habitus Re: Jestem trollem 25.10.06, 22:52 A jesteś wygłodzony? To cię nakarmimy. Głodnych nakarmić. Co byś zjadł? Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 25.10.06, 23:00 Podejrzewam, że 28 wpisów zaspokoiło by mój głód. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 25.10.06, 23:01 No tak, nie mam czasu na 28 wpisów. Zrobię 2. Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jestem trollem 25.10.06, 23:21 Kiedyś jechałem Drogą Trolli do Ściany Trolli. Obie robią większe wrażenie niż same trolle. www.dewalque.be/norway2003/images/Photo/Trollstigen.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 26.10.06, 00:51 W Czarnogórze są jeszcze większewrażenierobiące :). Bardziej strome a w dole spienione morze. Jest też opowiadanie Neila Gaimana o Trollu. Robi duże wrażenie ten Troll. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 26.10.06, 09:32 Muszę to kiedyś zobaczyć. I przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 26.10.06, 09:36 Dlaczego nikt mnie nie karmi? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 26.10.06, 10:10 Nie marudź. 10 wpisów przed upływem doby, to i tak rekordowo... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 26.10.06, 10:50 O właśnie - posłuchaj specjalistki od głodówek. Podobno oczyszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Jestem trollem 26.10.06, 10:47 W dzisiejszych czasach nic nie ma za darmo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Zemdlał z głodu. 26.10.06, 13:43 Trollu, pij dużo wody bo się odwodnisz. :) Dużo wody leją na Forum Białystok. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Nie pij!!! 26.10.06, 13:49 Nie pij wody z Forum Białystok. Jest zatruta. Zaglądałam tam. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 26.10.06, 21:52 Z kotami jest tak samo. Wszyscy kochają koteczka - ale tylko ja karmię... Nawet Tamagouchi karmiłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jestem trollem 26.10.06, 23:22 Trole. www.trolejbus.cz/hk/hradec-14tr-01-cernigov.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jestem trollem 27.10.06, 02:20 Jakiś małomówny ten troll... Może by się rozejrzeć za lepszym modelem? Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 27.10.06, 15:08 Zmierzcie może najdłuższy włos wyrastający z waszego ciała i podajcie wynik w milimetrach. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 27.10.06, 18:18 A jak ktoś jest istotą bezwłosą to wynik jest zero (w mm). 0,0 mm Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 28.10.06, 21:55 Do 28 jeszcze trochę brakuje. Jestem głodny! Mam w domu rower z przerzutkami (stary, ale jeszcze jeździ, bla, bla, bla). A w tajemnicy powiem wam, że w kinie Pokój w wypożyczalani kaset video jest wyprzedaż tychże. Np. "Moulin Rogue" można było dziś kupić za 5 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 28.10.06, 21:59 O rety! Pomyłka! "Rouge", nie "Rogue". Kurza stopa, a niech to gęś kopnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Jestem trollem 29.10.06, 01:43 Może bym cie trochę podkarmił, ale najpierw muszę sprawdzić po ile chodzą trolle na rynku wtórnym. Czy dokarmianie się opłaca czy nie. A po ilu postach będzie można cię spieniężyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Jestem trollem 29.10.06, 12:33 no i po ile chodza..? oplaca sie..;)? spieniezyc chyba nie da rady... ralston przeciez nie bedzie doplacal do interesu...i tak za darmo robi... ;) jarek-ny napisał: > Może bym cie trochę podkarmił, ale najpierw muszę sprawdzić po ile chodzą > trolle na rynku wtórnym. Czy dokarmianie się opłaca czy nie. > > A po ilu postach będzie można cię spieniężyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 29.10.06, 18:04 kung_fu_plaster napisał: Kurza stopa, a niech to gęś kopnie! Uwaga! Z drobiem teraz trzeba uważać... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Jestem trollem 29.10.06, 12:29 moze nie tresowany....ponoc tresowane trolle calkiem do rzeczy gadaja... ;) all2 napisała: > Jakiś małomówny ten troll... Może by się rozejrzeć za lepszym modelem? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 29.10.06, 18:05 bogo2 napisał: > moze nie tresowany....ponoc tresowane trolle calkiem do rzeczy gadaja... ;) > A może zestresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Jestem trollem 29.10.06, 19:03 zmęczony może to nowa mutacja? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Jestem trollem 29.10.06, 19:14 A może go tak sprawdzić czy jest oryginalnym trollem a nie podróbką z Honkongu? Prawdziwe trolle znają podobno dużo bajek. Niech opowie nam jakąś bajkę! Odpowiedz Link Zgłoś
sto_bajek Bajka dla trolla 12.11.06, 15:20 Może jakąś bajkę, dla odmiany, opowiedziec trollowi? Co prawda, trolle myślą na ogól dość wolno, wiec może te bajkę tak odcinkami? To może napiszmy mu jakąś. Moze ja zacznę: Pewien król postanowił pewnego dowiedziec się co my sla o nim poddani. Przebrał się w strój prostego człowieka i wyszedł na miasto. Szedł, szedł, az zobaczył przed sobą neon "KINO PRZEDPOKÓJ"... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jestem trollem 29.10.06, 22:38 Też troll. it.t45ol.com/gioco/2017/jumping-troll.html Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 30.10.06, 10:55 Pewnego dnia piękny żebrak dostał pracę przy wyrębie lasu. Nie zgodził się na tę pracę, ale tak go wystraszono groźbą więzienia (kilkuletniego), że postanowił zacząć pracować. Przestał żebrać na ulicy i zaczął wycinać drzewa (i tym samym pozbawiać tlenu cały świat). Wycinał je pod kontrolą dzikich zwierząt, sam, samiutki, samiuteńki (przytul malutkiego misia, przytul, przytul). Dzikie zwierzęta postanowiły zepsuć żebrakowi kręgosłup, a właściwie oba (ten moralny i ten szkieletowy). Jak postanowiły tak i zrobiły. Zepsuły mu oba kręgosłupy i z radochy kilka z nich się kilka miesięcy później powiesiło (wszyscy się dziwili takim obrotem sprawy, ale nikt się z tego powodu za bardzo nie zmartwił). Tak to już jest na tym padole łez. Jak doszło do zepsucia żebrakowi obu kręgosłupów? Wystarczyło, że dzikie zwierzęta zmusiły go do pomocy przy jednej eksmisji i zamiatania ulic i chodników po kilka godzin dziennie bez przerwy. Co taka działalność ma wspólnego z wyrębem lasu, być może niektórzy z was zapytają? Wyrąb lasu to była tylko przykrywka do realizowania najniższych instynktów dzikich zwięrząt, powinniście się tego od początku domyślić. A co się stało z żebrakiem, który dzięki pomocy znachorów wyrwał się z roboty przy wycinaniu lasu? Trudno powiedzieć, bo zniknął z oczu narratorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jestem trollem 30.10.06, 11:45 I z podtekstem. Trollu, masz ochotę na ryż jaśminowy z jabłkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 30.10.06, 12:27 Ryżu aktualnie nie jadam (bo się odchudzam). Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 30.10.06, 12:34 A prosiłeś, żeby cię karmić. Ryż jest zdrowy i nie tuczy. Zjedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 30.10.06, 13:15 Na samym pochłanianiu wątków długo nie pociągniesz. To się może przeproś z tym ryżem jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jestem trollem 30.10.06, 13:23 Jak nie to nie. To ja się idę wypchać ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 30.10.06, 13:24 No nie bądź taka, zostaw trochę i dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jestem trollem 30.10.06, 13:35 Z cynamonem? Bo ja się waham, nie wiem, czy tego jaśminu nie zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 30.10.06, 13:51 Z cynamonem bardzo lubię, ale jaśminowa nuta wtedy się raczej nie utrzyma. Tak mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 30.10.06, 13:57 Hej, koledzy! To ja się miałam wypchać ryżem! Wszakże-czyż-nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 30.10.06, 14:01 No dobra. Jedzmy ten ryż szybciej zanim troll wróci. Bo co będzie jak się rozmyśli? Kto to wie ile taki troll moze ryżu na raz wciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Jestem trollem 01.11.06, 01:19 Trolle na halloween powinne osiągnąć dobrą cenę, ale oczywiście tylko te wymiarowe. Rais jako gospodarz powinien więc trolla zmierzyć, zważyć, sprawdzić w mądrych księgach wymiar ochronny. Jeżeli się nie nadaje do spieniężenia to chyba trzeba go karmić dalej, bo już się w jego przecież trochę zainwestowało. Z okazji halloween i 50-go postu można by urządzić imprezę pod hasłem Rock And Troll. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 01.11.06, 10:11 Ba! Ale jak go zważyć i zmierzyć? To po pierwsze. Po drugie: jak to spieniężać NASZEGO trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Jestem trollem 02.11.06, 05:10 Jak chcecie to ja moge go kupic. A potem ewentualnie oddac go charytatywnie z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 10.11.06, 11:49 Niam, niam, pyszne wpisy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 10.11.06, 11:57 Smacznego i nie jedz zbyt łapczywie, bo się zakrztusisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ten_jarek Re: Jestem trollem 12.11.06, 02:32 Duży już wyrosłeś, kung_fu na naszych wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 12.11.06, 15:00 Bardzo duży. Ale raczej na wpisach, niż na wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ten_jarek Re: Jestem trollem 13.11.06, 00:59 Ty się trollu (z całym szacunkiem) lepiej trzymaj się jednego wątku, bo będzie jak w tym starym polskim wierszu - osiołkowi w żłobie dano... dalej, kurde nie pamiętam, bo dzisiaj jestem zły jak troll I pamiętaj, że to nie Skandynawia, tylko Polska. Latem mogłeś sobie robić psikusy, ale w długie jesienne wieczory musisz tu konkurować ze świerszczem za kominem i miejscowymi krasnoludkami, bo inaczej szlaban Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 13.11.06, 22:03 Ale nam się troll trafił. Jak już dorobiliśmy się własnego trolla to akurat leniwego, chociaż przyznaję też, że jak na trola jest sympatyczny i niegłupi. Już wiem! Po prostu dobry jest i udziela się rzadko - bo się ceni. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ten_jarek Re: Jestem trollem 13.11.06, 22:30 a może my go przekarmiamy i dlatego jest taki leniwy? Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Jestem trollem 14.11.06, 12:04 Regulamin pobytu trolla: 1. Troll ma prawo do co najmniej 3 wpisów dzienie. 2. Karmienie trolla jest obowiązkowe dla wszystkich, którzy się z nim w taki czy owaki sposób zetkną. 3. Kto nie karmi trolla, ten łamie regulamin. 4. Kto łamie regulamin, popełnia nadużycie I stopnia (kara: fałszywe poczucie winy). 5. Troll lubi być karmiony, lecz nie przez inne trolle. 6. Inne trolle niech trolla nie zaczepiają, bo zdenerwowany troll może zrobić rzeczy nieprzewidywalne (i wszystkim będzie przykro). Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jestem trollem 14.11.06, 14:21 Moze ktoś mi wyjaśni znaczenie słowa "troll" Domyślam się ze "troll" pochodzi z języka polskish. Czy troll to taki zawzięty chłopek-roztropek, którego lepiej nie drażnić? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem trollem 14.11.06, 14:48 To nie z polskish, ale jak najbardziej po polsku, choć zapożyczone od Skandynawów: pl.wikipedia.org/wiki/Troll Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jestem trollem 14.11.06, 15:17 ralston napisał: > To nie z polskish, ale jak najbardziej po polsku, choć zapożyczone od > Skandynawów: > > pl.wikipedia.org/wiki/Troll > To znaczy, jakie przymioty opisujemy zwąc kogos trollem - tępota i brutalność? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 14.11.06, 18:35 Namolność i monotematyczność. Dlatego piszę, że trafił się nam troll niegłupi i sympatyczny. I nie paskudzi każdego wątku. Nawet sam zakłada! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Nie ma ja dobry troll 14.11.06, 19:38 Ale się rozruszało forum. Dobry troll jednoczy ludzi. Mieliśmy trolla, ale przegoniliśmy. Ten troll wydaje się jakiś znajomy, gdyby powiedział że lubi konie to byłby zupełnie znajomym trollem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Nie ma jak dobry troll 14.11.06, 19:39 ofkors. Trochę leniwy, ale lepszy taki niż żaden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nie ma ja dobry troll 14.11.06, 20:38 Oj nie psuj zabawy! Wszyscy i tak się domyslają. Ale miło jest udawać, że to troll. To jak opowiadanie w ciemnościach o duchach. Opowiadamy a potem sami się boimy swoich opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nie ma ja dobry troll 15.11.06, 09:56 aand napisał: > Ale się rozruszało forum. No. Tegoroczne statystyki to około 15 postów dziennie. W pierwszym półroczu istnienia TT było średnio 70 wpisów na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Nie ma ja dobry troll 15.11.06, 22:59 Ojej, ile wpisów. Aż nie nadążam z jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nie ma ja dobry troll 16.11.06, 09:41 Na wszelki wypadek zaopatrz się w espumisan jakiś, coby wzdęć uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem trollem 20.11.06, 00:18 Następny trolliciel. Ping_pong_floster. Lenie - a nie trolle. Odpowiedz Link Zgłoś