Dodaj do ulubionych

Panie Brezly!

06.03.07, 15:35
Pan zajrzy do golebnika. Nowa Porcja Verbaliow przyszla.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:37
      Jezus, Maria, Jozef...

Pani Fiurko, mozna to rozpowszechniac (po jakims usunieciu danych?)?
      A pani widziala to co wkleilem na wountko o Allegro, nie?
      • brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:38
        "Stół ma trochę kornika"
        • brezly Auuuuu 06.03.07, 15:40
          "Przedmiotem aukcij jest fornirowana jesionem sekretera z II połowy 1800 roku"

Dobrze ze nie "sekretarka".
      • millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:42
        Widziawszy, widziawszy. Ja wspolzbieracz jeno. Mysle, ze po usunieciu danych
        moznaby.
        • brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:43
          Eeee...
          "jeszcze z czasów Wojen Napoleońskich (których w latach 1800-1815 było
          kilkanaście)."

Ratunku!!
          • millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:45
            brezly napisał:

> Eeee...
            > "jeszcze z czasów Wojen Napoleońskich (których w latach 1800-1815 było
            > kilkanaście)."

O to moje ulubione, tak!
            >
        • millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:44
          Zaraz oszaleje, bo pod oknem od pol godziny jakis chlop usiluje ruszyc auto, na
          moje ucho z padlym na smierc sprzeglem. Chyba zaraz zejde na dol i wyjasnie, ze
          w takiej zytuacji pilowanie silnika to mu po merde.
          • brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:45
            "ładny obraz do każdego wnętrza"

No!

• brezly Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:45
              "martwa natura z Panem Bogiem"
              • millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:46
                To arcydzielo!
          • millefiori Re: Panie Brezly! 06.03.07, 15:45
            Za pilujacym chlopem tworzy sie trabiacy korek, bo awaryjnych nie wlaczyl...
            • brezly Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXXX 06.03.07, 15:47
              "Ziemianka w salonie"
              • millefiori Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 15:51
                Aha, boska!
                • brezly Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 15:53
                  Wizualizuje jak nic.
                  • mateuszwierzbicki Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 16:04
                    przestańcie oglądać te świństwa, niedobrze na sama mysl sie o nich robi!
                  • zielonamysz Re: Moj top hit turbo metallic giga solar CosmoXX 06.03.07, 16:05
                    Slicznosciowce!!!
                    • millefiori Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 19:35
                      Problematyka dzialania wysuszajacego spirytusu bezwodnego na wlokna tkaniny
                      jedwabnej - to sygnal problemu.
                      • brezly Re: Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 19:52
                        Znaczy idzie cos na majla ekstra.

Po pysku to albo idzie wysuszanie z wilogci, co wodka bez wody robi bardzo
                        efektywnie i diace za tym zmiany wlasnosci mechanicznych wlokna. Albo, co mniej
                        prawdobne, te aromaty co za suszenie sa odpowiedzialne cos robia. Stawialbym na
                        pierwsze.
                        • millefiori Re: Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 20:06
                          Bom jeszcze sprawdzala, czy aby nie zawracam glowy po proznicy, bo mam np.
                          wzorki wypisane ladnie...
                          • millefiori Re: Panie Brezly! Pytanie fachowe @ HELP!!!! 07.03.07, 20:11
                            Ale gdzies mi sie zgubil tom zebranych xerow materialow o wlasnosciach
                            chemicznych wlokien i ich zachowaniach w roznym srodowisku, no diabli wzieli!
                            • brezly Pani Fiurko! 08.03.07, 08:54
                              Wypracowanie pani ma na majlu.
                              • millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:09
                                Panie Brezly, to ja dzien zaczne od stwierdzenia, ze ja pana żetem boku i
                                ajlawju werymacz, i drgnawszy z zastygniecia w podziwie i wdziecznosci, zalaczam
                                smoki, usciski i dygi:)))

A czy chwalilam sie zakontraktowaniem wczoraj orientalnego sztandaru z kolem
                                swiata i czterema ognistymi japonskimi smokami, (smoki japonskie, bo
                                trojpazurzaste), apropos?
                                • brezly Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:35
                                  Pani Fiurko, toc ja pania tak samo a wiecej bo ja pania jeszcze ichlibedich i
                                  jegelskerdu:-)

Bedzie pani renowywowac sztandar imperialny? A iluglowe so smoki?
                                  • millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:44
                                    Noz sie licytowac nie bedziemy, kto kogo bardziej, bo przeciez poza tym pana
                                    liubliju i seretlek:))
                                    • millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:45
                                      Smoki so jednoglowe, bez poglowia. Sztandar jest buddyjski, jak na moje oko.
                                      • brezly Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:47
                                        Pani se zajrzy, tak dla odmiany, polozylem u Mateusza watek afrykanski:-9
                                        • millefiori Re: Pani Fiurko! 08.03.07, 10:52
                                          Ide wiec za nitkou:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka