Gość: lonewolf IP: *.era.pl 20.09.06, 16:29 mam wrażenie, że artykuł powstał tylko po to, żeby podrażnić Kaczki - reszta to tylko wypełniacz. Proszę się bardziej postarać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;))) Słynne wpadki polityków IP: *.5-87-r.retail.telecomitalia.it 20.09.06, 16:34 Prosimy o jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Słynne wpadki polityków 20.09.06, 16:53 Ja sobie przypominam pierwsza chyba wizyte Walesy w Niemczech gdzie ten publicznie powiedzial cos o tym ze ,,nie ma czasu do kibla isc,,! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Słynne wpadki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:57 Naprawdę fantastyczny pomysł żarty Reagana i gupoty Busha w tym samym wierzu stawiać ze skandalem/rozrubą na Węgrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
jpp Re: Słynne wpadki polityków 20.09.06, 19:34 Więcej drażnienia kaczek? Hmm... www.darthrydzyk.com ? www.spieprzajdziadu.com ? www.chomiks.com ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Słynne wpadki polityków IP: *.core.lanet.net.pl 20.09.06, 17:48 Jak widzę sa tacy, co gdy tylko zauważą choćby cień niehagiograficznej wypowiedzi na temat Kaczora dostrzegają w tym bezpardonowy atak na niego. Gość portalu: lonewolf napisał(a): > mam wrażenie, że artykuł powstał tylko po to, żeby podrażnić Kaczki - reszta > to tylko wypełniacz. Proszę się bardziej postarać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekłe ataki Wściekłe ataki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:12 > Jak widzę sa tacy, co gdy tylko zauważą choćby cień > niehagiograficznej wypowiedzi na temat Kaczora > dostrzegają w tym bezpardonowy atak na niego. Wściekłe ataki Kaczki widzą dookołą tylko wściekłe ataki na siebie. Nie przekręcaj oryginału :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FatMan Re: Wściekłe ataki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:14 > > Jak widzę sa tacy, co gdy tylko zauważą choćby cień > > niehagiograficznej wypowiedzi na temat Kaczora > > dostrzegają w tym bezpardonowy atak na niego. > > Wściekłe ataki > > Kaczki widzą dookołą tylko wściekłe ataki na siebie. > Nie przekręcaj oryginału :-) Chodzi o to, że oprócz przewrażliwionych kaczek są jeszcze wazeliniarze, którzy sprawdzają, czy ktoś nie powiedział lub nie pomyślał źle o kaczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam wyborcza nie przegapi okazji żeby dokopać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:02 prezydentowi i premierowi Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Zrodlo wiadomosci o wpadkach zagranicznych 20.09.06, 18:21 jest tu: news.bbc.co.uk/2/hi/europe/5360412.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidal Re: wyborcza nie przegapi okazji żeby dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:13 > prezydentowi i premierowi Wash and go! 2 w 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rzecz w tym, że (po)k(r)aczki dają powody do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:54 robienia sobie z nich jaj. I całe szczęście, że można choć trochę odreagować.Inaczej ten kaczyzm ponury w narodowo-faszystowskim sobie, podlany jeszcze butą pomieszaną z lękami i kompleksami, byłby nie do zniesienia. A tak człowiek sobie wytłumaczy, że to tylko film klasy C za dolara za kilogram taśmy i można się zająć własnymi sprawami, nie przejmując się tymi manewrami w stolycy, pożal się Boże. Jak się już nie ma małych dzieci i odpada troska o przedszkole, "zromanizowaną" szkołę, studia płatne czy nie, to w gruncie rzeczy można mieć tę całą władzę w d.upie - no bo co ona mi może zrobić? Zarabiam poza Polską (chociaż tu mieszkam), w najgorszym razie wyjadę. I pocałujta wójta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Re: Rzecz w tym, że (po)k(r)aczki dają powody do IP: *.onlink.net 20.09.06, 23:15 ales glupio napisal az sie nie chce czytac i czytac nie bede. Same brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Re: wyborcza nie przegapi okazji żeby dokopać IP: *.onlink.net 20.09.06, 23:13 bo Wyborcza kocha okrucienstwo, ktore jest typowe dla jednej nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreski Ronald Reagan ... IP: *.Red-88-6-222.staticIP.rima-tde.net 20.09.06, 19:43 ... byl wielki . Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Słynne wpadki polityków 20.09.06, 20:36 Reagan zdelegalizował ZSRR a nie Rosję. Róznica mała, ale zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: Słynne wpadki polityków IP: *.48-151.net24.it 20.09.06, 21:18 i jeszcze mala korekta do artykulu: Berlusconi juz od kilku miesiecy nie jest premierem Wloch, jest co najwyzej bylym premierem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FatMan Re: Słynne wpadki polityków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:18 A czy do Wałęsy ktoś mówi per 'panie były premierze'?? Podobnie rzecz się ma z innymi 'byłymi' poza może mężami, żonami i kochankami :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Słynne wpadki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:48 FatMan napisał(a): > A czy do Wałęsy ktoś mówi per 'panie były premierze'?? Podobnie rzecz się ma z > innymi 'byłymi' poza może mężami, żonami i kochankami :-0 Wałęsa premierem???FatMan najwięcej masz tłuszczu na mózgu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika "Elo, Blair" ("Yo, Blair") IP: *.fdk.airbites.pl 20.09.06, 21:08 "Elo, Blair" ("Yo, Blair") buahhahahahahaha nie no, to mnie rozwaliło... rozumiem że to w nawiasie to oryginalny tekst, a to pierwsze to tłumaczenie na nasze.... :-) niezłe, mało com nie skonał ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: "Elo, Blair" ("Yo, Blair") IP: *.gtconnect.net 20.09.06, 23:09 To "Elo" jest tlumaczeniem na polski? Tym mnie calkowicie rozlozyles... Tam obok jest forum na temat wpadek tlumaczy. Aczkolwiek - naiwnie zapewne - nie moge uwierzyc, ze "Elo" to tlumaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Słynne wpadki polityków IP: *.icpnet.pl 20.09.06, 21:32 a renatka beger i jej list do "kofana ananna":) ale dzięki niej pewien zespół punkowy ma teraz fajną nazwę...właśnie Kofana Anana Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Słynne wpadki polityków 20.09.06, 21:51 Regan to LEGENDA mógł powiedzieć wiele bo miał autorytet bush jest prezydentem tyko dlatego że w stanach jest nieźle wykręcone prawo wyborcze a on sam nie odróżnia afryki od księżyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Słynne wpadki polityków IP: *.trw.com 20.09.06, 23:18 bush jest prezydentem tyko dlatego ... Ale jest. A Clinton byl prezydentem tylko dlatego, ze Ross Perot rowniez startowal w wyborach. Ale byl. A teraz pytanie za 50 zl: dlaczego Czernienko byl gensekiem w Sojuzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Słynne wpadki polityków IP: *.trw.com 20.09.06, 23:16 A podobno jak po wyborze Kani na I sekretarza kompartii po Gierku, do jego rodzinnej wsi przyjechala ekipa dziennikarzy i chcieli zrobic wywiad z matka swiezo upieczonego "szefa", to ta jak ich wszystkich zobaczyla, to sie przelekla i zawolala: "A ja zawse godoła Staśkowi coby sie od tech komunistow z daleka tsymoł". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK tyle glupot co nagadal Bushmen IP: *.onlink.net 20.09.06, 23:23 to nawet wszechmadry Walesa by nie wykombinowal. Ostatni idiotyzm, ktory powiedzial ,ze dostaje setki listow od amerykanskich zolnierzy, ktorzy pisza do niego, ze sa dumni iz umarli za demokracje w Iraku. Naprawde to wzruszajace najpierw umrzec a pozniej pisac o dumie. No coz! Bushmen zawsze slynal z glupoty.Nawet w Brazylii pytal czy oni maja czarnych. Moj Boze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tyle glupot co nagadal Bushmen IP: *.trw.com 20.09.06, 23:31 Ja mysle mimo wszystko, ze ci, ktorzy zostaja przywodcami wielkich, mocnych krajow, takich jak Chiny, ZSRR, USA, Niemcy przed wojna, to wcale nie sa tacy glupii jak nam sie czasami zdaje. A w kazdym razie maja jakis specyficzny instynkt ktory podpowiada im, co robic. Z Hitlera po jego dojsciu do wladzy Europa tez probowala idiote robic, a jak na tym wyszla to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: Słynne wpadki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 06:59 gdybysmy mieli polityków pełna gębą to takie wpadki były bysmieszne i wesołe a tak są tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mavro Spieprzaj dziadu to cytat, a nie wymysl Gazety... 21.09.06, 07:56 polityk powinien lepiej kontrolowac emocje. i dobrze, ze Gazeta o tym przypomina. spieprzaj Kaczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczka Re: Słynne wpadki polityków IP: *.acn.waw.pl 21.09.06, 08:24 > mam wrażenie, że artykuł powstał tylko po to, żeby podrażnić Kaczki - reszta > to tylko wypełniacz. Masz racje - jestem troche podrazniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FatMan Re: Słynne wpadki polityków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:12 > mam wrażenie, że artykuł powstał tylko po to, żeby podrażnić Kaczki - reszta > to tylko wypełniacz. Proszę się bardziej postarać. Wiesz co ci na to odpowiem? "spieprzaj dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
genderka_yaris Re: Słynne wpadki polityków 21.09.06, 13:15 No jasne. To, że piszą o przekręcaniu amerykańskich ziemniaków wkazuje jednoznacznie, że mają na myśli reacje na artykuł w niemieckim "Die Tagesszeitung", a używając nazwiska Kaczyński i pisząc o establiszmencie USA jednoznacznie sugerują powiązania między Prezydentem i Premierem a "unabomberem" Teodorem Kaczynskim. "I nikt nas nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne." Człowieku wrzuć na luz. Takie wpadki to jedyna z niewielu rzeczy które pokazują jakimi ludzmi są politycy, bo tych historii nie planują spece od PR. Bracia bliźniacy spradujący władzę w demokratycznym państwie to ewenement na skalę światową - nie dziwota że się o nich pisze szczególnie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś