Gość: kenzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:13 podoba mi sie wyglada na przecietna dziewczyne z ulicy jest dosc naturalna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snow Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:15 A co mnie obchodzi jakaś miss Belgii?! Tak, wiem, to jest dział "Deser" ale w dziale tym można jednak zamieszczać ciekawsze artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz pewnie bogatego tatusia (nt) IP: *.cable.mindspring.com 21.12.06, 13:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.chello.pl 20.12.06, 16:33 Jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Zdjęcia nowej miss Belgii 20.12.06, 17:41 tia... moglaby byc rowniez miss mcdonalda, to bez znaczenia. uroda ekspedientki ze stoiska z perfumami. Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: Zdjęcia nowej miss Belgii 21.12.06, 07:42 ladne_sny napisała: > tia... moglaby byc rowniez miss mcdonalda, to bez znaczenia. uroda ekspedientki > ze stoiska z > perfumami. zawsze mozesz popatrzec sobie na Dode i jej dody:) są dusty i mangusty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.netcologne.de 20.12.06, 19:11 Masz racje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.08 Re: Zdjęcia nowej miss Belgii 20.12.06, 20:38 Jakaś taka mizerna ta misska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikan Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:16 ja też kompletnie nie rozumiem, co to za news, że w Belgii wybrano nową miss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:39 wyglada na bardzo dziewczęcą; to jej największy urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murek Belgijki są brzydkie :(( IP: *.c203.msk.pl 20.12.06, 14:26 Stwierdzenie-Belgijki są jednak brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erasm Re: Belgijki są brzydkie :(( IP: *.strong-pc.com 20.12.06, 15:42 Nie zgadzam sie !!! Spedzilem rok w Belgii i musze powiedziec ze belgijki sa naprawde ladne !!! NA pewno sa o wiele naturalniejsze od polek, 0 solarki i rzucajacego sie w oczu makijazu !!! Polki niby takie ladne a co druga to taka blachara, solarka i beznadziejny make-up :(( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Belgijki są brzydkie :(( 20.12.06, 16:42 Gdzie je widziałeś? Ja tu mieszkam prawie rok i niestety wiekszość ma nadwagę,ubiera się niechlujnie-nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Belgijki są brzydkie :(( 20.12.06, 17:43 ja tez bylem w beligii, kilkakrotnie i moj wniosek jest taki: belgijki sa brzydkie -uroda taka typowo niemiecka z domieszka przasnosci francuskiej, czesto wulgarne - zaczepiaja w knajpach obcych facetow w czsto srednio wybredny sposob, ubieraja sie w szmateksach w workowate albo zbyt obcisle rzeczy, sa snobkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Pelagia Re: Belgijki są brzydkie :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 20:24 ubrane w zbyt obcisle rzeczy zaczepiają w knajpach obcych facetów i ciągną do łóżka oferując bezinteresowny intensywny seks! To skandal!! Nie jedźcie tam!!! Byle dalej od Belgii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:31 Bardzo mi się podoba, a jeszcze lubi gotować, to jest to co uwielbia każdy mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek wiesniara i tyle IP: *.telprojekt.pl 20.12.06, 14:53 no niestety ale u nas takich dziewczyn pelno, niestety nie sa one zbyt ladne wole panienki szlacheckiego pochodzenia, najlepiej brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: wiesniara i tyle IP: *.zaodrze.punkt.pl 20.12.06, 15:10 A co ty sam sobą reprezentujesz i jak wyglądasz? "Uwielbiam" takie komentarze od zakompleksionych polskich niedorajdów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Ładna i naturalna, nie to co ta z Czech IP: *.zaodrze.punkt.pl 20.12.06, 15:08 która wyglądała jak podstarzała wymalowana tirówka. Belgijka jest bardzo dziewczęca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.j Ksenofobia! IP: *.acn.waw.pl 20.12.06, 15:14 Blondynka, z niebieskimi oczami, białoskóra! Nie sąziłem, że ci Belgowie są aż tak wielkimi rasistami i ksenofobami! :-O r.j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erasm Re: Ksenofobia! IP: *.strong-pc.com 20.12.06, 15:47 To po prostu typowa FLAMANDKA !!! Belgijki sa super :). Wiem co mowie bo spedzilem tam rok:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitazawistna Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:37 te panie co ja caluja nie wygladaja jakby robily to szczerze;> Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Zdjęcia nowej miss Belgii 20.12.06, 22:26 Te panie co Ją calują są od Niej wyraźnie ładniejsze. Ta miska to po prostu zwykła dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:43 Bardzoładna, taka naturalna i typowa słowiańska uroda.podoba mi się. I nie wygląda jak lalka barbi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vrije typowa Flamandka IP: *.strong-pc.com 20.12.06, 15:49 SLOWIANSKA ???? raczej FLAMANDZKA...;) pozdrawiam wszytkich fanow Belgii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Ładna. A nasza ostatnia taka sobie IP: *.aster.pl 20.12.06, 15:49 Szkoda. Ale pewnie nasza dostała "premię" za poglądy kuchty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.msz.gov.pl 20.12.06, 15:53 Podobna troche do Flinty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:21 Brzydka jak na miss, co trzecia na ulicy tak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko_patrzę Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.12.06, 16:39 Mnie się bardzo podoba. Jest naturalna, ma ładny uśmiech, ciekawe spojrzenie. ;-) Jakby ktoś nie wiedział, to Miss wybiera się spośród grupy dziewczyn, które zgłosiły się do konkursu i przeszły jakieś tam kwalifikacje. Także nie są to najpiękniejsze dziewczyny z całego kraju, tylko niewielki odsetek "ładnych". ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.fbx.proxad.net 20.12.06, 18:25 sliczna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Jak toto w ogóle żyje? Bez piersi trudno oddychac IP: *.pop.e-wro.pl 20.12.06, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Miss World? Duza szansa. 20.12.06, 20:38 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulbaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maud Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:17 Jak to jest pięknośc to ja jestem chiński cesarz 0.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Piękna normalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:25 Jako miss wśród tych wszystkich plastikowych lalek ona jest piękna, chyba właśnie dlatego, że mógłbym ja sobie wyobrazić obok siebie. Świetny wybór Belgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemata Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:51 u nas tez tak sie wybiera raz jury sie pomylilo i wybrali anete kreglicka na miss belgowie sie nie pomylili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:02 naprawdę ładna kobieta, naturalna i łagodna uroda. Szkoda ze u nas takie "dziwne urody" zawsze ktos wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.12.06, 22:47 Fajna dziewczyna. Naturalna czego naszym laskom b. często brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek [...] IP: 218.185.9.* 20.12.06, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.icm.edu.pl 20.12.06, 23:28 Gość portalu: kenzo napisał(a): > podoba mi sie wyglada na przecietna dziewczyne z ulicy jest dosc naturalna z ust mi to wyjąłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.magma-net.pl 20.12.06, 23:47 Niezla d-u-p-e-c-z-k-a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIP Re: Zdjęcia nowej miss Belgii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 00:06 NIE PODOBA MI SIĘ PRZECIĘTNIARA, NIE JEST ŁADNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikont ta, przeciętna z niej ulicznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 08:39 ta niezła z niej ulicznica Odpowiedz Link Zgłoś