kanuk 23.09.06, 21:46 Kiedy jestem w restauracji, to nie wiem,czy zamawiać lasagne z wołowiną, czy od razu podwójnego Bourbona z lodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Obserwatorium Gastronomiczne 24.09.06, 09:30 A wódka tylko do zakąski? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Obserwatorium Gastronomiczne 24.09.06, 10:58 Bourbon wie i kiep,mozna podczas ,po i przed. Nie konkretyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe horoskop gastrologiczny 24.09.06, 21:26 stawia gastrolog w misę womituje w ascendencie gościu Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: horoskop gastrologiczny 25.09.06, 08:22 womituje po wypiciu kawy astro.Ale tylko lewki. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: horoskop gastrologiczny 25.09.06, 21:01 czwo_rakiem sie potem będzie cofał, bo probował rzeczy ktore stały za długo na słońcu w zenicie... (słońce w VIII Domu) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: A otyłusom 28.09.06, 13:12 ...i że przywiązują wagę do czegokolwiek, utrudniając innym z niej korzystanie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond astrologis culinaris 28.09.06, 15:20 a ja co do restarante wchodząc patrzę a kelnereczka jako panna dziewica.. niby waha się jako waga, tyłem jako rak podchodzi aż tu doskoku dokonuje ku stolikowi memu walcząc o klientum jako lwica... potem juz tylko pławimy sie niczym wodniki w zachwytach nad kulinaryją miejsowych braci bliźnąt, co to cuda czynią dla podniebień z tego, co strzelec z łowów im przyniesie, w sensie baraninę młodą(ryby podawane są na śniadania) potem patrze na rachunek- myślę BYK! niestety, niczym skorpion podejść do mnie raczyła lwica-kenereczka kusząc wdziekiem i zapachem teraz juz wiem żem rogacz- koziorożec jeden. 30 euro!! 30 euro!! za co pytam? za co? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: astrologis culinaris 29.09.06, 14:28 Wychodzac, nie nalezy zapomniec o gwizdnieciu sie w szklane, pieknie umyte drzwi. Jedyna metoda na sprawdzenie ilugwiazdkowy lokal ow byl. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: astrologis culinaris 29.09.06, 14:41 a po gwizdnięciu sie plejady ukazują sie całe...żeby nie rzec pospolicie.. GWIAZDY Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: astrologis culinaris 29.09.06, 16:08 No i dobrze ze plaît jady a nie nie-jady. Inaczej obiektowi gastronomicznemu byloby smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 04.10.06, 17:34 za zrobienie zdjęcia wybuchającego na patelni kotleta jeszczeprzed zabiciem krowy na tenże! fascynujące serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3661268.html Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 04.10.06, 17:40 Na dodatek ta krowa jeszcze bujala w przestrzeni w charakterze atomowego pomyslu ewolucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 04.10.06, 17:48 to ona bujała zastanawiajac sie czym zostać?? :-x) fascynujące x 2 !! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 04.10.06, 17:57 Wyobrazasz sobie ten ciezar spoczywajacej na barkach odpowiedzialnosci, by, podejmujac zadanie (- A teraz bedziemy robic KROWE - powiedziala Matka Natura do swej mlodszej siostry Ewolucji) sie DNA odpowiednimi sekwencjami i we wlasciwym kierunku poskrecaly??? Nie mowiac juz o doborze kolorow i proporcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 04.10.06, 19:08 Zebra .przejscie dla pieszych. Forma uporzadkowana, moda Londyn lata szescdziesiate. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 07:40 Na tejze zebrze, na oklep, Louis de Funes jako zandarm z Saint Tropez i Fantomas w jednym. A! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 10:42 to to w tym za przeproszeniem raju to była ZEBRA ADAMA? :-o) paczpani, to pewnie z ta ciotką z londynu, to też nieprawda była? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 11:07 Kto mowi, ze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 13:15 Za kazdym razem,gdy powtarza swa cudowna opowiesc,wydaje sie ,ze ryby sa coraz mniejsze i jest ich coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 16:29 świat na wodzie oparty jest Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 16:50 Na Vaudzie raczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: złoty rondel w dziedzinie astronoskopii?! 05.10.06, 16:54 Vaudom sie raczymy, z Kranu ;) Odpowiedz Link Zgłoś