokolwiek swoimi strojami. Ten zespół od samego początku robił sobie jaja, ot choćby w każdym teledysku bawią się konwencją znanych horrorów. FINOWIE ROBIĄ TO DLA JAJ! W Michaś robi to dla kasy.
      • antidotumm Re: Lordi robią sobie jaja! 18.05.06, 14:03
        Finowie robia jaja tez dla kasy.
        Michas nie umie spiewac, ale jest dobrym showmanem.
        • Gość: ylemai Re: Lordi robią sobie jaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:23
          niekoniecznie. Znam trochę Finów, i to nie są ludzie tak opętani robieniem kasy
          jak Polacy. u nich alternatywna scena zawsze się dobrze bawiła bez grosza w
          kieszeni.

głosujemy na Lordi! :)
    • leszek.zory Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 13:47
      loooooooooooool ale nich pajace! hahahaha
    • Gość: lulu Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: 85.101.70.* 18.05.06, 14:11
      ludzie zal mi was, jesli eurowizja to dla was taki kicz to dlaczego ja
      ogladacie????!!! a ogladacie napewno bo wiecie o co chodzi !!!!!!!!!!!!
      jesli nie lubicie tego typu imprez to zmiencie program a nie wrzucacie puste
      teksty, zal mi was za brak waszej osobowosci i oryginalnosci. jak jakis baran
      cos palnie to jak te osly wszyscy za nim powtarzaja, smutni jestescie poprostu :
      ((
      • Gość: PROZAiC Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.as15444.net 18.05.06, 14:25
        a juz myslalem ze nikt normalny (czyt. myslacy samodzielnie) sie na tym forum
        nie znajdzie.
        Zaskakujace jak wielu zajadlych przeciwnikow "tandety" interesuje sie teze...

I choc faktycznie poziom prezentowanych piosenek nie rzuca na kolana to ja i
        tak lubie eurowizje.

pozdrawiam
        PROZAiC
        • Gość: kinga Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.ilabs.pl 18.05.06, 15:21
          Ja tylko nie rozumiem dlaczego na Eurowizje nie wysyla sie kogos kto naprawde
          ma szanse - Dode!
          • Gość: abc Ale to się nie wysyła! To każdy mógł zagłosować. IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 17:54
            > Ja tylko nie rozumiem dlaczego [ciach]

Więc jeszcze wiele rzeczy musisz zrozumieć.
      • Gość: kozioł Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.petrus.com.pl 19.05.06, 18:32
        błagam posiedź ze słowniczkiem, albo pisz po angielsku , bo jezyk ojczysty to
        Twój konik normalnie!!!!
    • Gość: martenika a dlaczego syfna pilka nozna?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.05.06, 15:35
      ja nie wiem dlaczego syfna pilka nozna jest transmitowana...

nie chcesz nie musisz ogladac...
      • Gość: blebleble [...] IP: *.chello.pl 19.05.06, 10:23
    • Gość: czonbe a gdzie Dojda? Co jest z Dojdą? IP: *.promax.media.pl 18.05.06, 16:02
      • frant3 Re: a gdzie Dojda? Co jest z Dojdą? 18.05.06, 17:42
        Czy chodzi Ci o moherową Dosie z Ciechanowa.

--
        Frant - humor, satyra, krytka
    • Gość: Luśka czy Wisniewski w kroczu tez jest czerwony? IP: *.promax.media.pl 18.05.06, 16:04
    • Gość: Bole69 BBC Radio One IP: *.bbtec.net 18.05.06, 16:18
      Wlasnie slyszalem 2 minuty temu na BBC Radio 1 ze - 'Poland will be the worst'.
      Angole jednak znaja sie troche na muzyce.
      • marrys Re: BBC Radio One 18.05.06, 17:49
        W tym lewackim swiecie Follow my heart napewno nie zwyciezy. Satanisci z
        Finlandii i ich utworem "Hard rock halleluja" maja wielkie szanse dostac sporo
        punktow z Rosji, Francji, Hiszpanii, Niemiec.....?
      • Gość: Miko Re: BBC Radio One IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 20:34
        Nie trochę a bardzo.
      • Gość: ylemai Irlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:39
        właśnie leci song z Irlandii. Ireland will be the worst :).
        Oh, zawsze czułem że irlandia to syf, ale że aż taki?
      • Gość: Wilma Re: BBC Radio One IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 19.05.06, 00:04
        Coz, England "the best" tez sie nie okazala...
    • Gość: ababon I Bardzo Dobrze! Czas Odsieżyć Eurowizję :) IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 17:52
      Eurowizja niech idzie z duchem czasu, a co!!
      Tylko to może uratować ten konkurs ;)

Jak dla mnie to wszystkie zespoły mogłyby być takie jak Lordi!
      3mam kciuki.
    • Gość: ja Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.06, 19:02
      Gowniany festiwal, bredzacy artykul. Ogladaja ten szlam chyba tylko stare, stale
      i w wierze niezaspokojone przez ojca prowadzacego, sluchaczki Radyja. I tu
      wybacze ograniczenia umyslowe.
      Jesli ktos inny, to zwyczajnie swiadczy dla mnie o bezgusciu.

Amen.
      • Gość: GOŚĆ [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:12
        • Gość: fg [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 18.05.06, 19:24
          • Gość: henryczek Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 18.05.06, 20:04
            juz nie moge patrzec na te "żenady" w kazdym poscie o eurowizji
            wielkim znafcom wydaje sie ze odkryli ameryke, ze eurowizja to kicz ha
            eurowizja jest jaka jest , ale jesli wygra np wisniewski to przysłuzy sie darmowej promocji kraju w swiecie
            tak jest właśnie, np o takiej estonii czy łotwie dowiedziałem sie najwięcej do tej pory z filmików jakie przygotowały widzom finału który organizowały dzięki wygranej rok wcześniej
            przestańcie juz pieprzyć
            • Gość: Zig Wypowiedział sie znaFca <lol> IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.05.06, 22:29
    • Gość: kolona Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.otenet.gr 18.05.06, 22:37

• zaryczał jak baran
      zawiedziony /18.05.2006 22:25/ wreszcie usłyszałem to co wybrali Polacy,
      było bardzo dobrze na poczatku, dopóki nie zaryczał jak baran. Nam Polakom słoń
      na ucho nadepnął, kogośmy tu do Aten przysłali?
      • Gość: ww cale ich szescioro fałszowalo! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 18.05.06, 22:55
    • Gość: dziennikarz Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 18.05.06, 22:55
      cala ta eurowizja to jedna wielka kicha a wisniewski powinien juz dawno
      przestac sie wyglupiac zaden z niego artysta tak jak i ta cala mandaryna-
      kompromitacja i tyle-wisniewski zmien image i zawod
      • janosik6 [...] 18.05.06, 23:10
    • Gość: mario Lordi w finale, koniec z kiczem i tandetą!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.05.06, 23:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka