kolargolo 18.05.06, 09:20 Marek "disco polo" Sierocki swietnie sie nadaje na ten festwial. Tylko nie rozumiem czemu taki syf musi byc transmitowany przez TVP. Co za zenada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Walther Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:33 Musi być transmitowany, bo TVP to jeden z współorganizatorów, podobnie jak wiele innych telewizji z Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IV RP = II PRL To kara boża za głosowanie na kaczory i leppera. IP: *.net.autocom.pl 18.05.06, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: To kara boża za głosowanie na kaczory i leppe IP: *.ds.tu.koszalin.pl 19.05.06, 01:12 Zastanawiałeś się człowieku nad tym co piszesz - co ma wspólnego Eurowizja z wynikami wyborów w Polsce. Następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to się nad tym dobrze zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Warszawy Jaki to ma związek z piosenką? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 06:35 Nie ma. Kicz, kicz, potworny kicz. Wstyd że polski wykonawca bierze w tym udział. Wart Pac pałaca a pałac Paca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cossack Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: 82.160.228.* 18.05.06, 09:34 Ale jarmark :-)))))))))) co tu komentować, wystarczy obejrzeć zdjęcie. Wyglądają jak aktorzy z taniego horroru klasy ..."Z" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:54 > Ale jarmark :-)))))))))) > co tu komentować, wystarczy obejrzeć zdjęcie. Wyglądają jak aktorzy z taniego > horroru klasy ..."Z" No... chyba jeszcze gorzej niż ci Finowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiq Lordi IP: 82.160.21.* 18.05.06, 09:39 Lordi gra komercyjna muzyke heavy metalowa, fajnie sie ich słucha ale patrzec na nich sie nie da, bo ze smiechu mozna peknac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Lordi IP: *.admin.local / 193.203.83.* 18.05.06, 09:57 I wlasnie dla tego masa ludzi na nich zaglosuje ;) Ja pewnie tez hehehehe. Pozdrawiam. Gość portalu: Kiq napisał(a): > Lordi gra komercyjna muzyke heavy metalowa, fajnie sie ich słucha ale patrzec n > a nich sie nie da, bo ze smiechu mozna peknac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Lordi IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.05.06, 11:55 Ja też głosuje na Lordi, najbardziej mi się podoba to hasło "rozwalmy eurowizję" Fajnie by też było jakby zaczeli rzucać mięsem w publiczność:):) Wtedy wyślę i 10 sms-ów. Słyszałem też że mają zrobić niezły pokaz pirotechniczny. Jak dobrze pójdzie to eurowizja zostanie rozwalona i trzymam za nich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Lordi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:00 proste że głosujemy na lordi, będzie śmiesznie jak wygrają. chociarz nie odbiegają zabardzo od eurowizyjnego kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Lordi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 03:12 Gość portalu: alek napisał(a): > proste że głosujemy na lordi ależ naturalnie,mój głos mają zapewniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Plagiat :)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:51 2 lata temu Austriacy zrobili sobie jaja, przysyłając jakiegoś świra z kabaretu :))) Teraz Finowie idą ich śladem :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolovaxman Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:27 obie prozpozycje (Finlandia i Islandia) są niżej notowane od polskiej - przejdziemy na bank, tyle że w finale będziemy na tyle nisko, że za rok znów będziemy startować z półfinałów... :] Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 10:27 a czym pan Wisniewski zamierza pobić konkurencję? bo jakoś ostatnio nie słychać w jego "dorobku artystycznym" niczego nowego, poza kolorem włosów i tym że ciągle gada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.sympatico.ca 18.05.06, 10:36 tak wygladaja-jakimi sie urodzili; szkoda ich-co za biedne istoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:58 Jesteś podły, nie wolno się natrząsać z ludzi upośledzonych, a poza tym on się taki nie urodził, miał czerwone włosy, a na zielono przefarbował dopiero niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egoistka Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.uni.lodz.pl 18.05.06, 10:45 Bez wątpienia, tegoroczny finał Eurowizji ległby u nóg legendarnego Marlyna Manson'a. Pośród wszystkich tych potworów nie byłoby dla niego konkurencji. Tylko co za pech, że nie uczestniczy ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 11:08 Wysłać jakis zespół chrześcijański na pohybel statanistom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario No najlepiej "arkę noego" IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.05.06, 11:50 To nie jest zespół satanistyczny, chyba że jesteś mocherem i wszystko co inne i dziwne to trzeba opluć i się bulwersować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.autocom.pl 18.05.06, 14:41 tutaj pole do popisu dla Ojca Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała skarpeta Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: 213.195.139.* 18.05.06, 11:11 Jaki konkurs taki ekspert muzyczny - Marek Sierocki wybitny dzienikarz muzyczny od polo cokty. Myslałem, że jest juz na zasłużonej emeryturze a tu taka miła niespodzianka Marek S. znowu nadaje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.man.polbox.pl 18.05.06, 11:24 Zenada jak zawsze w tej eurowizji... Powinni naszą Rodowicz spasioną wysłać w pióropusżu i w miniówie. też by miała szanse ze swoją posturą "Kotleta w toalecie" Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 11:37 żenada na twoim poziomie, skoro tak bezlitośnie komentujesz kobietę, która bądź, co bądź, coś sobą reprezentuje. Każdy wie, jak Maryla R. wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangstanyga Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.u.mcnet.pl 18.05.06, 16:58 > Każdy wie, jak Maryla R. wygląda. Nom, jak mielony z kapustą i grzybami w skali 20:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:09 dosc kto tu pisze ??wszystkich sie obraza.Jak mozna tak. Widze ze jest duzo osob ktore nie powinny zabierac glosu bo sa molo ze niegrzeczni ale ochydni.Jak mozna ublizac z niczego sie nie cieszyc .Nie podobaa sie to nie ogladac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 04:03 kiedy my sie cieszymy z wielu rzeczy, chocby z finskiego zespolu w eurowizji - a ublizac lubimy. nudziaro.. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.elb.vectranet.pl 18.05.06, 12:36 ehehehe dokładnie rozwalić tą chałe eurowizje... na tym konkursie to nic tylko jaja sobie robić bo normalna konwencja tego syfu powoduje (bynajmniej u mnie) odruch wymiotny spowodowany nadmiarem kiczu i tandety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebcio [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:20 wierzę ,że im sie uda na 100 procent,awy ktorym sie nie podoba właczcie inny kanał najlepiej swój.ha ha ha .WYGRAMY ,A WAM BEDZIE ŁYSO. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Lordi robią sobie jaja! 18.05.06, 13:39 Jedno sprostowanie - jesteście w błędzie sądząc że Lordi zamierzają wystraszyć kogokolwiek swoimi strojami. Ten zespół od samego początku robił sobie jaja, ot choćby w każdym teledysku bawią się konwencją znanych horrorów. FINOWIE ROBIĄ TO DLA JAJ! W Michaś robi to dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Lordi robią sobie jaja! 18.05.06, 14:03 Finowie robia jaja tez dla kasy. Michas nie umie spiewac, ale jest dobrym showmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai Re: Lordi robią sobie jaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:23 niekoniecznie. Znam trochę Finów, i to nie są ludzie tak opętani robieniem kasy jak Polacy. u nich alternatywna scena zawsze się dobrze bawiła bez grosza w kieszeni. głosujemy na Lordi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory 18.05.06, 13:47 loooooooooooool ale nich pajace! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: 85.101.70.* 18.05.06, 14:11 ludzie zal mi was, jesli eurowizja to dla was taki kicz to dlaczego ja ogladacie????!!! a ogladacie napewno bo wiecie o co chodzi !!!!!!!!!!!! jesli nie lubicie tego typu imprez to zmiencie program a nie wrzucacie puste teksty, zal mi was za brak waszej osobowosci i oryginalnosci. jak jakis baran cos palnie to jak te osly wszyscy za nim powtarzaja, smutni jestescie poprostu : (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROZAiC Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.as15444.net 18.05.06, 14:25 a juz myslalem ze nikt normalny (czyt. myslacy samodzielnie) sie na tym forum nie znajdzie. Zaskakujace jak wielu zajadlych przeciwnikow "tandety" interesuje sie teze... I choc faktycznie poziom prezentowanych piosenek nie rzuca na kolana to ja i tak lubie eurowizje. pozdrawiam PROZAiC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.ilabs.pl 18.05.06, 15:21 Ja tylko nie rozumiem dlaczego na Eurowizje nie wysyla sie kogos kto naprawde ma szanse - Dode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Ale to się nie wysyła! To każdy mógł zagłosować. IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 17:54 > Ja tylko nie rozumiem dlaczego [ciach] Więc jeszcze wiele rzeczy musisz zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozioł Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.petrus.com.pl 19.05.06, 18:32 błagam posiedź ze słowniczkiem, albo pisz po angielsku , bo jezyk ojczysty to Twój konik normalnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martenika a dlaczego syfna pilka nozna?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.05.06, 15:35 ja nie wiem dlaczego syfna pilka nozna jest transmitowana... nie chcesz nie musisz ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble [...] IP: *.chello.pl 19.05.06, 10:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czonbe a gdzie Dojda? Co jest z Dojdą? IP: *.promax.media.pl 18.05.06, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: a gdzie Dojda? Co jest z Dojdą? 18.05.06, 17:42 Czy chodzi Ci o moherową Dosie z Ciechanowa. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka czy Wisniewski w kroczu tez jest czerwony? IP: *.promax.media.pl 18.05.06, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bole69 BBC Radio One IP: *.bbtec.net 18.05.06, 16:18 Wlasnie slyszalem 2 minuty temu na BBC Radio 1 ze - 'Poland will be the worst'. Angole jednak znaja sie troche na muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
marrys Re: BBC Radio One 18.05.06, 17:49 W tym lewackim swiecie Follow my heart napewno nie zwyciezy. Satanisci z Finlandii i ich utworem "Hard rock halleluja" maja wielkie szanse dostac sporo punktow z Rosji, Francji, Hiszpanii, Niemiec.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: BBC Radio One IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 20:34 Nie trochę a bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai Irlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:39 właśnie leci song z Irlandii. Ireland will be the worst :). Oh, zawsze czułem że irlandia to syf, ale że aż taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilma Re: BBC Radio One IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 19.05.06, 00:04 Coz, England "the best" tez sie nie okazala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ababon I Bardzo Dobrze! Czas Odsieżyć Eurowizję :) IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 17:52 Eurowizja niech idzie z duchem czasu, a co!! Tylko to może uratować ten konkurs ;) Jak dla mnie to wszystkie zespoły mogłyby być takie jak Lordi! 3mam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.06, 19:02 Gowniany festiwal, bredzacy artykul. Ogladaja ten szlam chyba tylko stare, stale i w wierze niezaspokojone przez ojca prowadzacego, sluchaczki Radyja. I tu wybacze ograniczenia umyslowe. Jesli ktos inny, to zwyczajnie swiadczy dla mnie o bezgusciu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 18.05.06, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 18.05.06, 20:04 juz nie moge patrzec na te "żenady" w kazdym poscie o eurowizji wielkim znafcom wydaje sie ze odkryli ameryke, ze eurowizja to kicz ha eurowizja jest jaka jest , ale jesli wygra np wisniewski to przysłuzy sie darmowej promocji kraju w swiecie tak jest właśnie, np o takiej estonii czy łotwie dowiedziałem sie najwięcej do tej pory z filmików jakie przygotowały widzom finału który organizowały dzięki wygranej rok wcześniej przestańcie juz pieprzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolona Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.otenet.gr 18.05.06, 22:37 • zaryczał jak baran zawiedziony /18.05.2006 22:25/ wreszcie usłyszałem to co wybrali Polacy, było bardzo dobrze na poczatku, dopóki nie zaryczał jak baran. Nam Polakom słoń na ucho nadepnął, kogośmy tu do Aten przysłali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww cale ich szescioro fałszowalo! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 18.05.06, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Eurowizja: Wiśniewski vs. potwory IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 18.05.06, 22:55 cala ta eurowizja to jedna wielka kicha a wisniewski powinien juz dawno przestac sie wyglupiac zaden z niego artysta tak jak i ta cala mandaryna- kompromitacja i tyle-wisniewski zmien image i zawod Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 [...] 18.05.06, 23:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Lordi w finale, koniec z kiczem i tandetą!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.05.06, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś