peter241 04.04.03, 09:58 Moje dziecko chce uczęszczać na naukę tańca nowoczesnego w Warszawie. Co sądzicie o zespole LUZ. Wiem tylko, że często występują w programach telewizyjnych i nic poza tym. Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomalaraz Re: VOLT, LUZ 10.04.03, 16:14 Ja uczęszczam na kurs tańca towarzyskiego dla dorosłych i jestem bardzo zadowolony. gorąco polecam. jest OK> Odpowiedz Link Zgłoś
kasssia4 Re: VOLT, LUZ 11.04.03, 17:18 peter241 napisał: > Moje dziecko chce uczęszczać na naukę tańca nowoczesnego w Warszawie. Co > sądzicie o zespole LUZ. Wiem tylko, że często występują w programach > telewizyjnych i nic poza tym. Bardzo proszę o opinie. Trzeba pamiętać, że telewizja i sława to nie wszystko, wydaje mi się że ten zespół to trochę fabryka i staraja się zarobić na każdym uczestniku jak najwięcej. Taniec to świetna sprawa, ale trzeba mieć uwagę na to, co się w okół tej nauki dzieje. A jeśli dziecko już dłużej będzie tańczyło to polecam gorąco uczestnictwo w innych kursach, czy warsztatach... Kasśska Odpowiedz Link Zgłoś