jadzka42 28.06.06, 19:01 mowi wam...tak cudnie, wspaniale ze az dech zapiera a na dokladke bogowie pogody jeszcze raz udowodnili ze mnie kochaja mialo padac a tu slonce GREJT!!! a jutro do dom miejcie siem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broton Re: no kurde no... 28.06.06, 23:10 ...no to tera może lać ... i będzie ... mokre dni na powrót Jadzki ... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: no kurde no... 28.06.06, 23:52 miala tez zrobic zzut gorzkiej nad B. ale cos nie dolecialo, wczoraj caly wieczor na plazy siedzialem i konczylem zapasy, zeby zrobic miejsce, atu nic. No moze poza lekkim bolem glowy dzisiaj rano 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: no kurde no... 29.06.06, 00:39 w jakim samolocie, to ty nie wiesz czym ona lata ? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: no kurde no... 29.06.06, 11:41 no prosze na plazy a o nudzie nie zapomnial:) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: no kurde no... 30.06.06, 00:56 poleci jak tylko jej się zachce ruszyc malym paluszkiem zarówno czy piła czy nie piła tego wina sziraz co wiem że w biedronce dziesięć zet Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 kubusiu... 29.06.06, 19:22 toć ja w czwartek zrzuty robiłam, krzynka tu krzynka tam...ale z tych krzynek pewnikiem inni użytek mają...oby im na zdrowie spragnionym wyszło tera bendziesz musiał poczekać do września aż do Londka zjadem, wcześniej nie wyda bo Londek mnie niedawno odwiedziłno i inne miejsce też obejrzeć należy Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: kubusiu... 29.06.06, 19:57 to ja zle obliczylem z jaka predkoscia flaszka osiagnie poziom gruntu, ale to pewnie dlatego, ze milaem maloszcegolowych danych na temat wysokosci i trajektorii twojegio lotu. Ale upilem sie na plazy nie na prozno, bawilem sie przednio chociaz koncowke pamietam srednio dokladnie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 mrusiu 29.06.06, 19:25 najpierw żem Dublin obaczyła potem Limerick, Galway, Clifden i okolice... lojezu jezusicko jak bajkowo wsendzie bonsaje tam rosna ale w wielkich wymiarach fuksia i rhododendron dziko na polu rosna i atlantyk ach wszyćko jest ach ale ceny są ech Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrusiu 29.06.06, 20:44 A widziałaś żech tego leprechauna, który to zaiwanił ten garniec złota i ukrył na końcu tęczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrusiu 30.06.06, 00:10 Kurde, a myślałem, że jej koniec jest niedaleko mojego domu. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: mrusiu 30.06.06, 00:16 tęczę to najlepiej Cezary Bodzianowski rozpinał w swojej miniłazience. A było to tak. Nagi Cezary B. namalował sobie na jednym boku teczę, stanął w wannie i wyginając się w łuk ręcami oparł sie o sedes, co obok wanny jest. Wszystko jest nagrane na video Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrusiu 30.06.06, 00:25 Bo clue całego przedsięwzięcia polegało na tym sedesie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: mrusiu 30.06.06, 00:30 to on sobie tak golił i golił i nagle wpadł na pomysł żeby namalować sobie tęczę hmmmm chopy na różne dziwne pomysły wpadają przy goleniu czasem też gwizdżą Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: mrusiu 30.06.06, 00:34 jadziu, durne te chopy czasem jak nie wiem co ;) ta tęcza to małe piwo. ten co to pisuar wystawił i kazał podziwiać nie był gorszy :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: mrusiu 30.06.06, 00:42 oni coś brali. oni wszyscy musieli coś brać. Freud na ten przykład się kokainizował. i wtedy stawiał diagnozy. przełomowe. kamienie milowe. dobre... -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: mrusiu 30.06.06, 00:50 > garściami trza brać żebyś tylko jakiego efektu halo nie wymalował... -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: mrusiu 30.06.06, 01:04 ale po wzięciu człowiek jest niehalo, więc trudno o efekty. dobre efekty rzecz jasna. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrusiu 30.06.06, 01:06 bo złe to gdyby sie zrobił efektywny człek ale przecież nie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrusiu 30.06.06, 00:35 namalował szybko pędzlem po goleniu i chyba krzywił bo Cezarego Bodzianowskiego kojarzę jako korpulentnego i mostek w jego wykonaniu musiał być koślawy i chybotliwy może namalował siebie w mostku i sedes i tęcze i łazienkę artysta gwiżdżąc malował obraz parował Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: mrusiu 30.06.06, 00:41 może by tak obaczyć to wideo z namalowanom tęczom pośmieli by my siem moze Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrusiu 30.06.06, 00:42 A później zapragniesz zrobić to samo. I sedes w kawałkach... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: mrusiu 30.06.06, 00:43 tylko prądu cza by nalać z pół litry śmiech utrwalić Odpowiedz Link Zgłoś