ab_extra 17.11.06, 14:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=52353303 no kurde jak można Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 15:02 noszkurdesz, ja sobie wypraszam :-[ ostatecznie to rodzina a o rodzinie źle nie wypada... choć korci żeby jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 16:20 szalenie on aryjski ten James - sie moze w Niemczech podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 16:38 Czy teraz jest moda na takich, ze sie dopytam? Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 17:28 mam nadziej,ze nie. panie extra, ladnie to tak bez pytania linkowac obce posty, e? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 17:28 No.Są pewne symptomy jak gazety poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 19:35 ehe, on taki z lekka putiński z domieszko 07 zgłoś się... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 21:55 Drzejms Blond 007 jest wporzo,choc to moj zlotaraczka wykapany. recenzje sa bardzo dobre. dzis nie mam czasu pojsc. moze jutro ,szczegolnie gdyby ktos chcial mi potowarzyszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 22:47 Czy poprzedni 007 sie popsul? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 22:51 podobno kółka zębate się starły :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 17.11.06, 22:58 wszystko pewnie przez to, ze sie nie golil i robil buzie w ciup, tudziez demonstrowal Rolexa na nadgarstku oraz bron palna krotka. Gdyby nie to, moglby bez charakteryzacji zagrac pana M. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 16:08 Pieknie. Ja wyznaje Tissota. przy okazji podaje przepis na martini 007. 1/4 uncji ginu Gordon 1/4 uncji Vaudki Smirnoff dodac troche wytrawnego wermachtu i potrzasnac w Szwejkerze z loodem. Serwujemy z kawalkiem skorki od cytryny i pijemy do DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 19:50 kanuk napisał: > Pieknie. Ja wyznaje Tissota. > przy okazji podaje przepis na martini 007. > 1/4 uncji ginu Gordon > 1/4 uncji Vaudki Smirnoff > dodac troche wytrawnego wermachtu i > potrzasnac w Szwejkerze z loodem. > Serwujemy z kawalkiem skorki od cytryny > i pijemy do DNA. ----> czy ja mogie o Vaudkie Absolut poprosić, bo smirnoff jakoś tak smirowato brzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:18 Absoluttak ,jak dla Pani. Starauem sie powtorzyc przepis w/g 007. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 19:49 millefiori napisała: > wszystko pewnie przez to, ze sie nie golil i robil buzie w ciup, tudziez > demonstrowal Rolexa na nadgarstku oraz bron palna krotka. Gdyby nie to, moglby > bez charakteryzacji zagrac pana M. ---> pani to ale ma szczęście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:26 przecież to nie Pani Fiorka się nie goliła, to o jakim my tu szczęściu mówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:30 Jak ma PRAWIE p. Brosnana na stanie ( i na memłonie) to ma szczęście, że ho ho. Ho ho. Ho ho. Zacięłam się, bo mi się Santa włączył. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:44 Pani Vaudko, cale clou w tym PRAWIE;))) Na ho, ho ho, to moze pani lyknie tego koktailu, co pan Kanuk zapodawal powyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:49 Miala pani kiedy Svedke, pani Vaudko? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 20:55 panie Brez, chyba pan nie suponuje, że pani Vódka żyła wtedy, jak my chorowali na Svedki? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 21:00 Eno,Svedka to taka Vaudka zamorska,zabaltycka jest. Swiadom jestem jej istnienia,tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Postponowanie drzejmsa 19.11.06, 21:51 O, baterie Baltyku mi sie przypomnialy, na kartki... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Postponowanie drzejmsa 20.11.06, 01:48 Gdzies taka niezrealizowana kartke powinienem jeszcze miec. Oj, bedzie sie skanowalo! a tymczasem... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Zabuondzilem 20.11.06, 01:58 dzis w kinoteatr i jestem rozerwany. Drzejms wychodzi zywcem z kazdej sytuacji i w znakomitym stylu. Sukces nowego 007 odnotowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Zabuondzilem 20.11.06, 23:01 Czy juz sie pan, panie Kanuku, po rozerwaniu pozbieral w calosc? I zaprawde, powiada pan, ze nowy 007 sukcesyjny jest? Nie pamietam, czy Marie Antonine do ogladu polecalam? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Marie-Antoinette 20.11.06, 23:15 www.sonypictures.com/movies/marieantoinette/clips/ Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zabuondzilem 21.11.06, 02:22 Tak tak,na obydwa pytania;) Uwaga ogolna to brak gadzetow.., za wyjatkiem ..zreszta,nie bede opowiadal filmu. O braku w Bondzie -blondzie gadzetow wspomne jeszcze. Marii-Antoniny jeszcze chyba nie polecala pani. Znaczy-widziala i mysli,czy polecic ? Tu ma noty raczej dwugwiazdkowe(na cztery). Byc moze jest to proba wspomozenia filmu o Elzbiecie ? Wiadome zagrywki pingpongowe przez Kanal La Manche,wieczna rywalizacja. Przynajmniej znamy zakonczenie tego pierwszego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Zabuondzilem - Maeie-A. 21.11.06, 15:03 Znaczy, ze widzialam i ze polecam; jesli pan zajawke w linku zapodanym obejrzal, to niech sie pan nie da zwiesc komercjalnosci przypisaniu tematyce, bo moim zdaniem jest to film (pokrotce) o samotnosci i szukaniu swojego miejsca/zaznaczenia obecnosci/ , bardzo podobny w przeslaniu do Lost in translation, tyle, ze z postaciami historycznymi i kostiumem. Muzyka jest na wskoros dzisiejsza, jakby dla podkreslenia aktualnosci spraw starych jak swiat. Kirsten Dunst znakomita w roli, co bede duzo gadac. A tak skojarzlo mi sie ze Elzbieta, z Elisabeth (I; Cathe Blanchet w roli tytulowej), filmem genialnym, (zwlaszcza dialog krolowej z panami bije wszelkie rekordy i zakonczenie) a dopiero potem z aktualna E.II, ktora tu weszla na ekrany jako The Queen. Ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zabuondzilem - Maeie-A. 22.11.06, 01:44 Chyba tak,recenzje pochlebne. Sam nie widzialem ,niestety.Ograniczam sie wlasnie do lodow kawowych z mrozonymi owocami lesnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 20.11.06, 22:58 www.nica.ru/~lexanson/img/vodka_baltic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 21.11.06, 07:21 Ohyda to byla straszna, zafuzlowana jak nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 21.11.06, 16:22 Pan sieje groze i znika panie OLu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 22.11.06, 09:45 Jak piajny moglby byc siedmioglowy hydra-ulik? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Postponowanie drzejmsa Baltykiem 22.11.06, 10:07 Hydry sie w pasiekach hodowalo? W hydra-ulach? Czasem sie wyrajaly? A czasem przychodzil jadowiedz i podbieral im jad pracowicie gromadzony w hydraulikach? PS. Czasem sie zastanawiam jak wasze towarzystwo wplywa na moj stopien normalnosci psychicznej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś