Dodaj do ulubionych

Najlepiej opłacane aktorki Hollywood

30.11.06, 16:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: niestety Najlepiej opłacane aktorki Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:47
      niestety żadna z nich nie jest aktorką wybitną, one są tylko popularne
      • Gość: Maciek Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood IP: 195.117.227.* 30.11.06, 17:13
        Nicole Kidman JEST aktorką wybitną.
        • Gość: prawdziwek Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood IP: *.acn.waw.pl 30.11.06, 17:42
          Zgoda. Kidman ma na koncie doskonałą rolę w "Dogville" i w paru innych
          ambitniejszych filmach. Tylko takie drobne pytanie: Załóżmy, że jakiś reżyser
          chce nakręcić film o "ponadhollywoodzkich" aspiracjach (jak choćby ten
          wymieniony powyżej). Czy w takim wypadku opłaca mu się wydawać tyle pieniędzy na
          obsadę? Jest przecież wiele wybitnych aktorek, których zatrudnienie wiąże się z
          mniejszymi wydatkami. (Wspomnijmy choćby "odkrytą" przez Lyncha Naomi Watts.)
          Natomiast w kinie typowo Hollywoodzkim (takim, jakie się ono stało w ostatnich
          latach) wybitne aktorstwo na nic się nie przydaje - ważne jest, by mieć znaną twarz.
      • Gość: emu Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:24
        Bo wybitna jest Meryl Streep!
        • Gość: ja Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:22
          ano. i jeszcze jest jodie foster
          • vice_versa Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood 01.12.06, 03:50
            Powinniście zacząć sypać nazwiskami tych co już poumierały... Czy wy nie
            wiecie, że "wybitnym" w rozumieniu Polaków i języka polskiego, człowiek może
            stać się tylko po śmierci? Papież był tylko wyjątkiem i tylko dlatego że
            był "wybitnym Polakiem" a nie "wybitnym człowiekiem", "wybitnym księdzem"
            czy "wybitną osobowością"... U nas w Polszcze istnieje tylko jedna klasa
            żyjących wybitnych, to są "wybitne sk...ny".
      • vice_versa Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood 01.12.06, 03:43
        Nie tylko Kidman. Zellweger też JEST wybijającą się aktorką. Ona ma niesamowity
        wachlarz możliwości, nawet jeśli repertuar w jakim jest obsadzana jest na jedną
        modłę. W ogóle trochę to awangardowe oceniać kino holywoodzkie wg kryterium
        wybitności...
    • migally Re: Najlepiej opłacane aktorki Hollywood 30.11.06, 17:22
      Angelina wygląda na tej fotce koszmarnie

najfajniejsza jest Kirsten Dunst
    • Gość: iGrek No i jeszcze zapomniał o Belli IP: 80.50.180.* 30.11.06, 19:12
      Gwieździe pierwszej wielkości teatru i seriali Polsatu

_
      Bella
    • kaa-ann-roo Komercja :) 30.11.06, 23:24
      Kirsten ma swój charakterek.Ale one rzeczywiście są jedynie popularne.Ludzie
      chętnie ulegają reklamie.

Cieszę się,że jest chociaż ktoś kto oglądał trudniejszy film z Nicole.

Ja mam jedynie ulubionych aktorów XD- Barry Pepper i fenomenalny Tom Hanks.
      Żaden z nich nie jest filmowym,skomercjalizowanym,hollywoodzkim,lalusiowatym
      przystojniaczkiem (przynajmniej nie zauważyłam)-cenię ich za wysoki kunszt
      aktorski. :)
    • balbin Charlize 01.12.06, 01:40
      A ja kocham Charlize.
      Charlize mistrz, jeeeeee
    • Gość: grafiq2008 A co ze Scarlet Johansson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 07:03
      A gdzie tu jest Scarlet Johansson?!
      • brandonka77 to nie sa aktorki tylko... 01.12.06, 09:49
        aktoreczki, jak dla mnie bez duzych mozliwosci, poza finansowymi :)))
        meryl streep, jassica lang, jodie foster,
    • Gość: Esfloress Najlepiej zarabiające aktorki IP: *.aster.pl 01.12.06, 11:56
      A tu co pisano o Katie Witherspoon, 24 mln USD...
      Więc o co chodzi z tym rankingiem?

serwisy.gazeta.pl/metro/1,71444,3192648.html
    • Gość: olo707 e tam julia roberts jest obra aktorka IP: 212.87.232.* 09.03.07, 07:31
    • Gość: fanka Reese i Char Najlepiej opłacane aktorki Hollywood IP: 212.182.68.* 29.07.08, 13:42
      Reese Witherspoon i Charlize Theron to najlepsze aktorki Hollywoood !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka