pollyy 11.06.06, 13:53 nie mam pojęcia czym zaskoczyć swojego chłopaka na naszą pierwszą rocznice bycia razem :/ moze ktoś ma jakieś pomysły? bo do lipca niedaleko a ja po prostu nie wiem co mam zrobić :( z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: co na 1 roczek? 11.06.06, 14:22 pollyy napisała: > nie mam pojęcia czym zaskoczyć swojego chłopaka na naszą pierwszą rocznice > bycia razem :/ moze ktoś ma jakieś pomysły? bo do lipca niedaleko a ja po > prostu nie wiem co mam zrobić :( > > z góry dzięki za pomoc A dlaczego trzeba zaskakiwac? Jesli to jest "ON", to czym go zaskaoczysz za 5, albo za 10 lat jesli wszystkie nispodzianki wyczerpiesz juz po roku albo dwu latach...? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: co na 1 roczek? 11.06.06, 20:00 Moze kolejne futro, auto, weekend w spa, no ale przeciez miala byc niespodzianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: co na 1 roczek? 18.06.06, 11:03 poziomk napisał: > Wycieczka na Kanary? do tego celu mogę wypożyczyć wam kanarka ;) _________________________________________________ *** minimalizm gołosłowny *** Odpowiedz Link Zgłoś