Gość: madb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 21:27 Macie ulubiona ksiazke, taka ktora czytaliscie kilka- kilkanascie razy? moja jest "Bog rzeczy malych", ale nie spotkalam nikogo komu by sie podobala. Czytaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahoney Re: ulubione książki IP: *.man.polbox.pl 23.04.03, 14:38 kurcze duzo mamy takich ksiazek , Pratchetty ( szczegolnie Mort , Zbrojni ( wedlug mnie najlepsza w cyklu ) , Straz ! Straz ! ) , kiedys jak bylem maly duzo razy czytalem Wodzu wyspa jest twoja , powrot na wyspe - Liskowackiego , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ulubione książki IP: *.tele2.pl 23.04.03, 19:41 Mistrz i malgorzata, Ukojenie, Lituma w Andach, Lolita.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IG Re: ulubione książki IP: gnom:* / *.pozn.gazeta.pl 06.05.03, 13:24 CZYTALAM I....BARDZO, ALE TO BARDZO MI SIE PODOBALA...LUBIE KSIAZKI O INDIACH...A TA W DODATKU JEST PIEKNIE NAPISANA...POLECAM WSZYSTKIM WRAZLIWYM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: ulubione książki 06.05.03, 14:30 No to jak fajna książka to autora od razu, autora. Nie mam ulubionej tak jak nie mam ulubionej piosenki, dania, koloru itp. Uwielbiam cała twórczośc Marqeza i taka jedna bardzi mi bliską książke "Przepiórki w płatkach rózy". czytałam to z milion razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: ulubione książki IP: diak:* / 10.6.1.* 07.05.03, 11:02 Gość portalu: madb napisał(a): > Czytaliscie? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ulubione książki IP: *.tele2.pl 07.05.03, 19:06 uwielbiam Lloze. Zwlaszcza Rozmowe w katedrze, Litume w Andach i te ostnia powiesc. Lubie tez Iana McIwana i fannie Flagg. Nie narzekam na Le Carre. A Truman Capote to dla mnie genial, ale przeczytalmw szystko juz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IG Re: ulubione książki IP: gnom:* / *.pozn.gazeta.pl 12.05.03, 15:00 AUTORKĄ "BOGA RZECZY MAŁYCH" JEST ARUNDHATI ROY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: ulubione książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 21:14 Wszystko co napisał Singer i Marqez. Odpowiedz Link Zgłoś
norna Re: ulubione książki 21.05.03, 21:48 Ja uwielbiam Wilka stepowego oraz Narcyza i Złotoustego Hermana Hesse. Ponadto podpisuję sie obiema rękami pod tymi Zbrojnymi Pratchetta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: ulubione książki 27.05.03, 20:21 Ja przynajmniej raz w roku czytam "Chłopów" i "Anię z Zielonego Wzgórza" Odpowiedz Link Zgłoś
sebekbiker Re: ulubione książki 29.05.03, 00:21 Ja polecam przygody Pana Samochodzika - kurcze nawet nie wiecie jak te książki wciągają - uzależnić się od nich można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: ulubione książki IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.06.03, 19:02 "Czarodziejska Góra" Manna, jedna z tych najbardziej ukochanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brown Re: ulubione książki IP: 206.122.136.* 03.06.03, 15:30 Gość portalu: May napisał(a): > "Czarodziejska Góra" Manna, jedna z tych najbardziej ukochanych mi sie to nie podobalo, cala ksiazke czekalam, kiedy wreszcie Hans wroci na ziemie i przestanie rujnowac sobie zycie siedzac z glowa w chmurach, a tu guzik. za to uwielbiam Lysiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfg Re: ulubione książki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 21:50 ja tez uwilelbiam Pna Samochodzika!kazda czesc przeczytalam kilkadziesiiat razy! one sie nigdy nie nudza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfisti Re: ulubione książki IP: *.adsl.hansenet.de 03.06.03, 23:09 " O sobie " - Autobiografia Krzysztofa Kieslowskiego - przeczytalem ja juz 5X i za kazdym razem przeslanie Kieslowskiego wydaje mi sie coraz bardziej aktualne i uniwersalne .... ech ... ten Kieslowski ... to byl po prostu geniusz przez wielkie "G" .... szkoda ze go juz nie ma wsrod nas ... napewno jeszcze tyle mogl z siebie dac pozdr alfisti Brescia - Roma - Brescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ulubione książki IP: *.lv.lv.cox.net 05.06.03, 03:37 " Fizia Ponczoszanka" Odpowiedz Link Zgłoś