figo15 23.04.03, 14:36 Mój kolega NIN skarżył się, że kolega gumista uprawia cenzurę na forum. Czy to prawda? Jak się na to zapatrujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: Cenzura 23.04.03, 15:55 To prawda!!! Wywalam wszystko co jest bez sensu i niczemu nie służy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Cenzura 23.04.03, 15:59 Dodatkowo tez nie chcę aby to forum było śmietnikiem, czyli, że pisze się tu o wszystkim i o niczym - to forum jest typowo fotograficzne, mało tego fotograficzne zawężone do technik specjalnych, artystycznych wyzwań i przemyśleń. Jeśli masz takowe to zapraszam bardzo, jeśli będziesz się pytał jak kolega nin15 o tv TRWAM to będę wywalał wątki i nie będę tego nazywał cenzurą lecz odkurzaniem, wyrzucaniem niepotrzebnych śmieci z forum, których w internecie jest tak wiele. Więc drodzy nowicjusze forumowicze - zapraszam do dyskusji o fotografii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Cenzura 24.04.03, 07:37 gumista napisał: > Dodatkowo tez nie chcę aby to forum było śmietnikiem, czyli, że pisze się tu o > wszystkim i o niczym - to forum jest typowo fotograficzne, mało tego > fotograficzne zawężone do technik specjalnych, artystycznych wyzwań i > przemyśleń. artystycznych wyzwan i przemyślen ??? śmieci wynieś, naczynia pozmywaj artysto. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Cenzura 28.04.03, 13:10 To już nie cenzura, to faszyzm. Kolega gumista w dniu dzisiejszym dał nam (także NIN-owi) do zrozumienia, że nasza obecność na tym forum jest niepożądana. A to dlatego, że wyborowa dała mu 12 miejsce w czymś tam, i że piszą ludzie z Unii Europejskiej. Hitler też dbał o czystość rasy. Rasa "panów" górą. Mam to gdzieś, że mnie wytnie. Żegnam, cześć dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Cenzura 28.04.03, 13:20 bedzie tam ... jakaś mała buteleczka od administratora z przeprosinami załatwi sprawę. nie będę pamiętliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Cenzura 28.04.03, 13:23 nin15 napisał: > bedzie tam ... > jakaś mała buteleczka od administratora z przeprosinami załatwi sprawę. nie będ > ę pamiętliwy. Oj tam flaszeczkę zawsze możemy wypić - wiesz o tym doskonale. Podaj datę, godzinę i miejsce i do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Cenzura 28.04.03, 13:21 Cześć i żegnaj!! Jesli będziesz chciał podyskutować na temat alternetywnych technik w fotografii zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Cenzura 28.04.03, 13:42 Piszę o tym o czym mi się podoba i akurat mam chęć, nie będzie mnie nikt przestawiał, przynajmniej tutaj. Autorytet.... Odpowiedz Link Zgłoś