Dodaj do ulubionych

Anna Samusionek uczy się tańczyć

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:03
Widze ze sama smietanka warszwskich salonow, ale chba nie skusze sie zeby
ogladac tuskówne, paskudnego olbryskiego, stara wachowicz czy malo
atrakcyjnego obuchowicza. czy naprawde prawdziwe gwiazdy nie chca brac
udzialu w tym show???
Obserwuj wątek
    • Gość: she co za bzdura???? IP: 165.72.200.* 31.01.07, 09:04
      ja wiem, że jak się ogląda za dużo serali to można pomylić bohaterów,
      ale be zprzesady publikować takie bzdury???
      Bartosz Obuchowicz nie gra w "Na wspólnej" a rolę Leszka gra Wojciech Majrzak

A wystarczyło tylko sprawdzić!
      • kszynka Re: co za bzdura???? 31.01.07, 09:07
        mam wrażenie, że gwiazdy to jakiś drugi sort
        ;-)
        • Gość: anilah777 Re: co za bzdura???? IP: 83.168.106.* 31.01.07, 20:09
          Gwiazda to ulubienica lub ulubienieć publiczności. Jakim ulkubieńcem może być
          córka Tuska?Przecież nie jest ani gwiazdą filmu a ni piosenki ani nicZego...
        • krzych.korab Bardziej interesujący byłby przeciętny Kowalski i 01.02.07, 08:41
          Kowalska niż te wydumane " gwiazdy " . Jak napisał Sztaudynger " Raz da i już
          gwiazda "
          • krzych.korab Niedługo prawdziwe gwiazdy będą się odcinać od 01.02.07, 08:44
            tego słowa. Bo jak chodnik porównać z gwiazdą ? Może po deszczu zobaczy się
            odbicie.
      • Gość: anty TzG Re: co za bzdura???? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.07, 09:54
        (...)Bartosz Obuchowicz i znany z roli Leszka Nowaka w serialu "Na Wspólnej"
        Wojciech Majchrzak.
        Mi się wydaje ten cytat bardzo zrozumiały i poprawny. To Ty się chyba pomyliłaś(eś)
        Jednakże sama jestem przeciwniczną tego typu programów, a mój mąż wręcz wrogiem
        TzG. Sama lubię tańczyć, ale gdybym była "gwiazdą" nigdy bym nie wzięła udziału
        w tak komercyjnym programie. Trzeba mieć swój styl i godność!
        • Gość: bubulajza Re: co za bzdura???? IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.07, 23:09
          Ja bardzo lubilam taniec z gwiazdami ale tym razem "kadra taneczna"do K I T U
      • aluniaaa Re: co za bzdura???? 31.01.07, 21:39
        a gdzie jest napisane,ze Obuchowicz gra w "Na Wspólnej"?
    • Gość: anty Kasia Tusk - a kto to? IP: 217.153.142.* 31.01.07, 09:04
      A Tuskówna tam jako kto??? Niedoszła "prezydentówna"??? Oj lansuje TVN na
      siłę kolejna miernotę (ważne, że z popieranej przez Waltera kliki).
      • Gość: kris Re: Kasia Tusk - a kto to? IP: *.kolornet.pl 31.01.07, 11:07
        Ona jest sliczna. Jedyna osoba, dla ktorej warto ten badziew ogladac.Mam
        nadzieje ,ze tez rozstanie sie ze swoim obecnym fagasem po tym programie.
        • Gość: elegantka Re: Kasia Tusk - a kto to? IP: *.onlink.net 01.02.07, 01:45
          ta Tuskowna jest taka sliczna jak i jej tatus o wygladzie wilkolaka i do tego
          charczaco-sepleniacy? Czy politykierzy spekuluja (bo napewno nie mysla),ze oni
          nie musza miec dobrej dykcji? Sluchajac Tuska dostaje odruch wymiotny.
    • Gość: Maniek A Subotić ? IP: *.elpos.net 31.01.07, 09:24
      Z kim będzie tańczył subotić, z wołoszańskim?
    • Gość: filozOff Widzę że brak gwiazd w tej edycji... IP: *.fdk.airbites.pl 31.01.07, 09:58
      Owszem są to osoby znane, niektóre nawet sympatyczne i zdolne, ale żadnej z
      tych osób nie da się określić mianem "gwiazdy", a nawet "gwiazdki"
      • Gość: moim zdaniem Moim zdaniem IP: 195.47.201.* 31.01.07, 10:38
        Moim zdaniem - dla zachowania obiektywizmu - w tym programie nie powinni btac
        udziału pracownicy TVN. Teraz pani Omena od pogody będzie lansowana na gwiazdę
        programu i pewnie wygra... tak jak wcale nie taka rewelacyjna Kinga
        Rusin, "która odkryła swoją kobiecość dzięki tańcowi..." błeeeeeeeeee
        Oglądałam tylko pierwszą edycję.
        • Gość: meg Re: Moim zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:52
          Ciekawe, skad zatem wiesz, że Rusin była kiepska, z gazet? Uważam, że program
          fakrycznie nie ma nic wspólnego z nazwą (jakiez to gwiazdy?), ale lubie go
          oglądać. Fakt momentami strasznie mnie wkurza. Myslę, że bedę oglądać jeśli
          bedę mogła. I zgadzam sie - nie powinny w programie brać udziału osoby
          pracujące dla TVN.
    • Gość: aga Re: Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:15
      kolejna edycja????????????jezuuu, ile ich bedzie?
    • bergman1 NIE mogę na nią patrzeć. 31.01.07, 11:25
      i jak tu telewizję oglądać.
    • Gość: Bartek A kim jest Anna Samusionek? IP: 213.17.202.* 31.01.07, 12:36
      Co zdziałała? Pewnie gra w jednym z 1289 szmatławych seriali. Albo jest znana z
      tego, że jest znana :) Żenada. Igrzyska dla plebsu. Ciekawi mnie tylko czy taka
      pani/panna? Samusionek uważa się za zrealizowaną aktorkę...
      • Gość: ertor Jest znana jedynie z szumu medialnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 03:01
        Vide przepychanki w walce o córkę.
    • Gość: photo Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:04
      foty Samusionek

start24.pl/forum/viewtopic.php?t=21
      • Gość: elegantka Re: Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.onlink.net 01.02.07, 01:57
        sliczna ta Samusionek tyle, ze durna jak but
    • Gość: x Kasia Tusk? ale jaja:) moze Niesiolowski ma corke? IP: *.crowley.pl 31.01.07, 14:48
      Kasia Tusk? ale jaja:)
      moze Niesiolowski ma jakas corke?:))
      • Gość: biker7 Re: Kasia Tusk? ale jaja:) moze Niesiolowski ma c IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.01.07, 21:09
        corka edgara, pisownia z z malej litery podyktowana jest wzrostem i dlugoscia rak
      • Gość: elegantka Re: Kasia Tusk? ale jaja:) moze Niesiolowski ma c IP: *.onlink.net 01.02.07, 01:56
        a moze corki Leppera i Lyzwinskiego.
        • Gość: gienio Re: Kasia Tusk? ale jaja:) moze Niesiolowski ma c IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.07, 05:07
          a o ktore corki leppera i lyzwinskiego ci chodzi bo moze ich byc wiecej niz
          myslisz
    • Gość: Iwa Re: Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:06
      miała też być Czeszka, ta od malowanego dzbanka
    • Gość: jbudzisz Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.piotrkow.net.pl 31.01.07, 18:09
      Oj chyba piąta edyzcja im niewypali:/ Nie ma nikogo ciekawego,a szkoda
    • boro56 Anna Samusionek uczy się tańczyć 31.01.07, 18:32
      A kogo?Akogo to obchodzi
    • Gość: xyz Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:44
      jaka to smietanka.chcą zarobić kase.I tak najlepsi już byli.Teraz to już nie to.
    • Gość: półtusk co to za gwiazda ta Tuskowa , z niej gwiazda jak IP: *.promax.media.pl 31.01.07, 23:01
      .... z koziej d.... trąba
      • Gość: jaaa ciagle te same mordy w tv IP: *.adsl.alicedsl.de 31.01.07, 23:38
        uklady znajomosci te same mordy
    • Gość: ewa Re: Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 08:41
      DLACZEGO W WAS TYLE JADU!!!!!?
      • Gość: biedronka_w_paski żenada... IP: 62.87.210.* 01.02.07, 09:47
        ludzie! idzcie na spacer zamiast ten chłam oglądać.
        nasz niby gwiazdorska śmietanka - czyli kółko wzajemnej adoracji dorabia do
        skromnych pensyjek a prosty lud ma ubaw patrząc na tańce amatorów - a już
        mistrzów nie oglądają - bo ich nie znają z klanu czy innego durnowactwa

ale cóż - ogłupionym narodem łatwiej rzadzić...
    • Gość: oleandii Re: Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:46
      a ktoś jeszcze zamierza marnować czas na oglądanie tego programu??? proponuję poczytać książkę albo przełączyć na discovery, a nie oddawać się pustym zajęciom.
    • Gość: Kate Anna Samusionek uczy się tańczyć IP: *.rybnet.pl 03.02.07, 15:22
      o lol jestem ciekawa jak będzie tańczyła Tuskówna!! Wprost nie moge sie
      doczekać!! mmmmmmm odpowiem na pytanie wawianka niestety prawdziwe gwiazdy boją
      się porażki i tylko tyle!! Dlatego niechca wystapic w tym durnym TAncu z
      Gwaiazdami (gwiazdami powinni zmienic nazwe) KTO SIE ZE MNA ZGADZA??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka