Dodaj do ulubionych

Grafolog lustruje Kaczyńskiego

IP: *.fdk.airbites.pl 03.10.06, 09:21
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Edgar G. Takie pismo ma większość psychotyków. IP: *.aster.pl 03.10.06, 09:30
      jw
      • king-dong [...] 03.10.06, 09:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ant po co ?? przecież nie jest premierem ! IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.06, 12:30
          a dlaczego nie bezdomnym z dworca centralnego ??
          • Gość: kolo Potwierdzenie wyników sondaży IP: *.aster.pl 03.10.06, 13:21
            21% odpowiedzi na opcję 2 w tej ankiecie potwierdza wielkość poparcia dla PiS.
            • util Que? :D 03.10.06, 13:44
              No przecież wiele osób dla jaj to zaznaczyło.
              Po to przeciez jest ta odpowiedź :]
              Żeby obśmiać fobie KAczyńskich.

Układ... Uuuuuuu...

Pff... :]
              • frant3 Re: Que? :D 03.10.06, 15:57
                Czyli przy założeniu, że 20 % Polaków jest dowcipnych, to poparcie dla Kaczyńskiego wynosi 21 % - 20 % = 1 % (słownie: jeden procent).

--
                Frant - humor, satyra, krytyka

• Gość: ola1506 Re: Que? :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:30
                  Ja takoz zaznaczylam wypowiedz o ukladzie:D
                  • robertw18 "Nasz Dziennik" podeśle grafologa p. Michnikowi? 03.10.06, 23:11
                    Wyniki też by pewnie były ciekawe...
                    Pozdr.
                    • Gość: Marcin Re: "Nasz Dziennik" podeśle grafologa p. Michniko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:43
                      Niemożliwe, Ojciec Dyrektor Adam Michnik, ojciec wszystkich "polskich"
                      ynteligentów noszących GW pod pachą nie da się tak łatwo. Wszystko pisze na
                      klawiaturze i nie da się żadnemu grafologowi. Zbyt dużo mógłby stracić. A
                      szczególnie to że nie mógłby być już dyżurnym autorytetem moralnym dla
                      akademickiej młodzieży, która z powodu własnych kompleksów pochodzenia
                      drobnomieszczańsko-wiejskiego próbuje sobie przyczepić etykietke ynteligenta
                      nosząc powyższą prasówkę pod pachę. Pozdro
                      • jan_kapusta Ale idiotyzm! W amoku GW chwyta się wszystkiego! 04.10.06, 08:41
                        Inny grafolog odczytałby wysokie zdolności przywódcze, silny charakter i
                        zdolność przezwyciężania problemów...
                        Propaganda atypisowska sięga poziomu bruku.
                        • yavorius Re: Ale idiotyzm! W amoku GW chwyta się wszystkie 04.10.06, 08:53
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=49672461&wv.x=2&a=49735757
                        • frant3 Re: Ale idiotyzm! W amoku GW chwyta się wszystkie 04.10.06, 09:42
                          Ty jesteś najdowcipniejszy.
                          Żebranie polskiej dyplomacji o 5 minutowe spotkanie z Bushem, dla Kaczyńskiego. Kłamliwe tłumaczenie się na dywaniku w Bruseli, że w Polsce nie ma homofobii ani antysemityzmu, przerz Jarosław.
                          Szaleństwo z powodu artykułu satyrycznego w zagranicznej prasie.
                          Kaczyński złapany na korupcji swojej partii, kłamie w żywe oczy i odwraca kota ogonem, zamiast przyznać się do błędu, przeprosić i podać do dymisji tych dwóch zamieszanych w aferę korupcyjną członków PiS-u.
                          Niemożność sformowania stabilnej koalicji.
                          I ty to nazywasz wysokimi zdolnościami przywódczymi, silnym charakterem czy zdolnościami przezwyciężania problemów?!
                          Koń by się uśmiał ;-)
                        • Gość: katastrofa4rp Re: Ale idiotyzm! W amoku GW chwyta się wszystkie IP: *.klinikum-nuernberg.de 04.10.06, 13:56
                          Janie, dorownujesz inteligancja swojemu wielkiemu poprzednikowi, Panu Kohl-
                          owi.Dobrze ze ciebie grafolog nie rozpozna.... uzywasz wszakze klawiatury;-)))
                • sarhenziel Re: Que? :D 03.10.06, 19:35
                  Podejrzewam ,że przeżyjesz duże rozczarowanie w najbliższych wyborach.
      • wielki_srul Re: Takie pismo ma większość psychotyków. 03.10.06, 16:57
        GW musi jeszcze zasiegnac opinii wrozki, rabina albo szamana :))))))))
      • wielki_srul Koszerni gonia juz w pietke :))))))))) 03.10.06, 16:59
        GW musi jeszcze zasiegnac opinii wrozki, rabina albo szamana :))))))))
        • Gość: jola Re: Koszerni gonia juz w pietke :))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:21
          i cioty
        • Gość: mixer Re: Koszerni gonia - czyli kolejny debil na forum! IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 03.10.06, 22:09
          "Wielki_srul" to ksiazkowy wrecz przyklad anty-semityzmu
          w przedwojennym wydaniu. Niestety, nie jestes wcale
          "wielkim srulem". Jestes zupelnie malym
          i z daleka od ciebie brzydko pachnie!
          • Gość: Józek Re: Koszerni gonia - czyli kolejny debil na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:32
            Przepraszam, kocham Jezusa, on był prawdopodobnie żydem, więc jeśli napisze że
            koszerna gazeta wybiórcza, tuba mosadu i niemieckich słóżb przejętych (przez
            mosad) pieps...y głupoty jak zwykle, kłamiąc i wyświetlając ynteligencji różowo-
            czerwonawej swoje super niezaprzeczalne poglądy świętych autorytetów.
    • bartolomeo_prignano Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 09:31
      ...ciekawe jakie cechy charakteru tego pokurcza można by zobaczyć po pisowni
      słowa "obiat"...
      • eugenia_palej To samo mogę Michnikowi wywróżyć z ręki.... 04.10.06, 08:45
        A moje kwalifikacje są wyższe niż tego grafologa, bo jestem prawdziwą wróżką z
        przedwojennym stażem.
        • yavorius Re: To samo mogę Michnikowi wywróżyć z ręki.... 04.10.06, 09:06
          Jasne, ale czemu mówisz o Michniku? Ma to jakiś związek z artykułem?
    • Gość: TIRURIRU __ubekistan już wyczyścił swemu najlepszemu IP: *.multicon.pl 03.10.06, 09:37
      agentowi ;-)
    • ponury_drwiacy_szyderca [...] 03.10.06, 09:39
      • Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:55
      • Gość: marcy To, że zakompleksionym - to fakt. IP: 62.233.204.* 03.10.06, 12:32
        Myślę ze powodów ma bez liku, każdy by się posypał na jego miejscu, możemy co
        najwyżej się pochylić nad ludzkim nieszczęściem. Ale do karła trochę mu
        brakuje, ot, jest wzrostu dziesięciolatka, nie ma z czego się naśmiewać.

Mnie natomiast intersuje, jak grafolog zinterpretowal "t" w wyrazie "obiat"
        popełnionym onegdaj przez premiera. Czy to podświadomość buntuje się przeciwko
        ortografii IIIRP?

Comming out premier moze co najwyżej zrobic w domu, poza wiernym kocurem -
        towarzyszem jego życia, nikt nie ma prawa tego się domagać. To prywatność
        premiera, musimy ją uszanować.
        • ponury_drwiacy_szyderca Dziękuję marcy za otworzenie mi oczu. 03.10.06, 12:39
          Zrozumiałem już swój błąd. Nie będę się naśmiewał.Uszanuję nawet to co robi z
          kotem w domu.Milknę :)
    • Gość: swd a to ci nowina :) IP: *.kolonianet.pl 03.10.06, 09:51
      www.porysunki.blox.pl
    • Gość: kolit Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:52
      Pierdu, pierdu
      • europa130 Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 12:57
        Gość portalu: kolit napisał(a):

> Pierdu, pierdu
        <i niech grafolog sprawdzi czy jest podpis na wykonanie nowego chodnika pod
        jego domem.Gierek mowie wam trawa ma byc zielona ,tylko jarus za
        maly ,genetyczny bubel.
    • onyx_70 Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 09:59
      To już było widać wcześniej bez ekspertyzy grafologa!!!
    • Gość: emma Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:06
      Od jakiegoś czasu wchodząc na waszą stronę zastanawiam się w jaki sposób
      czepniecie się Kaczyńskich,Ziobry czy innych myślących ludzi i dochodze do
      wniosku,że Wasze artykuły zaczynają być zgorzkniałe,szare, czepiające sie
      dosłownie wszyskiego. Według mnie bardzo to zaniża poziom i gazety i
      strony.Czyżby już przestajecie wogóle myśleć i idziecie tylko na emocjach?
      Pozdrawiam autorów i życzę więcej optymizmu, a teraz zmykam na inna stronę bo
      dziś u Was ponuro i szaro.
      • yavorius Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 10:09
        Kaczyński myślącym człowiekiem? Nie rozśmieszaj mnie:)
        • sarhenziel Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 19:38
          On myśli ,że myśli.
        • Gość: mixer Re: dwoch "bojowych" braciszkow... IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 03.10.06, 22:04
          Ja jednak sadze, ze Kaczynscy sa ludzmi myslacymi...
          a to, ze mysla o rzeczach nierealnych (typu "IV RP")
          to juz nieco inna sprawa. Poza tym - zbyt wiele mowia
          i robia na pokaz!

p.S. A ich zadziornosc (slynne juz "spieprzaj dziadu"
          jednego z blizniakow) i chec dominacji to cechy
          charakteru - nie samego myslenia...
      • Gość: basia Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.energopomiar.com.pl 03.10.06, 10:11
        Te Emma,ja myślę tak samo jak GW i co ? wolno mi.A ,że ty masz chore spojrzenie
        i oglądzasz się na "kurdupli" to twoja sprawa.
        • Gość: Asia Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:05
          Troche tolerancji dla innych pogladow. Jak nie sa takie jak twoje to juz chore??
          Wogole nie znalazlam tu ani jednej odrobine madrzejszej wypowiedzi. Same
          ch.w.d.p. itp. Prostactwo... Tak samo jak wsrod politykow.
          Przejde sobie na forum o jelonakach. Jest o wiele ciekawsze.
      • europa130 Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 12:59
        Gość portalu: emma napisał(a):

> Od jakiegoś czasu wchodząc na waszą stronę zastanawiam się w jaki sposób
        > czepniecie się Kaczyńskich,Ziobry czy innych myślących ludzi i dochodze do
        > wniosku,że Wasze artykuły zaczynają być zgorzkniałe,szare, czepiające sie
        > dosłownie wszyskiego. Według mnie bardzo to zaniża poziom i gazety i
        > strony.Czyżby już przestajecie wogóle myśleć i idziecie tylko na emocjach?
        > Pozdrawiam autorów i życzę więcej optymizmu, a teraz zmykam na inna stronę bo
        > dziś u Was ponuro i szaro.
        >to zmykaj do rydzyka i nie wracaj zakompleksiona dewoto,emma co to za imie ?
      • blue911 Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 13:11
        emma:kazda metoda dobra zeby pozbyc sie tyrana.A nie bedzie to latwe.On lubi
        swoje krzeslo.
        • Gość: vind Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:34
          W dzisiejszej Wyborczej jest wywiad z Salmanem Rushdie (tym od "Szatańskich
          Wersetów"), jedno zdanie z tego wywiadu pięknie pasuje do tego co robi PiS i
          Kaczyńscy:

"Religia, która jest nośnikiem wiary, nadziei i miłości, może też być
          składnikiem ideologii politycznych, które głoszą nietolerancję"
          • Gość: bulwin Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:06
            nic dodac nic ujac Vind
      • Gość: katastrofa4rp Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: *.klinikum-nuernberg.de 04.10.06, 13:58
        oni sa po prostu myslacy inaczej;-))
    • Gość: VS Ciekawe IP: *.lublin.enterpol.pl 03.10.06, 10:25
      Na zdjęciu widac,ze Kaczyński jest leworęczny(chyba ,że zdjęcie zostało
      komputerowo odwrócone,ale nie sądze bo pisze ręką na ktorej ma zegarek).W
      związku z tym pojawia sie pytanie,czy ten pożal sie Boze psychografolog
      próbował pisac kiedys piórem lewą ręką???Nie dość,ze skówki piór sa przycinane
      pod kątem dla praworęcznych i często leworęcznym pióra poprostu nie piszą,to
      dodatkowo pisząc lewą reką piórem rozmazujemy sobie napisany tekst bo przesuwamy
      ręką po tym co napisaliśmy aatrament wysycha wolniej niż wkład do długopisów.
      • Gość: muka! Re: Ciekawe IP: *.aster.pl 03.10.06, 11:31
        Troche luzu. Wystarczy kupić pióro dla leworęcznych w sklepie dla leworęcznych.
        Był taki w "Simpsonach" ;)
      • Gość: * Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 03.10.06, 12:18
        skuwki!
      • Gość: bleeee Re: Ciekawe IP: 80.54.62.* 03.10.06, 13:38
        Kaczuch jest praworęczny - wystarczy kliknąć na "podobny artykuł"
        o problemach premiera z ortografią, aby zobaczyć, że zdjęcie z tego
        artykułu jest to samo ;) tylko inaczej skadrowane i odwrócone.

Nie dość, że bransoleta zegarka za luźna, to jeszcze zegarek na prawej ręce -
        powinien się pouczyć trochę od pierwszego mulata RP.
      • Gość: chyba stalówki Re: Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:32
        bo skuwką się nie pisze, tylko zakrywa stalówkę.
    • Gość: kelob3 i to jest wiadomosc dnia ! IP: *.chello.pl 03.10.06, 10:28
      a szczelina miedzy przednimi zebami grafologa swiadczy ze dawno nie jadl i
      bredzi z glodu
    • yavorius Drogie Dziecko Neostrady 03.10.06, 11:06
      Zechciej nie obrażać innych, nie spamować i nie pacynkować, to Twoje posty nie
      będą usuwane.
      • Gość: ania Re: Drogie Dziecko Neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:22
        A Ty co żeś sobie nicka tak na czerwono odpicował? Kolejny czerwony "autorytet
        moralny"? W polszczyźnie nie ma słowa "pacynkować", no ale w sumie to nie
        problem dla Ciebie, bo co taka skomoplikowana wiedza kukiełce na sznurkach,
        wytresowanej do deletowania.
        Oczywiście, cenzorze, faceta który pisze powyżej o stoczniowcach jako o
        przygłupach, przypisuje premierowi "pedalski 'coming out'", a wszystko kończy
        "Ch. w d. temu, co sprzyja Kacz...hmmm...koalicji" - nie wytniesz, bo
        najwyraźniej to nie jest sprzeczne z regulaminem, co sprzyja zamówieniu
        politycznemu Agory. Żenada, człowieku.
        • yavorius Re: Drogie Dziecko Neostrady 03.10.06, 11:26
          Gość portalu: ania napisał(a):
          > W polszczyźnie nie ma słowa "pacynkować", no ale w sumie to nie
          > problem dla Ciebie, bo co taka skomoplikowana wiedza kukiełce na sznurkach,
          > wytresowanej do deletowania.

Nie ma też słowa skomoplikowana i deletowania.
        • Gość: l [...] IP: *.rev.stofanet.dk 03.10.06, 11:49
          • yavorius Re: Drogie Dziecko Neostrady 03.10.06, 11:57
            Bardzo proszę bez wyzwisk.
          • Gość: ludwigvanbeethoven [...] IP: *.rev.stofanet.dk 03.10.06, 12:09
        • kraxxus Re: Drogie Dziecko Neostrady 03.10.06, 21:59
          Pacynka - nakladana na reke,
          Marionetka - na sznurkach
    • Gość: ciemnylud czy premiera nie stać na lepszy długopis??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:28
      nie wiem jaki dokument Kaczyński podpisuje na zdjęciu, ale bez względu na to co
      to jest doradcy premiera powinni zwrócić uwagę żeby nie brał do ręki jakiegoś
      Pentela za 1,50 zł... Aha, i branzoletę od zegarka też powinien mieć bardziej
      dopasowaną. Medialnie Kaczyński prezentuje się fatalnie....
      • Gość: ant chcesz podniesienia podatków ??nie ? to milcz ! IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.06, 12:38
        :))
        • Gość: ciemnylud Re: chcesz podniesienia podatków ??nie ? to milcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:15
          Jarek, ja tylko żartowałem.....
      • europa130 Re: czy premiera nie stać na lepszy długopis??? 03.10.06, 13:04
        Gość portalu: ciemnylud napisał(a):

> nie wiem jaki dokument Kaczyński podpisuje na zdjęciu, ale bez względu na to
        co
        >
        > to jest doradcy premiera powinni zwrócić uwagę żeby nie brał do ręki jakiegoś
        > Pentela za 1,50 zł... Aha, i branzoletę od zegarka też powinien mieć bardziej
        > dopasowaną. Medialnie Kaczyński prezentuje się fatalnie....
        >jesienia przywiezli chlopi kartofle na zoliboz i dwa wypadly prze dziure w
        worku ,no to skad maja byc obyci.
    • Gość: ano odkrywczy nie jest grafolog IP: 165.72.200.* 03.10.06, 12:04
    • Gość: ano tanie państwo czyli długopis obgryziołek IP: 165.72.200.* 03.10.06, 12:07
      Kazdy przyzwoity chłop na takim stanowisku winien posiadac przyzwoity długopis,
      pióro a nie takiego obgryziołka BIC-a za 2 pln!
    • Gość: KAmil Grafolog-grafoman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:48
      Ja rozumiem ze mozna nie lubic Kaczysnkich, ale to juz naprawde przegiecie paly i autokompromitacja. Grafolog wykazal calkowity brak kompetencji - takie interpetacje sa na poziomie czasopism typu "Bravo-Girl!" itp. To nie pismo wplywa na charakter a charatker na pismo! Jesli zmienisz styl pisania to nie zmienisz charakteru - czy to nie jest oczywiste???!
      • Gość: marcy Ewidentna manipulacja! IP: 62.233.204.* 03.10.06, 12:52
        Zgadzam się, ja też w sondzie zaznaczyłem, że grafolog jest z układu.
    • europa130 [...] 03.10.06, 12:53
    • blue911 Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 13:07
      Dobrze!
      A teraz na wariograf i zbadac przeszlosc komunistyczna obu Kaczuszek: zobaczymy
      jaka prawda wyjdzie ?
      Mysle,ze ciekawe rzeczy?
      • Gość: zdegustowany Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: 212.160.86.* 03.10.06, 13:24
        Redakcjo czy takim pierdołom poświęcacie miejsce w gazecie? Niesamowite
        rewelacje wypisujecie.
        • graymalkin Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 13:28
          Ja poproszę o wypowiedź psychiatrę, bo bardziej interesuje mnie na jaką chorobę
          umysłu cierpi w/w pan kaczka. Fobia i mania prześladowcza martwi mnie bardziej..
          • qmpel04 Re: Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 20:06
            Jak na razie symptomami manii przesladowczej odznacza sie Gazeta, ktora niestety
            nie stosuje konstruktywnej krytyki, lecz bezmyslne krytykanctwo. Redaktorzy GW
            swoim sposobem myslenia stawiaja sie w jednym rzedzie ze swoimi wrogami -
            Kaczynskimi.
    • jerry.uk odkryl Ameryke! 03.10.06, 13:36
      przeciez wszyscy wiedza ze Jaroslaw K. jest awanturnikiem. jak ta matka z nim
      wytrzymuje?
    • Gość: CivitVratis No Ameryke odkryli !! ;) IP: *.chello.pl 03.10.06, 13:43
      przeciez to widac na pierwszy rzut oka...
    • Gość: POlak Grafolog lustruje Kaczyńskiego IP: 80.50.246.* 03.10.06, 14:10
      Juz naprawde wiekszych bzdur nie mogli wymyśleć...
    • marcowsky Teraz czekamy na opinie psychologa!!! 03.10.06, 15:01
      Odwagi gazeto!Jestesmy z Toba!
    • jurny_kosmita Grafolog lustruje Kaczyńskiego 03.10.06, 15:14
      Czy to wypada radzić komuś, żeby pisał piórem wyrwanym z własnego kupra?
    • Gość: parafianka strasznie inteligentnie wygląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:26
      kocham go jak proboszcza
    • katrina_bush To wszystko widac gołym okiem ! Psycho-Kaczka. 03.10.06, 15:35
      To wszystko widac gołym okiem !

Psycho-Kaczka.
      • Gość: heterograf Re: To wszystko widac gołym okiem ! Psycho-Kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:53
        O rety!!! on ma inną orientację piśmienniczą :O.On jest tfuj....mańkutem!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka