Dodaj do ulubionych

Wiśniewski rozkręca nowy biznes

IP: 193.109.212.* 28.11.06, 11:21
"Wokalista posiada jeszcze firmę odzieżową"
hihihi ..wokalista... proszę was... a co z tym aresztowaniem i prokuratorem
na karku? ciekawe czy też jest kreatywny i zaskoczy "wokalistę"
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.gre.pl 28.11.06, 11:39
      Jak on wygląda na tym zdjęciu,przecież metalu to on nie śpiewa.
      • plaszcz Jego muzyka to tandeta, ale biznesy umie kręcić 28.11.06, 16:48

• Gość: znajomy_j.lo Wie co robi, w PL najwięcej jest "ciemnego ludu" IP: *.icm.edu.pl 28.11.06, 21:48
          głosują na PiS, żrą kiełbase z hipermarketu, chleją Autowidol no i zapewne kupią badziewne nagrania "made of Wiśniewski"
          • Gość: x obawiam sie ze POszolomy glosuja na Wisniewsiego IP: *.crowley.pl 29.11.06, 02:23
            obawiam sie ze to POszolomy glosuja na Wisniewsiego, Dode i inne badziewia a
            dowodem na to fakt ze z list PO startowal facet krorego jedyna zaleta jest to
            ze mam cycata zone -radek Mjadan -Szczecin:)))
            • viscon Re: obawiam sie ze POszolomy glosuja na Wisniewsi 29.11.06, 06:58
              spoko, nie obawiaj się - śpij spokojnie.
              elektorat PO to, jak wszystko na to wskazuje, inteligentni ludzie.
              a co ma do tego Majdan i jego żona?
              że cycata... hmmm... jeśli wolisz kobitki z małymi piersiami, twoja sprawa.
              jednak z inteligencją nie ma to nic wspólnego.
              zapeniam cię, że to tylko komunały, podzielane i rozpowszechniane przez raczej
              mało rozgarnięta tłuszczę - jak mniemam elektorat... nie-PO.
    • Gość: leśne.raz Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:17
      jezeli zarabia pieniadze zgodnie z prawem to mozna mu tylko gratulowac
      kreatywnosci i nalezy tylko podziwniawc (nie jestem fane tego pana co nalezy tu
      mocno podkreslic)
      • ziuz sprytnie 28.11.06, 18:08
        popieram!
        wisniewski potrafi na wszystkim zarobic.
        i wszystko robi dla pieniedzy.
        sprzedal cala swoja prywatnosc.
        jesli to prawda z ta firma odziezowa - to pogratulowac.
        a co do plyt - dobry pomysl, chyba wszyscy uwazacie, ze sa za drogie!

acha, nie jestem fanka ich troje :)
    • Gość: Longus Co to za firma odziezowa? IP: *.171.48.34.crowley.pl 28.11.06, 12:20
      Pierwszy raz slysze.
      • tarura To niech sie chociaż do zdjecia ubierze 28.11.06, 13:49
        jak ma odzieżową firme
        • Gość: uburama Re: To niech sie chociaż do zdjecia ubierze IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 14:22
          A bo to firma "jestem goły"
    • Gość: baba z psem Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:27
      chyba w więzieniu go będzie rozkręcał
    • tarura Dobrze że Wiśniewski zarobi na alimenty 28.11.06, 13:45
      dla dzieci
      • Gość: baś Re: Dobrze że Wiśniewski zarobi na alimenty IP: 149.156.58.* 28.11.06, 13:53
        tragedia równa trzęsieniu ziemi - Panie Wiśniewski opamiętaj się - ojcze
        dzieciom i kandydacie na wzór dla młodzieży - opamiętaj się !!!!
    • Gość: żałosne Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: 83.238.225.* 28.11.06, 13:56
      w niedziele włonczyłam tvn a tam program ,,dzien dobry tvn'' a tam wisniewski
      pokazuje swój dom a ci dziennikaze to mu dupe liżą paranoja a prokuratura ma
      na niego dowody ze kase wyciagnął z firmy i pewnie ta chata z tych
      ukradzuionych pieniedzy
      • kabja Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 16:26
        Włączyłam
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 14:12
      Wokalista- buahahahha, jak rany.... LOL 3000000000x
      ROTFL
    • vilomort to magik 28.11.06, 14:18
      Co bysmy nie mowili: ze nie umie spiewac, ze nie ma glosu, ze teksty jego
      piosenek sa totalnie glupie, ze wyglada i zachowuje sie jak kretyn, to jedno
      trzeba przyznac: facet nalezy do kasty magików. Magik to ktos, kto z niczego
      robi pieniadze. Nie mial nic, ma miliony. I to jest pewien Talent.
      Inna sprawa, to czasy, w jakich zyjemy - wystarczy byc bezczelnym, klamac w
      zywe oczy, glosno muuuczeć aż ktos nasze muczenie nazwie sztuką, a co wiecej -
      sprzeda tę 'sztukę'. I to jest dopiero MAGIA!
      • Gość: Pliniusz Re: to magik IP: *.atol.com.pl 28.11.06, 23:38
        Niedługo - tak myślę - prokuratura oczyści go...z milionów i w ten prosty sposób
        przestanie być magikiem.
      • Gość: mascota Re: to magik IP: *.safepages.com 29.11.06, 08:03
        A kiedy w Polsce liczyl sie talent? Zawsze byly uklady, uklady. Szkoda mi tylko
        jego dzieci . Mandaryna bez zadnego talentu, i ta nowa zona beda musialy
        zapewnic byt tym biednym dzieciom. Michat wyladuje tak jak zaczal:bez niczego.
        A, dzieci przeciez sie na swiat nie prosily.
    • markopolo10 Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 14:34

Jedno to trzeba mu przyznać, facet ma łeb do interesów.
    • tymon99 prokurator robi swoje!! 28.11.06, 14:42
      Gość portalu: pies na baby napisał(a):

> "Wokalista posiada jeszcze firmę odzieżową"
      > hihihi ..wokalista... proszę was... a co z tym aresztowaniem i prokuratorem
      > na karku? ciekawe czy też jest kreatywny i zaskoczy "wokalistę"

prokurator toczy postępowanie - pomału, jak to prokurator. zanim sprawa trafi do
      sądu (jeśli w ogóle..), to trochę jeszcze potrwa.
      • markopolo10 Re: prokurator robi swoje!! 28.11.06, 15:07
        A co ty taki nadgorliwy.
        Lubisz ludzi ponizonych? skłótych w kajdankach i pokazywanych 20 razy dziennie
        prowadzonych do aresztu?

Oj widać bardzo ci się nie powiodło w życiu.
    • krzych.korab Jesteście źli bo skończy się piractwo ? Żal wam że 28.11.06, 16:22
      nie macie takich pomysłów ? Głupcy.
      • mariuszekc Re: Jesteście źli bo skończy się piractwo ? Żal w 28.11.06, 16:51
        Piractwo nigdy sie nie skonczy....
    • nessuno Re:Pajac Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 16:46
      Gość portalu: pies na baby napisał(a):

> "Wokalista posiada jeszcze firmę odzieżową"
      > hihihi ..wokalista... proszę was... a co z tym aresztowaniem i prokuratorem
      > na karku? ciekawe czy też jest kreatywny i zaskoczy "wokalistę"

Ta łajza zawsze wypłynie, ostatnio w sobotnim TVn-ie chwalił się swoim
      mieszkaniem.Tego mu nie zazdroszczę, ale dziwi mnie, że taki pajac uważa się za
      artystę.To zwykły badziewiarz, bez głosu i jakiejkolwiek koncepcji.Ja tych jego
      tanich płytek kupować nie zamierzam.A prokurator przydałby się, napewno.
    • Gość: pomaranczko Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:34
      dekiel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ta jego ex tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ta jego obecna co sie farbneła okrutnie rowniez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bobo Re: To jedna wielka bzdura!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:55
      Byłem pracownikiem wielkiej firmy fonograficznej i zajmowałem się właśnie
      kompilacjami i płytami premium dołączanymi do magazynów. Trzeba pamiętać nie
      tylko o swoim zarobku, ale o tym, że należy uiścić tantiemy wykonawcom. Na
      takich płytkach zamieszcza się utwory "tanie", tzn. takie które dawno temu były
      przebojami i wyszły z podstawowego katalogu. Czasem daje się jeden hit na
      wabia, a reszta to kity (tzw. wypełniacze). Rynek jest już zapchany maksymalnie
      tym badziewiem. Śmiem wątpić, iż ludzie będą masowo nabywać takie produkty, z
      tego tylko powodu, że produkuje je Wiśniewski.
      Jeśli Wiśniewski sądzi, że będzie mógł ominąć wielkie wytwórnie pokaźnie
      zmniejszając koszty, to jest w błędzie - będzie musiał z nimi współpracować, bo
      inaczej nie dostanie zgody na publikację utworów artystów należących do danej
      firmy fonograficznej.
    • Gość: Suico Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:53
      Taaa..... jaki kraj taki Merlin Menson
    • Gość: Zięba Kioskarze wyRU..i ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 23:01
    • Gość: RUCH Kioskarzy wy RUCH ali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 23:02
    • Gość: icek_inaczej Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:19
      ICKI Tobie na to nie pozwolą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka