ralston 10.12.06, 13:36 Włąśnie Antoś pierwszy krok wykonał bez trzymanki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 14:20 zuch.... nadeszla pora ,zeby go zapisac do pierwszego ogolniaka.... :) ralston napisał: > Włąśnie Antoś pierwszy krok wykonał bez trzymanki! Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 15:30 no to teraz już pójdzie :) tylko buciki mu kup Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 16:14 No to wszedzie go bedzie pełno. Sama radosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 16:35 Już go wszędzie pełno. Na czterech też potrafi wiele dokonać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dryfman Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 19:01 Taki będzie Antoni, że go nikt nie dogoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 19:19 Pierwszy przełamie dominację amerykańskich sprinterów :) Odpowiedz Link Zgłoś
dryfman Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 19:33 I długodystansowców - Etiopczyków i Masajów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 21:01 to już możesz mu kupić rower! ps. a dlaczego mi się wydawało, że on ma na imię Manuel? :D Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 21:54 ten elegancki w reklamie był Manuel, Antoś to ten, który śpi w pozycji "krakowiaczek ci ja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 22:52 To wiem. Ale przecież jako Manuel też mógłby być krakowiaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pierwsze kroki 18.12.06, 10:37 Z urodzenia to raczej warszawiaczkiem. I to praskim! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pierwsze kroki 10.12.06, 23:20 Dziecko me Ala zaczęło mówić zdaniami z podmiotem i orzeczeniem dużo przed postawieniem pierwszych kroków. Dziecko Jurek zupełnie odwrotnie. Parę lat już chodził zanim powiedział pierwsze zdanie. Pytany przeze mnie dlaczego do tej pory nas nie zaszczycił rozmową odparł, że nie miał nic do powiedzenia. Jego pierwszym słowem było "kółko". Ali pierwszym słowem w wieku 7 miesięcy było słowo "tatiuta", które oznaczało kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Pierwsze kroki 11.12.06, 00:29 A ja miałem w wojsku kolegę o nazwisku Biegaj. Mój syn natomiast zaczął nie od chodzenia a właśnie biegania. Usiedliśmy z żoną w przeciwległych końcach pokoju na dywanie a syn swobodnie puszczony kiwał się kilkakrotnie do tyłu i przodu i gdy kiwnięcie do przodu było dostatecznie głębokie biegł by utrzymać równowagę. Było to dokładnie w pierwszą rocznicę urodzin bo wyczytałem w książce o dzidziusiach, że właśnie pora na chodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Pierwsze kroki 11.12.06, 04:59 Dziarski z niego chlopak. Gratuluje!!! Moje oba leniuchy zaczely laskawie chodzic dopiero w 14 miesiacu! Za to starszy Forumianek majac rok i niecale 5 miesiecy zaspiewal dziadkowi Sto Lat na urodziny. Mam dowod nagrany na kasecie. A Malec choc skonczyl juz 1,5 roku ledwie pare slow mowi i to tez jak jest w odpowiednim humorze...:) Odpowiedz Link Zgłoś