vaud 20.02.07, 15:49 Ty pojdziesz guru a ja dolinu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Kaszmir 20.02.07, 16:03 Dawajlama nam zapewni co trza. CzescWo? Co ty tak o zmroku? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Szmirka 20.02.07, 22:02 Cache-мир. (Nowy model bluzki, przez analogie do cache-coeur, dla proekologicznie nastawionych galijskich rusofilek). Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kaszmir 21.02.07, 01:32 brezly napisał: > Dawajlama nam zapewni co trza. CzescWo? Co ty tak o zmroku? -----> Teraz o zmroku. Wtedy zem wybiegla kurcgalopkiem do szkol, zostawiajac pana V. z chora Kluska z przykazaniem zawiezienia so lekarza. Klusia 4 wolne dni wesolo przebalowala, nastepnie rozchrowawszy sie wieczorem dnia czwartego. Zalapala sie na hurt gosci na zmiany, tlumy dzieciarni i rodzicow w charakterze dostawcow i odbiorcow w porach roznych, niektorych nazajutrz po sniadanku. Radosne chichoty i tupot na schodach do piatej rano w koncu daly o sobie znac. Ktos sobie wyprobowal moj lakier do paznokci na pudelku od pudru oraz moja nowa szminke obejrzal i zamknal nie schowawszy sztyftu... Posilki jadano w porach roznych i nigdy osoby akurat razem siedzace przy stole nie chcialy jesc tego samego. Polska Goscinnosc obmierzlym brzemieniem zwisala mi z umeczonych ramion... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kaszmir 21.02.07, 07:56 No,kaszmir.. Ale z perspektywy milo sobie wspominam czasy gdy spadałam ze schodów poslizgnąwszy siem na bitej smietanie czy dżemie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kaszmir 21.02.07, 07:59 Z tym ze w pozniejszych latach znikl mi dyktafon co lezal na wierzchu i kasa z polki w lazience. Takze roznie bywa.Ale zawsze cos sie dzieje.A mezowi memu rewolwer za co potem byl ciagany i dwoch tajnych mnie nawet nawiedzilo jak w filmie kryminalnem.Z taka rozwijana legitymacją.Super! Znaczy on byl gazowy.Rewolwer. Ale ten co bral to nie wiedzial.. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: MO-hair 26.02.07, 20:44 brezly napisał: > Kosz-mar! > > ZOMO-hair? znaczy koszmar koszar? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MO-hair 26.02.07, 22:51 kosz mar, to taki kosz z marami? niechaj cie odleci mara... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: MO-hair 27.02.07, 07:53 Tak tak, kosz z amrami. Leza tak jedna na drugiej, zle, wygniecione, cala droge w tym koszu, jeszcze jajkami przygniecione, albo i kura co nie fajda. A kiedys to sie pod marami w koszu ulotki przewozilo albo, wczesniej, rannego powstanca. To byly koszmary przeszlosci, zasluzone. Odpowiedz Link Zgłoś