rasgeea 09.01.07, 10:30 od jakiegoś czasu Was sobie poczytuję ( wiem, nieładnie podglądać;) )i mam ochotę do Was dołączyć, czy mozna?:))))))))) Witam serdecznie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: można się wprosić?? 09.01.07, 10:52 witam serdecznie. Może dzięki tobie ożywimy trochę nasze forum, bo coś ostatnio podupada? wiem wiem, to też moja wina, ale jakoś mało tego czasu, plus siostra okupowała mi komputer przez ostatnie 3 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: można się wprosić?? 09.01.07, 10:57 witamy, a wczoraj sie nikt nie odezwal:( Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: można się wprosić?? 09.01.07, 12:23 Rasgeea, wpraszaj się i się wpisuj dużo. To straszne, ze wczoraj była tu taka posucha. Notowania ilościowe pewnie lecą na łeb na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 09.01.07, 22:14 ja nie napisałam bo nikt nic nie napisał a nie chciałam być pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 09.01.07, 22:48 ja chciałam ale nie udało się;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 07:25 raz jeszcze witam sie serdecznie:)) będe pisać, będe... normalnie nadrobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 15:10 Ja wtedy nie napisałam, bo widziałąm, ze byłąm ostatnia, któa sie wpisywała i wyszłoby, że jestem ta głupia, do której nik nic nie odpisuje. Wstyd mi było. Bałam się śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 17:42 o, wątek 'spowiedź publiczna' nam się zrobił. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 20:22 A ja nie pisałam, bo...kurcze no nie wiem czemu... Ale wyznaję swoją skruchę... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 22:30 ja nie pisałam bo myślałam że to tępego kolej Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 10.01.07, 22:46 Tempe jest właścicielem kolei? no, nie przypuszczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 00:00 i ja rowniez witam! Skoro trza sie wyspowiadac, to i ja poprosze o rozgrzeszenie, ale szlag mnie trafia, kiedy ciagle musze sie logowac! BRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 10:36 To też prawda, że była kolej Tempaka. Ale prawdą jest,że tamtego dnia nikt się nie poświecił dla Nudy. Właściwie to ja zdradziliśmy myśląc o własnych małostkowych problemach. Jak mi z tym źleeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 10:43 ależ jesteś w błędzie. ja tego dnia nic a nic sobei nie pomyślałam do chamae: o tępciusiu wciąż wiele nie wiadomo. Tajemniczy taki. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 10:52 Na pewno sobie cos pomyślałaś. Tylko ja nie wiem co. Przez to jesteś prawie równie tajemnicz jak Tempe. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 11:30 coś się tu mrocznie robi i grozą powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: hej, hej, hej i ja się przywitam... 11.01.07, 12:17 przecież ja jak ta otwarta księga jestem, wystarczy poczytać na ojeju. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe tak tak - to moja kolej 11.01.07, 14:44 ale ograniczę sie do cytata pinkpanther napisała: wystarczy potrzymać na oleju wyryczy szysko Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tak tak - to moja kolej 11.01.07, 15:01 hjehje to nie prawdziwa cytata Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: tak tak - to moja kolej 12.01.07, 15:26 Tylko zmanipulowana socjotechnicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: można się wprosić?? 13.01.07, 14:01 Nie chciałem tego mówić głośno, bo by się jeszcze przestraszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: można się wprosić?? 13.01.07, 16:54 a dalej nie masz zdjęcia nowego kotka?? Odpowiedz Link Zgłoś