Gość: goły jak cisys Ja mam małego i jestem cherlakiem i dlatego nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:01 lubię plaży nudystów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Ja mam małego i jestem cherlakiem i dlatego n IP: *.top.net.pl 02.08.06, 14:17 Pij więcej piwa, brzuch ci wszystko zasłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Ja mam małego i jestem cherlakiem i dlatego n IP: *.chello.pl 18.05.08, 01:40 myślę, że piwa temu forumowiczowi w sklepie by nie sprzedano (teoretycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Przyjeżdżajcie do Rowów IP: 80.51.220.* 27.07.06, 12:43 świetny artykuł POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: *.k2.pl / *.k2.pl 27.07.06, 13:06 Wychodzi na to, że albo ten bóg coś spieprzył, albo jest komletnie pozbawiony poczucia estetyki. To może ja sobie gdzieś w góry pojadę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 28.07.06, 07:23 Ochochocho.....Jarek..... Marysia K.nago - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I & M Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:46 Po pierwsze bez Stowarzyszenia Naturystów Polskich ciężko będzie o oficjalne plaże naturystyczne , a po drugie potrzeba więcej odwarznych naturystów takich jak Pani Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
szlonek11 Re: Gdzie te golasy, gdzie 30.07.06, 12:40 to niewątpliwie najmilsze plażowe przeżycia i najmilszy sposób plażowania ,jaki można sobie wyobrazić .Nikt tam nikomu się nie przygląda ,nikt nikogo nie sąduje nie porównuje figury ,albo ceny kostiumu kąpielowego,ponuje prawdziwa życzliwość,uśmiech i niewymuszony luz,a już kąpiel w moż u to radość,której nie dfa się poirównać z żddnym pływaniem w gaciach,kyo nie próbował,tego mu serdecznie życzę,a kto się boi,temu współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: goli zboczeńcy do odstrzału !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:50 poobcinać genitalia, zobaczymy czym będą świecić Odpowiedz Link Zgłoś
tajny_agentub A sam się odstrzel matole 17.08.07, 19:37 Gość portalu: t napisał(a): > poobcinać genitalia, zobaczymy czym będą świecić Tobie już chyba obcięli, razem z rozumem. Nie jestem nudystą, ale mnie oni NIE PRZESZKADZAJĄ. Nie robią parad, nie żądają tolerancji, ot po prostu na jakimś zadupiu, Z DALA OD INNYCH chodzą sobie na golasa. NIECH SOBIE CHODZĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant taa, mozna sie wysikac do morza bez sciagania IP: *.telprojekt.pl 23.07.07, 18:52 gaci i o to wiekszosci naturystow niestety chodzi, zeby nie placic za toalete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madek Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:57 całkowicie popieram. Sama "od zawsze" jeżdżę do Chałup, i chodzę na "gołą" plaże. Siadywały nas tam całe kolonie przyjaciół - młodzi, starzy, dzieci... Nikt się nie gorszył, nikt nie robił problemu. Jak ktoś się chciał ubrać to się ubierał. Jestem dziś starszą panią, a nadal na "gołej" plaży czuję się lepiej niż na "tekstylnej". Mniej tu snobizmów i konkurencji, przychodzą ludzie, którzy lubią bezpośredni kontakt z naturą. A ci podglądacze z wydm są po prostu żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 15:21 "Nikt tam nikomu się nie przygląda ,nikt nikogo nie sąduje nie porównuje figury ,albo ceny kostiumu kąpielowego" ...oprócz tłumu gapiów z lornetkami za wydmami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eSBek Ryszard Grabski przykładem sukcesów deeSBeki IP: 62.233.214.* 23.07.07, 15:14 --= eSBek Ryszard Grabski przykładem sukcesów deeSBekizacji Relacja Iwony: „Kiedy weszliśmy do budynku komendy, pan Tracz popchnął mnie na ścianę i uderzył z całej siły w twarz otwarta dłonią. Zrobiło mi się ciemno przed oczami i oparłam się o druga ścianę. Wtedy funkcjonariusz Tracz zaczął krzyczeć i mnie wyzywać. Używał bardzo wulgarnych słów, m.in. „Ty ku..! Ty szmato! Ty wszarzu!”. Po każdym obraźliwym epitecie padał cios w twarz. Byłam oszołomiona i przerażona. Pan Tracz cały się trząsł, był blady i zachowywał się bardzo agresywnie. Wyglądał jakby był miał napad szału lub jakby był po spożyciu jakiegoś narkotyku. W tym momencie z pokoju obok wyszedł policjant odbywający wówczas dyżur na komisariacie. Ucieszyłam się gdyż myślałam, że powstrzyma dalsze bicie mnie. Funkcjonariusz jednak oparł się o ścianę i bez słowa patrzył na to jak Pan Tracz mnie tłucze. Nic nie mówiłam, stałam zakuta w kajdanki i oparta o ścianę, kiedy spadały na mnie kolejne ciosy. Funkcjonariusz Tracz powiedział: „Jeszcze Ci załatwię prysznic ty ku.., wleją Ci zimną wodę do pizdy!” po czym kolejny raz mnie uderzył. Ciosy były bardzo bolesne. Było ich około dziesięciu i padały dopóty, dopóki nie przestałam podnosić oczu na agresora. Następnie został przyprowadzony mój chłopak Mariusz - miał opuchniętą twarz. Potem pan Tracz zaprowadził mnie na do pokoju, gdzie zaczął mnie przeszukiwać. Bardzo mocno złapał mnie za piersi i powiedział „Cycki to nawet masz”. Czułam się poniżona i bezsilna, bałam się odezwać, robiłam wszystko co mówił. Następnie zostałam przeprowadzona do pokoju, gdzie już razem z współzatrzymanymi czekaliśmy na ukończenie czynności policyjnych. Pan Tracz zaproponował ugodę polegającą na tym, że przeprosimy funkcjonariuszy i otrzymamy po 100 zł mandatu, a w zamian zostaniemy zwolnieni do domu. W obecności kilku funkcjonariuszy przeprosiliśmy pana Tracza, który uznając przeprosiny za satysfakcjonujące zwolnił nas. Udaliśmy się na obdukcje.” Działacze KWK pobici przez policje KWK - Komitet Wolny Kaukaz W najbliższy wtorek (24.07) o godz. 15.00 pod komisariatem policji w którym zostali pobici działacze KWK w Krasnymstawie (ul. Okrzei 11) odbędzie sie pikieta przeciwko brutalności policji. pl.indymedia.org/pl/2007/07/30643.shtml > > > > 13 posterunek Kraków Siemiradzkiego 24 < < < < Kolejne zatrzymania w krakowskiej drogówce . W poniedziałek 16 . 07 . 2007 r. zatrzymano sierżanta Leszka B . oraz sierżanta Grzegorza K. We wtorek 17. 07 . 2007 r. zatrzymano sierżanta Sławomira S. Zatrzymania prawdopodobnie związane są z aferą łowców blach . Kto z PiS-u kryje eSBeka ? eSBek Ryszard Grabski img338.imageshack.us/img338/9628/esbekryszardgrabskikb4.jpg pl.indymedia.org/pl/2007/07/30631.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Kobiety na plazy N IP: *.eranet.pl 30.07.07, 10:30 Kobieta 20 letnia mowi, że nie pojdzie na plazę N bo faceci beda ja podglądac. A jak ma 50 lat to się rozbiera na takiej plazy ale wtedy juz nikt na nią nie patrzy. Ci faceci to faktycznie okropni zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Kobiety na plazy N IP: 67.60.67.* 16.05.08, 18:18 caly problem jest zawarty w stosunku Bog czlowiek.przed grzechem pierworodnym[czyli od czasu odrzucenia przez czlowieka kierownictwa Bozego],nudyzm byl rzecza normalna.teraz juz nie jest.ale po tysiacletnim panowaniu Krolestwa Bozego[rozpocznie sie po Armagedonie]na ziemi,ponownie ludzkosc bedzie doskonala,jak to mialo miejsce przed wspomnianym wyzej grzechem pierworodnym i stosunek Bog czlowiek,bedzie ponownie normalnym i ponownie nudyzm nie bedzie stanowil zadnego problemu,bedzie po prostu normalnoscia wsrod ludzi. warto wiec juz teraz zapoznac sie z Biblia i w Niej zawarta trescia Stworcy i Jego wola w stosunku do nas,Jego ukochanych stworzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boleslawa Gdzie te golasy, gdzie IP: 82.114.74.* 16.05.08, 18:28 Poszlabym na plaze dla naturystow. Wstydze sie. Jestem amazonka - po mastektomi (to usuniecie piersi). Czy moge. Prosze o porade. Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: *.ists.pl 17.05.08, 19:57 Nie przejmuj się, na plażach naturystycznych są ludzie tacy, jacy są, zaręczam, że nikt nie będzie się wpatrywał czy pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
lampetra Re: Gdzie te golasy, gdzie 10.06.08, 12:06 Gość portalu: Boleslawa napisał(a): > Poszlabym na plaze dla naturystow. Wstydze sie. Jestem amazonka - po > mastektomi (to usuniecie piersi). Czy moge. > Prosze o porade. > Sciskam Witam, A czego sie wstydzisz? Przecież nie chodzi się na plaże na pokaz tylko aby wypocząć. Myślę że na nagiej plaży będziesz się czuła o wiele swobodniej niż w kostiumie. Położysz sie naga "taka jaka jesteś" bez potrzeby maskowania czegokolwiek. Widziałem już na plażach panie z amputowanymi piersiami jak też osoby kalekie. Nikt nie robił im żadnych przykrości wręcz odwrotnie. Starsza Pani będąca osobą bardzo otyłą i niepełnosprawną mogła liczyć na pomoc innych podczas wychodzenia z wody. Fakt przebywania nago na plaży obliguje wszystkich do wyjątkowej delikatności i zachowania taktu. Niestety, idioci mogą pojawić sie wszędzie ale nie ma co sie nimi przejmować. Idziesz tam dla siebie a nie dla innych. Radzę jednak pójść z osoba towarzyszącą aby było Tobie raźniej. Wszystkiego najlepszego, i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolony Gdzie te golasy, gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 18:31 Rok temu był dokładnie ten sam tekst. Napiszcie coś nowego czasami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Gdzie te golasy, gdzie IP: 67.60.67.* 16.05.08, 21:45 Boleslawa udaj sie po odpowiedz na swe pytanie do Biblii i przeczytaj moj poprzedni wpis.podpowiem ci tylko,ze w slusznym czasie piersi beda spowrotem na swym miejscu[zdrowe i jeszcze piekniejsze]i bedzie mozna nimi sobie paradowac nago,bez wstydu i bez czyjej kolwiek uszczypliwosci.jeszcze raz,po rady do Biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holender przyjeżdżajcie do Holandi IP: *.direct-adsl.nl 17.05.08, 09:29 Ciekawe co taki przeciwnik golizny zrobiłby na plazy w Holandi, gdzie naturyści sa wszędzie i nikomu to nie przeszkadza. Nie muszą sie chować i czaić-wszędzie jest pełno golasów.Chciałbym zobaczyć "moherów" kiedy by zobaczyli opalających sie gejów bez ubrania heheh. już nie mówie o pisuarach w na deptaku w centrum Den Hagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gdzie te golasy, gdzie IP: *.acn.waw.pl 17.05.08, 11:07 w krajach srodzeimnomorskich jak hispzania wlochy czy na lazurowym wybrzezu na normalnych plazach 50% kobiet jest bez stanika i to jest poprostu normalne a calkowitych golasow tez sie spotyka rowniez na zwyklych plazach tam jest to poprostu normalne ludzie chca sie poopalac i tyle a u nas sie z tego robi nie wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichi51e Gdzie te golasy, gdzie IP: *.dslgb.com 17.05.08, 17:11 Pierwszy od jakiegos czasu NAPRAWDE zabawny, dobrze napisany artykul. Gratulacje dla pani dziennikarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Gdzie te golasy, gdzie IP: *.chello.pl 18.05.08, 01:36 plaża na której można spotkać (nas) naturystów, to m.in. ok. 1,5km od Rewy w stronę rezerwatu Beka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Gdzie te golasy, gdzie IP: *.net.upc.cz 30.06.08, 23:45 nie wiedzialam, ze jak lubie opalac sie (i plywac!!!!! to dopiero przezycie!!!) golo, to musze to komus WYZNAWAC. Co za zenada, tak moze byc tylko w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Gdzie te golasy, gdzie IP: *.chello.pl 19.07.08, 23:56 Zapraszam na forum naturystyczne fkklublin.phorum.pl/index.php myślę że tam powinniśmy poruszać tego typu tematy Odpowiedz Link Zgłoś
karina5200 Gdzie te golasy, gdzie 26.07.08, 10:08 na golasach sie zarabialo teraz ich nie ma i jest ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobbie2 Gdzie te golasy, gdzie IP: *.pools.arcor-ip.net 27.07.08, 19:01 No wlasnie gdzie te golasy? gdyby w kraju byla inna polityka i wiecej kultury dla innych ludzi, to i zyc mozna by bylo w tym kraju. Jestem juz od wielu lat nudystem i wiem jak przejemnie jest plywac albo potem opalac sie nago, bez ubran i bez skrepowan. Zeby bylo przejemnie to jedziemy razem z zona do Francji i tam zyjemy tak jak normalny czlowiek kiedys zyl, bez ubran i bez podgladania innych. Jezeli jestes nago, nie mozesz pokazac, ze ci sloma z butow wystaje albo ze jestes gbur, biedny czy bogaty, nago jestesmy wszyscy rowni i to jest cala filozofia, trzeba sprubowac i byc normalnym czlowiekiem z odrobina kultury. Wtedy i zdrowie dopisz bo mamy chec isc do sauny a tam tylko nago, bo w ubraniu zakazane i nie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś