millefiori 06.03.07, 15:35 Pan zajrzy do golebnika. Nowa Porcja Verbaliow przyszla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:37 Jezus, Maria, Jozef... Pani Fiurko, mozna to rozpowszechniac (po jakims usunieciu danych?)? A pani widziala to co wkleilem na wountko o Allegro, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Auuuuu 06.03.07, 15:40 "Przedmiotem aukcij jest fornirowana jesionem sekretera z II połowy 1800 roku" Dobrze ze nie "sekretarka". Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:42 Widziawszy, widziawszy. Ja wspolzbieracz jeno. Mysle, ze po usunieciu danych moznaby. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:43 Eeee... "jeszcze z czasów Wojen Napoleońskich (których w latach 1800-1815 było kilkanaście)." Ratunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:45 brezly napisał: > Eeee... > "jeszcze z czasów Wojen Napoleońskich (których w latach 1800-1815 było > kilkanaście)." O to moje ulubione, tak! > Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:44 Zaraz oszaleje, bo pod oknem od pol godziny jakis chlop usiluje ruszyc auto, na moje ucho z padlym na smierc sprzeglem. Chyba zaraz zejde na dol i wyjasnie, ze w takiej zytuacji pilowanie silnika to mu po merde. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:45 Za pilujacym chlopem tworzy sie trabiacy korek, bo awaryjnych nie wlaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXXX 06.03.07, 15:47 "Ziemianka w salonie" Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 15:51 Aha, boska! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 15:53 Wizualizuje jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 16:04 przestańcie oglądać te świństwa, niedobrze na sama mysl sie o nich robi! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 16:05 Slicznosciowce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 19:35 Problematyka dzialania wysuszajacego spirytusu bezwodnego na wlokna tkaniny jedwabnej - to sygnal problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 19:52 Znaczy idzie cos na majla ekstra. Po pysku to albo idzie wysuszanie z wilogci, co wodka bez wody robi bardzo efektywnie i diace za tym zmiany wlasnosci mechanicznych wlokna. Albo, co mniej prawdobne, te aromaty co za suszenie sa odpowiedzialne cos robia. Stawialbym na pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 20:06 Bom jeszcze sprawdzala, czy aby nie zawracam glowy po proznicy, bo mam np. wzorki wypisane ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 20:11 Ale gdzies mi sie zgubil tom zebranych xerow materialow o wlasnosciach chemicznych wlokien i ich zachowaniach w roznym srodowisku, no diabli wzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:09 Panie Brezly, to ja dzien zaczne od stwierdzenia, ze ja pana żetem boku i ajlawju werymacz, i drgnawszy z zastygniecia w podziwie i wdziecznosci, zalaczam smoki, usciski i dygi:))) A czy chwalilam sie zakontraktowaniem wczoraj orientalnego sztandaru z kolem swiata i czterema ognistymi japonskimi smokami, (smoki japonskie, bo trojpazurzaste), apropos? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:35 Pani Fiurko, toc ja pania tak samo a wiecej bo ja pania jeszcze ichlibedich i jegelskerdu:-) Bedzie pani renowywowac sztandar imperialny? A iluglowe so smoki? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:44 Noz sie licytowac nie bedziemy, kto kogo bardziej, bo przeciez poza tym pana liubliju i seretlek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:45 Smoki so jednoglowe, bez poglowia. Sztandar jest buddyjski, jak na moje oko. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:47 Pani se zajrzy, tak dla odmiany, polozylem u Mateusza watek afrykanski:-9 Odpowiedz Link Zgłoś