Dodaj do ulubionych

Wojewódzki już bez Muchy

25.10.06, 09:26
Wstrząsające!
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Wojewódzki już bez Muchy IP: *.aster.pl 25.10.06, 09:28
      co za tragedia! Uwiedziona i porzucona! Zupełnie, jak dziewczynka z zapałkami
      na mrozie...
      • Gość: kas uwaga Powiatowski juz bez Pszczółki IP: *.avt.pl 25.10.06, 12:01
        a wczoraj u mnie na osiedlu Halina Pszczółka zostawiła i to z hukiem Tadzia
        Powiatowskiego i to dla kogo dla Henia Stołecznego...
        • Gość: Sroda A to ci dopiero news ! IP: *.onlink.net 25.10.06, 17:04
          naprawde informacja godna pierwszej strony.
          • Gość: muchomor Zawsze podejrzewałem Wojewódzkiego o Muchę w nosie IP: *.idzik.pl 26.10.06, 09:31
            .
            • Gość: kartezjusz ja to wam powiem sensację! otóz mój profsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:10
              opuścił niedawno zonę i zamieszkał z mężatką i z jej dzieckiem, a drugi profesor
              zamieszkał z dzieckiem....
              • Gość: muchozol Mała Mucha sam na sam z wielkimi tobołami...Granda IP: *.idzik.pl 26.10.06, 19:28
                A hrabia Wojewódzki na zagrodzie dupą nie raczył ruszyć!
    • Gość: Alojzy Jak my teraz będziemy żyć? IP: *.aster.pl 25.10.06, 09:30
      Wszystko wię wali. Cała nadzieja w PIS!
      • Gość: bono Re: Jak my teraz będziemy żyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:33
        Jak ten nasz kraj normalnieje. Z nudów zajmujemy się takimi głupkami
        • Gość: zdzich Re: Jak my teraz będziemy żyć? IP: *.icpnet.pl 25.10.06, 23:59
          to wszystko wina ukladu !!!
        • Gość: ja [...] IP: *.hsd1.ca.comcast.net 26.10.06, 03:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • etylkapl Re: Jak my teraz będziemy żyć? 26.10.06, 08:19
            ja napisał(a):

> to ja Wam powiem leprzy nr. moj kot sie zesral kolo pieca
            A JA WAM POWIEM, ŻE ANALFABETKA CHCIAŁA BYĆ DOWCIPNA, ALE SIĘ NIE UDAŁO, KOT
            LEPSZY OD NIEJ
      • gm114 Re: Jak my teraz będziemy żyć? 26.10.06, 05:29
        JAK TO JAK? JAK CZEKISTA Z CZEKISTĄ.
      • Gość: zszokowany nie wien, nie wiem, naprawdę nic mi nie przychodzi IP: 62.233.211.* 26.10.06, 09:10
        do głowy.
        taka tragedia...
    • Gość: piotrsw71 Wojewódzki już bez Muchy IP: *.it-net.pl 25.10.06, 09:32
      o karwa, ale news, droga gazeto błagam, nie ścigajcie się z Faktem i SE
      • Gość: gminny Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: 217.197.79.* 25.10.06, 09:34
        Nie ma muchy, bedzie komar.
        • Gość: ewa Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:38
          Nie rozumię ,po którymś odcinku M jak miłość pokazywali ,jak Mucha żegna się na
          lotnisku ,bo leci z Ochojską na misję humanitarną do Afganistanu ,czy gdzieś,to
          co już wróciła?
          • Gość: Hanka Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.hypair.net 25.10.06, 23:27
            Dzieki "FAKT"!!! Właśnie pakowałam walizkę, bo dostałam sie na doktorat w
            Berlinie, ale skoro Kubuś jest wolny to chyba zrezygnuję!
          • Gość: qweer Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.aster.pl 26.10.06, 06:42
            "Nie rozumię"

Excuza - pomozcie mi wyjasnic co ta za wsiowa nalecialosc. Spotykam wiele osob,
            ktore maja z tym jakis idiotyczny problem...
            • ewosia Re: Wojewódzki już bez Muchy 26.10.06, 10:24
              Excuza - pomozcie mi wyjasnic co ta za wsiowa nalecialosc. Spotykam wiele osob,
              > ktore maja z tym jakis idiotyczny problem...
              to bardzo proste: większośc czasowników w języku polskim w pierwszej osobie
              l.pojedynczej ma końcówkę: -ę. np. Myję, golę, pierdzę, siedzę, myślę. Dlatego
              wieśniaki, których zawsze jakaś Stacha Bozowska z gminnej podstawówki zaciekle
              poprawiała, że sie nie mówi myjem, golem, pierdzem... uważają, że w pierwszej
              os. l.poj. mówi się -ę. rozumię, umię, wię.
          • etylkapl Re: Wojewódzki już bez Muchy 26.10.06, 08:20
            ewo a ja nie ROZUMIEM TWOJEJ GŁUPOTY, DO SZKOŁY!!!
        • Gość: Lester Podobno przeprowadza sie do Wloszczowej! IP: *.aonet.pl 25.10.06, 19:13
          !
          • Gość: j Re: Podobno przeprowadza sie do Wloszczowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:12
            do Włoszczowy chciałes napisać
        • Gość: Stoleczny Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.ae.krakow.pl 26.10.06, 09:12
          Wojewodzki nie mogl wytrzymac naporu masy Muchy, ktora wcale taka mucha nie
          byla, a raczej trzmielem.
    • Gość: wef Kapuściński już bez Nowakowej IP: *.net.upc.cz 25.10.06, 09:35
      A kogo to obchodzi?
      • Gość: N. Re: Kapuściński już bez Nowakowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:32
        > A kogo to obchodzi?

He, he. Widać obchodzi bardzo wielu. Ten "news" zajmuje właśnie szóste miejsce w rankingu najczęściej czytanych artykułów na Gazeta.pl:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,53920.html
        Ale obchodzi chyba także Ciebie, skoro przeczytałeś i jeszcze chciało Ci się skomentować :-)
        Pozdrawiam
        N.
        • Gość: N. Re: Kapuściński już bez Nowakowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:39
          Zły link mi się wkleił:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,53920.html
          N.
    • Gość: urbanator Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:36
      rozumiem, że metro ma styl tabloidalny, ale bez przesady. takie wiadomosci to
      pudelek.pl a nie gazeta.pl
      • Gość: pimpuś sadełko boli mnie brzuszek IP: *.e-wro.net.pl 25.10.06, 09:46
        a mnie boli brzuszek!
        • Gość: dubrownik Re: boli mnie brzuszek IP: 141.6.8.* 25.10.06, 09:51
          milo patrzec jak wybiórcza siega bruku a akcje michnikowszcyzyny spadaja. serce
          rosnie
          • myslacyszaryczlowiek1 Re: boli mnie brzuszek 25.10.06, 12:44
            Mam nadzieję że opluwany Giertych zabroni wydawać szkołom publiczne pieniędze
            na szmatławca.
            • Gość: preparator Re: Co jest bardziej szkodliwe??? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 26.10.06, 02:12
              A ja wole czytac (nawet) "szmatlawe" notatki w Gazecie Wyborczej,
              nizli sluchac kolejnych bzdur wymyslanych przez
              tego nacjonalistyczno-faszystowskiego
              pomylenca (Giertycha)!
        • Gość: . Re: boli mnie brzuszek IP: *.zabrze.net.pl 25.10.06, 19:42
          Było nie żreć bez opamiętania
      • maria333 Re: Wojewódzki już bez Muchy 26.10.06, 17:17
        Gość portalu: urbanator napisał(a):

> rozumiem, że metro ma styl tabloidalny, ale bez przesady. takie wiadomosci to
        > pudelek.pl a nie gazeta.pl

Dokładnie, żenada...
    • skrot.myslowy Jaka szkoda! 25.10.06, 09:47
      Takie piękne dzieci by mieli...
      • Gość: paweł Tandeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:55
        tandeta
    • Gość: Stef Wojewódzki już bez Muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:49
      Nieeee Nieeee to nie moze byc prawda, swiat sie zawalil !!!!
    • Gość: mysza Wojewódzki już bez Muchy IP: *.instal.com.pl 25.10.06, 09:49
      Zmieniła na lepszy model, stary się zepsół ;)
      • serwal Re: Wojewódzki już bez Muchy 25.10.06, 17:49
        Gość portalu: mysza napisał(a):

> Zmieniła na lepszy model, stary się zepsół ;)

Nawiasem mówiąc, on cały czas był zepsuty, a tylko dobrze polakierowany ;)
      • etylkapl Re: Wojewódzki już bez Muchy 26.10.06, 08:23
        mysza napisał(a):

> Zmieniła na lepszy model, stary się zepsół ;)
        I ZNOWU ANALFABETA
    • Gość: brzydkiumysl Wojewódzki już bez Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:50
      To skandal! Należałoby jak najszybciej utworzyć komisję do zbadania tej sprawy.
    • Gość: skandal Wojewódzki już bez Muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:56
      co na to PO?????
      przecież to ewnidentny spisek POlityczny przeciwnko demokratycznej
      opozycji!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Mariusz Wojewódzki już bez Muchy IP: *.tktelekom.pl 25.10.06, 09:57
      Po co WY się wogóle zajmujecie taką beznadziejną parą.W tym przypadku
      najlepsze jest ignorowanie takich osób. Może Wojewódzki jest inteligentny ale
      Mucha to beznadzieje.
      • Gość: km1 Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.pro-internet.pl 25.10.06, 10:01
        Wojewodzki sie sprzedaje, robiac z siebie idiote, ale jemu odpowiada taka rola
        (w koncu jakos trzeba na siebie zwrocic uwage)

ps
        Pewnie sie rozeszli bo mucha sie spasła...

• Gość: brzydkiumysl Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:39
          Jak mi by tyle szmalu płacili, też bym z siebie robił głupa, a nawet 2 głupy:))
      • Gość: moi Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: 82.152.192.* 26.10.06, 02:02
        moze i dno ale kolega mowil ze dobrze sie rznie....pono polyka i bierze do
        konca, nawet jajek nie zaniedbuje... przeciez rozmawiac z nia nie trzeba..
    • Gość: baś Wojewódzki już bez Muchy IP: 149.156.58.* 25.10.06, 10:02
      niepotrzebnie było tyle gadane na temat tej pary - a swoją drogą to Wojewódzki
      to przecież jakiś porąbany gość - co ona w nim widziała ???
      • Gość: lili Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:07
        widziała w nim tatę
    • Gość: Albin.S Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:02
      Kubuś już po 40 tce sporo , a młoda laska musi często-
      • Gość: doopa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:05
      • Gość: Yunnan Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.06, 10:19
        Zdziwiłbyś się jak często muszą te po 40-tce :)
    • Gość: lepperinho wybrała Jarosława IP: *.jjs.pl 25.10.06, 10:11
      teraz nikt już nie będzie narzekał przy okazji oficjalnych wizyt. Prestiż
      czwartej republiki wzrośnie niebotycznie.
    • Gość: ab Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.torun.mm.pl 25.10.06, 10:14
      Ja chyba tego dramatu nie przeżyję...
    • Gość: perro jaką straszną chorobę trzeba przejść IP: 193.109.212.* 25.10.06, 10:18
      w dzieciństwie żeby napisać taki debilny tekst??? nie wiem kim jest ta mucha
      ani wojewódzki, pytałem znajomych też nie wiedzą, więc o co chodzi? to jakiś
      szyfr? jak w czasach okupacji niemieckiej?
      • Gość: Akhasi Re: jaką straszną chorobę trzeba przejść IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.06, 10:24
        Ja Was nie rozumiec, u nas my zabijać muchy a nie z nimi bzy.........
      • Gość: baś Re: jaką straszną chorobę trzeba przejść IP: 149.156.58.* 25.10.06, 10:31
        jejku człowieku - jakiś nieświatowy jesteś - i ci twoi znajomi -/// koszmar -
        nie wiedzieć kim jest wojewódki - to wstyd
        • Gość: skandal Re: jaką straszną chorobę trzeba przejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:31
          to jest gryzipiór prześladowany u nas POlitycznie, od dawna był prześladowany,
          a jak widać reżim nie cofnie się przed niczym.
          Przecież chyba nikt z was nie wierzy, że ot tak jego c... spakowała się w 10
          minut!
          to jawna prowokacja ekipy rządzącej.
          spodziewam się (jak chyba każdy) oświadczeń Rokity i Tuska w najbliższym
          czasie na ten temat.
    • Gość: emmma mogla sobie chociaz nazwisko zmienic IP: *.3.15.vie.surfer.at 25.10.06, 10:25
    • Gość: mysza Wojewódzki już bez Muchy IP: *.instal.com.pl 25.10.06, 10:28
      Zmienła na lepszy model,stary się zepsół ;)
      • kpiarz Re: Wojewódzki już bez Muchy 25.10.06, 10:31
        "Zepsóła" to się Twoja ortografia.
        • Gość: kito służby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:40
          To efekt działania układu i WSI...
    • Gość: dd 3 lata wytrzymała z tym debilem ? To twarda dziewc IP: 193.30.160.* 25.10.06, 10:37
      TO wyjątkowa dziewczyna. Jak była w stanie wytrzymać tyle czasu z takim gościem
      ? Chyba w końcu przejrzała na oczy.
      • Gość: MJ Re: 3 lata wytrzymała z tym debilem ? To twarda d IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.06, 12:02
        Albo odwrotnie - on przejrzal na oczy;-)
      • Gość: Sroda Re: 3 lata wytrzymała z tym debilem ? To twarda d IP: *.onlink.net 25.10.06, 17:15
        Jakby sama byla madra to nie siedzialaby z debilem. Swoj na swojego trafil. A
        swoja droga ciekawe czy mucha wymienila drugiego tatusia na trzeciego tatusia.
        to zenujace ,ze mlode dziweczyny zostaja zabaweczkami satrych ramoli.
        • Gość: ktostam Re: 3 lata wytrzymała z tym debilem ? To twarda d IP: *.px.pl 26.10.06, 20:34
          > to zenujace ,ze mlode dziweczyny zostaja zabaweczkami satrych ramoli.

ciekawe czy to samo powiesz, jak sam bedziesz starym ramolem :)
    • Gość: majkel Wojewódzki już bez Muchy IP: *.crowley.pl 25.10.06, 10:41
      ojej ale news! Wszyscy sie poplakali z tego powodu ...
    • tomasz-kaznowski Wojewódzki już bez Muchy 25.10.06, 10:46
      [']['][']

(trzy wystarczą?)
    • niuniek_1983 Wojewódzki już bez Muchy 25.10.06, 10:49
      a moze jego nie było w domu i dlatego jej nie pomagał :>
      • Gość: wk Re: Wojewódzki już bez Muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:51
        fajna dziewczyna, ładna znajdzie sobie kogoś nowego
    • Gość: antybrukowiec Fakt i Super E. - najlepsze do rozpalania w piecu IP: 195.136.48.* 25.10.06, 10:54
      Wszystko jest ok Fakt i Super Express to najgorsze szmatlawce wiec dla swoich
      tepych czytelnikow takie bzdury niech wypisuja ale nie GAZETA.PL Po co mi ta
      durna informacja??? Po zatym mam nadzieje ze gazeta.pl nie bedzie wiecej pisac
      takich bzdur jak powyzsze gazety aplikuja je swojm czytelnikom :))
      • Gość: muka! Re: Fakt i Super E. - najlepsze do rozpalania w p IP: *.aster.pl 25.10.06, 11:02
        Jak ci przeszkadza to nie czytaj. Proste rozwiązanie. Nie widzisz że to rubryka
        "deser"? Jesteś idiotą czy zaglądasz tu od wczoraj, skoro nie wiesz jakiego
        rodzaju teksty się w niej pojawiają?
        • Gość: antybrukowiec [...] IP: 195.136.48.* 25.10.06, 11:29
        • Gość: klonpvv heh IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.10.06, 05:43
          Scrufy: i to prawda jest o gadasz
    • Gość: entomolog Wojewódzki już bez Muchy IP: 195.164.48.* 25.10.06, 10:55
      No to nie będzie już pod muchą, ani na musze... Wszystko przez to, że wydało
      się, iż mucha to Terminator.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka