Dodaj do ulubionych

można się wprosić??

09.01.07, 10:30
od jakiegoś czasu Was sobie poczytuję ( wiem, nieładnie podglądać;) )i mam
ochotę do Was dołączyć, czy mozna?:)))))))))

Witam serdecznie:))))
Obserwuj wątek
    • pinkpanther Re: można się wprosić?? 09.01.07, 10:52
      witam serdecznie. Może dzięki tobie ożywimy trochę nasze forum, bo coś ostatnio
      podupada?
      wiem wiem, to też moja wina, ale jakoś mało tego czasu, plus siostra okupowała
      mi komputer przez ostatnie 3 tygodnie
      • eexx Re: można się wprosić?? 09.01.07, 10:57
        witamy,
        a wczoraj sie nikt nie odezwal:(
        • gradufka Re: można się wprosić?? 09.01.07, 12:23
          Rasgeea, wpraszaj się i się wpisuj dużo.
          To straszne, ze wczoraj była tu taka posucha.
          Notowania ilościowe pewnie lecą na łeb na szyje.
          • carmen_80 hej, hej, hej i ja się przywitam... 09.01.07, 14:58
            :)))
            • pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 09.01.07, 22:14
              ja nie napisałam bo nikt nic nie napisał a nie chciałam być pierwsza
              • chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 09.01.07, 22:48
                ja chciałam ale nie udało się;)
                • rasgeea Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 07:25
                  raz jeszcze witam sie serdecznie:)) będe pisać, będe... normalnie nadrobie... :)
                  • gradufka Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 15:10
                    Ja wtedy nie napisałam, bo widziałąm, ze byłąm ostatnia, któa sie wpisywała i
                    wyszłoby, że jestem ta głupia, do której nik nic nie odpisuje.
                    Wstyd mi było.
                    Bałam się śmieszności.
                    • chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 17:42
                      o, wątek 'spowiedź publiczna' nam się zrobił.
                      ;)
                      • carmen_80 Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 20:22
                        A ja nie pisałam, bo...kurcze no nie wiem czemu...
                        Ale wyznaję swoją skruchę...
                        • pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 22:30
                          ja nie pisałam bo myślałam że to tępego kolej
                          • chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 22:46
                            Tempe jest właścicielem kolei? no, nie przypuszczałam.
                            • cezar8 Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 00:00
                              i ja rowniez witam!

Skoro trza sie wyspowiadac, to i ja poprosze o rozgrzeszenie, ale szlag mnie
                              trafia, kiedy ciagle musze sie logowac! BRRRRR
                              • gradufka Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 10:36
                                To też prawda, że była kolej Tempaka.
                                Ale prawdą jest,że tamtego dnia nikt się nie poświecił dla Nudy. Właściwie to
                                ja zdradziliśmy myśląc o własnych małostkowych problemach. Jak mi z tym
                                źleeee!!!
                                • pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 10:43
                                  ależ jesteś w błędzie. ja tego dnia nic a nic sobei nie pomyślałam
                                  do chamae: o tępciusiu wciąż wiele nie wiadomo. Tajemniczy taki.
                                  • gradufka Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 10:52
                                    Na pewno sobie cos pomyślałaś. Tylko ja nie wiem co.
                                    Przez to jesteś prawie równie tajemnicz jak Tempe.
                                    • chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 11:30
                                      coś się tu mrocznie robi i grozą powiewa.
                                      • pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 12:17
                                        przecież ja jak ta otwarta księga jestem, wystarczy poczytać na ojeju.
                                        • tempe tak tak - to moja kolej 11.01.07, 14:44
                                          ale ograniczę sie do cytata

pinkpanther napisała:
                                          wystarczy potrzymać na oleju

wyryczy szysko
                                          • pinkpanther Re: tak tak - to moja kolej 11.01.07, 15:01
                                            hjehje
                                            to nie prawdziwa cytata
                                            • gradufka Re: tak tak - to moja kolej 12.01.07, 15:26
                                              Tylko zmanipulowana socjotechnicznie.
    • mrug Re: można się wprosić?? 13.01.07, 08:35
      Cześć.
      Jestem mrug i mam kota.
      • pinkpanther Re: można się wprosić?? 13.01.07, 09:41
        a nie dwa koty, mrugeńku?
        • mrug Re: można się wprosić?? 13.01.07, 14:01
          Nie chciałem tego mówić głośno, bo by się jeszcze przestraszyła...
          • pinkpanther Re: można się wprosić?? 13.01.07, 16:54
            a dalej nie masz zdjęcia nowego kotka??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka