Gość: pies na baby IP: 193.109.212.* 28.11.06, 11:21 "Wokalista posiada jeszcze firmę odzieżową" hihihi ..wokalista... proszę was... a co z tym aresztowaniem i prokuratorem na karku? ciekawe czy też jest kreatywny i zaskoczy "wokalistę" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.gre.pl 28.11.06, 11:39 Jak on wygląda na tym zdjęciu,przecież metalu to on nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy_j.lo Wie co robi, w PL najwięcej jest "ciemnego ludu" IP: *.icm.edu.pl 28.11.06, 21:48 głosują na PiS, żrą kiełbase z hipermarketu, chleją Autowidol no i zapewne kupią badziewne nagrania "made of Wiśniewski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x obawiam sie ze POszolomy glosuja na Wisniewsiego IP: *.crowley.pl 29.11.06, 02:23 obawiam sie ze to POszolomy glosuja na Wisniewsiego, Dode i inne badziewia a dowodem na to fakt ze z list PO startowal facet krorego jedyna zaleta jest to ze mam cycata zone -radek Mjadan -Szczecin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: obawiam sie ze POszolomy glosuja na Wisniewsi 29.11.06, 06:58 spoko, nie obawiaj się - śpij spokojnie. elektorat PO to, jak wszystko na to wskazuje, inteligentni ludzie. a co ma do tego Majdan i jego żona? że cycata... hmmm... jeśli wolisz kobitki z małymi piersiami, twoja sprawa. jednak z inteligencją nie ma to nic wspólnego. zapeniam cię, że to tylko komunały, podzielane i rozpowszechniane przez raczej mało rozgarnięta tłuszczę - jak mniemam elektorat... nie-PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśne.raz Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:17 jezeli zarabia pieniadze zgodnie z prawem to mozna mu tylko gratulowac kreatywnosci i nalezy tylko podziwniawc (nie jestem fane tego pana co nalezy tu mocno podkreslic) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuz sprytnie 28.11.06, 18:08 popieram! wisniewski potrafi na wszystkim zarobic. i wszystko robi dla pieniedzy. sprzedal cala swoja prywatnosc. jesli to prawda z ta firma odziezowa - to pogratulowac. a co do plyt - dobry pomysl, chyba wszyscy uwazacie, ze sa za drogie! acha, nie jestem fanka ich troje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longus Co to za firma odziezowa? IP: *.171.48.34.crowley.pl 28.11.06, 12:20 Pierwszy raz slysze. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura To niech sie chociaż do zdjecia ubierze 28.11.06, 13:49 jak ma odzieżową firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Re: To niech sie chociaż do zdjecia ubierze IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 14:22 A bo to firma "jestem goły" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z psem Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:27 chyba w więzieniu go będzie rozkręcał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baś Re: Dobrze że Wiśniewski zarobi na alimenty IP: 149.156.58.* 28.11.06, 13:53 tragedia równa trzęsieniu ziemi - Panie Wiśniewski opamiętaj się - ojcze dzieciom i kandydacie na wzór dla młodzieży - opamiętaj się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosne Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: 83.238.225.* 28.11.06, 13:56 w niedziele włonczyłam tvn a tam program ,,dzien dobry tvn'' a tam wisniewski pokazuje swój dom a ci dziennikaze to mu dupe liżą paranoja a prokuratura ma na niego dowody ze kase wyciagnął z firmy i pewnie ta chata z tych ukradzuionych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 14:12 Wokalista- buahahahha, jak rany.... LOL 3000000000x ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
vilomort to magik 28.11.06, 14:18 Co bysmy nie mowili: ze nie umie spiewac, ze nie ma glosu, ze teksty jego piosenek sa totalnie glupie, ze wyglada i zachowuje sie jak kretyn, to jedno trzeba przyznac: facet nalezy do kasty magików. Magik to ktos, kto z niczego robi pieniadze. Nie mial nic, ma miliony. I to jest pewien Talent. Inna sprawa, to czasy, w jakich zyjemy - wystarczy byc bezczelnym, klamac w zywe oczy, glosno muuuczeć aż ktos nasze muczenie nazwie sztuką, a co wiecej - sprzeda tę 'sztukę'. I to jest dopiero MAGIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pliniusz Re: to magik IP: *.atol.com.pl 28.11.06, 23:38 Niedługo - tak myślę - prokuratura oczyści go...z milionów i w ten prosty sposób przestanie być magikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mascota Re: to magik IP: *.safepages.com 29.11.06, 08:03 A kiedy w Polsce liczyl sie talent? Zawsze byly uklady, uklady. Szkoda mi tylko jego dzieci . Mandaryna bez zadnego talentu, i ta nowa zona beda musialy zapewnic byt tym biednym dzieciom. Michat wyladuje tak jak zaczal:bez niczego. A, dzieci przeciez sie na swiat nie prosily. Odpowiedz Link Zgłoś
markopolo10 Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 14:34 Jedno to trzeba mu przyznać, facet ma łeb do interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 prokurator robi swoje!! 28.11.06, 14:42 Gość portalu: pies na baby napisał(a): > "Wokalista posiada jeszcze firmę odzieżową" > hihihi ..wokalista... proszę was... a co z tym aresztowaniem i prokuratorem > na karku? ciekawe czy też jest kreatywny i zaskoczy "wokalistę" prokurator toczy postępowanie - pomału, jak to prokurator. zanim sprawa trafi do sądu (jeśli w ogóle..), to trochę jeszcze potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
markopolo10 Re: prokurator robi swoje!! 28.11.06, 15:07 A co ty taki nadgorliwy. Lubisz ludzi ponizonych? skłótych w kajdankach i pokazywanych 20 razy dziennie prowadzonych do aresztu? Oj widać bardzo ci się nie powiodło w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jesteście źli bo skończy się piractwo ? Żal wam że 28.11.06, 16:22 nie macie takich pomysłów ? Głupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Jesteście źli bo skończy się piractwo ? Żal w 28.11.06, 16:51 Piractwo nigdy sie nie skonczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re:Pajac Wiśniewski rozkręca nowy biznes 28.11.06, 16:46 Gość portalu: pies na baby napisał(a): > "Wokalista posiada jeszcze firmę odzieżową" > hihihi ..wokalista... proszę was... a co z tym aresztowaniem i prokuratorem > na karku? ciekawe czy też jest kreatywny i zaskoczy "wokalistę" Ta łajza zawsze wypłynie, ostatnio w sobotnim TVn-ie chwalił się swoim mieszkaniem.Tego mu nie zazdroszczę, ale dziwi mnie, że taki pajac uważa się za artystę.To zwykły badziewiarz, bez głosu i jakiejkolwiek koncepcji.Ja tych jego tanich płytek kupować nie zamierzam.A prokurator przydałby się, napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczko Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:34 dekiel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta jego ex tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta jego obecna co sie farbneła okrutnie rowniez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: To jedna wielka bzdura!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:55 Byłem pracownikiem wielkiej firmy fonograficznej i zajmowałem się właśnie kompilacjami i płytami premium dołączanymi do magazynów. Trzeba pamiętać nie tylko o swoim zarobku, ale o tym, że należy uiścić tantiemy wykonawcom. Na takich płytkach zamieszcza się utwory "tanie", tzn. takie które dawno temu były przebojami i wyszły z podstawowego katalogu. Czasem daje się jeden hit na wabia, a reszta to kity (tzw. wypełniacze). Rynek jest już zapchany maksymalnie tym badziewiem. Śmiem wątpić, iż ludzie będą masowo nabywać takie produkty, z tego tylko powodu, że produkuje je Wiśniewski. Jeśli Wiśniewski sądzi, że będzie mógł ominąć wielkie wytwórnie pokaźnie zmniejszając koszty, to jest w błędzie - będzie musiał z nimi współpracować, bo inaczej nie dostanie zgody na publikację utworów artystów należących do danej firmy fonograficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suico Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:53 Taaa..... jaki kraj taki Merlin Menson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek_inaczej Re: Wiśniewski rozkręca nowy biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:19 ICKI Tobie na to nie pozwolą Odpowiedz Link Zgłoś