magginka 05.06.02, 22:22 Myśle o zmianie antykoncepcji czy któraś z was zażywa zastrzyki depro provery ja pigułki biore 3 lata ale ostatnio myślę o zmianie antykoncepcji Jakie są wasze doświadczenia z depro proverą. gabi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milena1 Re: DEPRO PROVERA- ktos zażywa 07.06.02, 20:40 2 miesiące temu wzięłam 1 zastrzyk(karmię piersią). Po miesiącu przez 7 dni miałam bolesne krwawienie i to samo przeszło. Na razie poza tym jest OK.Żadnych innych skutków ubocznych nie zaobserwowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magginka Re: DEPRO PROVERA- ktos zażywa 08.06.02, 16:19 dziekuje mileno za cenę zastrzyku a mogłabyś napisać czy on boli itd, dlaczego akurat ten rodzaj antyk. wybrałaś? Zastrzyk jak myśle robi ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: DEPRO PROVERA- ktos zażywa 11.06.02, 05:14 Zastrzyk może wykonać pielęgniarka na zklecemie ginekologa, poza pojawieniem sie u niektórych Pań nieregularnych plamień, a po pewnym czasie stosowania raczej nie ma poważniejszych objawów ubocznych, preparat kosztuje obecnie około 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: DEPRO PROVERA- ktos zażywa 11.06.02, 05:16 No i jeszcze jest bardzo skuteczny- porównywalny z dwuskładnikowa pigułką antykoncepcyjną, bez groźby zapomnienia, a poza tym w porównaniu z mającymi pojawić się na rynku Minipigułkami progestegnnymi- znacznie tańszy i skuteczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
monik21 Re: DEPRO PROVERA- ktos zażywa 22.06.02, 21:28 A jak to jest z przrostem wagi po zastrzyku i co ważne dla mnie, czy zastrzyk moze tak jak tabletki powodować powstawanie cellulitisu? Biorę od roku cilest i nie mam zadnych skutków ubocznych właśnie poza cellulitem. I dlatego myślę na zastrzykiem. Proszę Panią Doktor o odpowiedź Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś