Dodaj do ulubionych

HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 23:39
CIEKAWE ILE TEN ŁASY NA KASE I O DRĘTWYM DOWCIPIE artysta DOSTAŁ.TO JUZ NIE
MA INNYCH KABARETÓW CHOCBY RODZIMA KACZKA DZGNIĘTA NOZYKIEM
Obserwuj wątek
    • Gość: mahoney Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 16:05
      on rzeczywiscie nie jest juz smieszny , na szczescie jest dwojka i jej
      badziewiasty program i ma gdzie robic ,
      • Gość: oskaros Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: 195.94.210.* 25.04.03, 07:38
        nie widziałam go w Rzeszówku ale uwielbiam humor tego Pana, Halama i Kryszak to
        jedyne osoby-kabarety, na których zawsze się śmieję.

pozdrawiam
        o
      • Gość: mahoney Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: *.man.polbox.pl 26.04.03, 15:21
        ja go nie lubie bo jest holernje dretwy , hociasz ostatni numer pan Juzek vs
        krety pomimo tego ze mial zapozyczenia np . granie na kretach - Monty Pyton byl
        niezly i usmialem sie , dzisiaj kabaret w Polsce jest niestety kiepski nie to
        co Potem kiedys , tylko ani mru mru trzyma poziom ( lubie ich czerwonego
        kapturka , brzydala , Malysza , otwarcie supermarketu ) , szkoda ze tvp robi
        teraz z kabaretu taka szopke w stylu biesiada w kopydłowie , niestety
        bałtorczyk czy Andrus nie moga pokryc tego badziewiaskiego humoru ktory jest
        nam serwowany
        • Gość: karol Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: 212.160.114.* 29.04.03, 21:38
          Gość portalu: mahoney napisał(a):

> ... dzisiaj kabaret w Polsce jest niestety kiepski nie to
          > co Potem kiedys...

Eeee tam. Byly dobre kabarety i sa. Problem w tym ze w tv mozesz ujzec
          tylko 'dziadkow' ktorzy nie maja nic do powiedzenia.
          Tak jest tez z muzyka. Nie masz wrazenia ze moze byc gdzies inna muzyka niz
          krawczyk, bajm, ich troje i umpa-pumpa jakies tam szybkiej lopez?

A taka muzyke gawiedzi wtlaczaja do ucha.

Tymczasem muzyka jest, jest wspaniala, jest wiele nowosci ale nie uslyszysz jej
          w radiu dla wyborcow leppera (trzeba szukac w internecie, czasami trojka
          cos 'rzuci' w godzinach wieczornych...).

Ja tak samo widze starych nudziarzy w tv i wolam o pomste do nieba.

PS
          Czy ktos z Panstwa nie mial jeszcze benefisu?

• Gość: mahoney Re: HALAMA W RZESZÓWKU - PORAŻKA IP: *.man.polbox.pl 02.05.03, 16:32
            kurcze , probowalem napisac ugrzeczniona notke ale mi nie wyszlo ,
            proba 2 : dzieki karolu ale naprawde jak mozesz insynuowac ze w swoim guscie
            polegam na tvp czy na czymkolwiek innym , fajnie ze wiesz ze istnieje inna ,
            przewaznie lepsza muzyka , film itp , ja tez wiem , nie pisz tak bo ludzie
            pomysla ze ich obrazasz , to znaczy niektorym takie otworzenie oczu by sie
            przydalo ale nie otwieraj ludziom oczu na sile ,
            co do kabaretu to przyznam sie ze troche wylecialem z obiegu i zdaje sie tylko
            na tvp ( tzn czasem obejrze to co mnie nie odrzuci ) , jezeli wiec znasz jakies
            fajne miejsca gdzie mozna trafic na dobry kabaret , czy jakies niezle strony
            czy moze strony z tekstami nowych polskich kabaretow to wpisz te info w
            odpowiedzi do tego watku ,
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka