Gość: NIEZNANY IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 23:39 CIEKAWE ILE TEN ŁASY NA KASE I O DRĘTWYM DOWCIPIE artysta DOSTAŁ.TO JUZ NIE MA INNYCH KABARETÓW CHOCBY RODZIMA KACZKA DZGNIĘTA NOZYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahoney Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 16:05 on rzeczywiscie nie jest juz smieszny , na szczescie jest dwojka i jej badziewiasty program i ma gdzie robic , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskaros Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: 195.94.210.* 25.04.03, 07:38 nie widziałam go w Rzeszówku ale uwielbiam humor tego Pana, Halama i Kryszak to jedyne osoby-kabarety, na których zawsze się śmieję. pozdrawiam o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: *.man.polbox.pl 26.04.03, 15:21 ja go nie lubie bo jest holernje dretwy , hociasz ostatni numer pan Juzek vs krety pomimo tego ze mial zapozyczenia np . granie na kretach - Monty Pyton byl niezly i usmialem sie , dzisiaj kabaret w Polsce jest niestety kiepski nie to co Potem kiedys , tylko ani mru mru trzyma poziom ( lubie ich czerwonego kapturka , brzydala , Malysza , otwarcie supermarketu ) , szkoda ze tvp robi teraz z kabaretu taka szopke w stylu biesiada w kopydłowie , niestety bałtorczyk czy Andrus nie moga pokryc tego badziewiaskiego humoru ktory jest nam serwowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: 212.160.114.* 29.04.03, 21:38 Gość portalu: mahoney napisał(a): > ... dzisiaj kabaret w Polsce jest niestety kiepski nie to > co Potem kiedys... Eeee tam. Byly dobre kabarety i sa. Problem w tym ze w tv mozesz ujzec tylko 'dziadkow' ktorzy nie maja nic do powiedzenia. Tak jest tez z muzyka. Nie masz wrazenia ze moze byc gdzies inna muzyka niz krawczyk, bajm, ich troje i umpa-pumpa jakies tam szybkiej lopez? A taka muzyke gawiedzi wtlaczaja do ucha. Tymczasem muzyka jest, jest wspaniala, jest wiele nowosci ale nie uslyszysz jej w radiu dla wyborcow leppera (trzeba szukac w internecie, czasami trojka cos 'rzuci' w godzinach wieczornych...). Ja tak samo widze starych nudziarzy w tv i wolam o pomste do nieba. PS Czy ktos z Panstwa nie mial jeszcze benefisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: *.man.polbox.pl 02.05.03, 16:32 kurcze , probowalem napisac ugrzeczniona notke ale mi nie wyszlo , proba 2 : dzieki karolu ale naprawde jak mozesz insynuowac ze w swoim guscie polegam na tvp czy na czymkolwiek innym , fajnie ze wiesz ze istnieje inna , przewaznie lepsza muzyka , film itp , ja tez wiem , nie pisz tak bo ludzie pomysla ze ich obrazasz , to znaczy niektorym takie otworzenie oczu by sie przydalo ale nie otwieraj ludziom oczu na sile , co do kabaretu to przyznam sie ze troche wylecialem z obiegu i zdaje sie tylko na tvp ( tzn czasem obejrze to co mnie nie odrzuci ) , jezeli wiec znasz jakies fajne miejsca gdzie mozna trafic na dobry kabaret , czy jakies niezle strony czy moze strony z tekstami nowych polskich kabaretow to wpisz te info w odpowiedzi do tego watku , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś