mateuszwierzbicki 07.04.07, 17:51 tu będziemy dementować plotki i pogłoski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 08:45 Że nie istniejesz.Widzialam cie na Brackiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dementownia plotek 09.04.07, 09:22 Jak deszcz padał na tej Brackiej, Myszko? :-)) Nie pomoże dementownia, jak cementownia z montownią dzialają. Tylko skup mógłby coś pomóc. By kradli na potęge i dłużej jak pięc minut by żadna nie przeżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Dementownik wzorem obywatela 11.04.07, 08:21 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4043366.html Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dementownia plotek 09.04.07, 09:49 "Wielki dni małej ploty". "Druga mała plota". To sie porusza zorganizowane w plotylle? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 10:12 a każdy w plotylli ma plontony ratunkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 12:46 Plot, jednym słowem W srode cie widzialam Siedzialam w Greencofee czy jak jej tam i patrze - a tu ulicą idzie Mateusz.Mysle sobie- chyba jakis plot... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 13:39 i nie wyszłaś się przywitać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 16:52 Chcialam , ale szybko przeszedles.Zresztą pewno bys mnie nie poznał i byłby ambarans . A ploter - czy to nie ladna nazwa?? Płec męska.. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 17:47 Myszko, żeby jeszcze sie upewnić, czy to mnie widziałaś: o której mniej więcej to było i jak byłem ubrany? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dementownia plotek 09.04.07, 18:29 Przyznaje sie, na Brackiej to ja bylem ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 21:53 No mogło mi sie pomylic jako ze cie widziałam rok temu z okladem i nie bylam ja do konca w on czas trzeżwą. Miales plaszcz w jodelke czy cos w tym guscie i byla godzina powiedzmy w pol do szostej... Pana Olka nie widzialam ale zobacze, bo kiedys do Krakowa zawedruje bez watpienia a wtedy nie ma zmiluj. Na razie sie wybieram do Wrocka. Miasta magicznego pana Nad dziewiarza Brezlyego. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 22:23 Myszko, no wszystko się zgadza, szedłem sobie do Trafficu po płytę. A gdzie my się rok temu widzieliśmy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: aaa, już wiem, Purim! :) 10.04.07, 07:48 Ano. Tylko ty bys mnie nie rozpoznal jako ze bylam zmieniona na facjacie znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: aaa, już wiem, Purim! :) 10.04.07, 11:38 to w Warszawie też jest Bracka? To plagiat! Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Dementownia plotek 10.04.07, 10:37 chcialam zdementowac pogloski, ze niby nic mi sie nie chce. otoz to nie prawda jest zupelna. chce mi sie! spac! dziekuje za uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dementownia plotek 10.04.07, 11:44 Chciałam zdementować wiadomości że Warszawa ściaga coś z Krakowa. To więcej niż plotka.To pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Dementownia plotek 10.04.07, 11:51 a za co niby ten tam stoi na słupie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dementownia plotek 10.04.07, 15:10 A my musimy cierpiec. Jak nikt mu nie kazal? Lekarze mu pobyt na wsi zalecili. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Dementownia plotek 10.04.07, 16:17 jeśli co przeskrobał, to gołębie juz go stukrotnie ukarały. Tego co na slupie. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 10.04.07, 16:20 mam nadzieję, że pogłowie srok wzrośnie do tego stopnia, że przetrzebi te hordy żrących i wydalających na przemian gołębi :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Dementownia plotek 10.04.07, 19:32 ale mnie się wykombinowało, ze dementownia plotek upadnie jak nie będzie cementowni tychże Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Cementownia plotek 10.04.07, 19:35 potwierdzają się plotki płotek że grube ryby to także duże sumy Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela w tem oto, jakże adekwatnym wątku, 11.04.07, 12:53 obwieszczam wszem i wobec, że Mateusz nosi wąsy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: w tem oto, jakże adekwatnym wątku, 11.04.07, 13:05 A zadnego Ducha nie ma. Czesc Immi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: w tem oto, jakże adekwatnym wątku, 11.04.07, 13:27 jest, to wąsów tylko nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:51 Brezl-Y ma rude dredy na głowie Pani Imka otulona warkoczem A z bokserek Mata sprały się aniołki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:54 cordatatilia napisała: > Brezl-Y ma rude dredy na głowie To jest fakt medialny:-) > Pani Imka otulona warkoczem W jednej z oficjalnie zaakceptowanych Wizualizacji (CK tradycja zobowiazuje) > A z bokserek Mata sprały się aniołki ;) Czego to sie o celebrities nie wypisuje... > Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:55 ha, a jednak w każdej plotce ziarnko prawdy się uchowa;D Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:57 omatkokochana, ale Brezu rudy? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia dygresja do Breza 11.04.07, 13:57 nie śmiem zaśmiecać wuontku HW -Brez jak zwykle chylę czoła przed Twymi talentoma pisarskimi;DD Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: dygresja do Breza 11.04.07, 13:59 te talenta to chyba w tych dredach ukryte :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Cordi, a skoro masz 11.04.07, 14:00 najświeższe info, to powiedz mi, czy Mat jeszcze wisi u Słoneczka na słomiance? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: dygresja do Breza 11.04.07, 14:00 cordatatilia napisała: > nie śmiem zaśmiecać wuontku HW -Brez jak zwykle chylę czoła przed Twymi > talentoma pisarskimi;DD > Ze bo co? Cisza, spokoj, klece. Nikt mi sie nie wkleca, smutno to jakies, w blog blagalny sie zamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: dygresja do Breza 11.04.07, 14:46 Brez- czesem też coś tam skrobałam, ale ostatnio jakoś nie mam weny, zresztą po Twoich wpisach to juz moje wypociny blednom, Apropos HW - co się dzieje z Abem? dawno nie dział;/ coś wiesz? Imciu - o Mata na Macie to trzeba by Słonko podpytać, w końcu to u niej ta mata z Matem (łojoj, aż by się chciało dopisać "tratatata....";)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: dygresja do Breza 11.04.07, 14:52 cordatatilia napisała: > Brez- czesem też coś tam skrobałam, ale ostatnio jakoś nie mam weny, zresztą po > Twoich wpisach to juz moje wypociny blednom, Kopnal cie ktos kiedys w pupe ostatnio? :-)) Razem ciongniem ten wozyk, to razem, co jest, no?! > Apropos HW - co się dzieje z Abem? dawno nie dział;/ coś wiesz? Czarna dziura, kamien w wode. :-(( > > Imciu - o Mata na Macie to trzeba by Słonko podpytać, w końcu to u niej ta mata > z Matem (łojoj, aż by się chciało dopisać "tratatata....";)) Zaraz sie jej zapytam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Jezdem 11.04.07, 15:06 Otóż Matowi na macie aniołki na bokserkach wyblakli ale za to wąsy urośli i prawie do kolan sięgajom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Dementuje 11.04.07, 15:09 że Brez jakoby dredy rude pielęgnuje. No chyba, że ja przestarzałe informacje posiadam, gdyż albowiem ostatniom Breza w irokezie widziała dostojnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dementuje 11.04.07, 15:11 Mozesz tak do nich dlugo. Jak grochem o sciane. Juz raz pisalas i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Brezz 11.04.07, 15:16 Ty nasz pancurze nie denerwuj siem tak;) ale od mojej pupy wara! ;D Wiat Słońce;) jakoś się jaśniej zrobiło, u mnie świecisz w monitor... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:21 cordatatilia napisała: > Ty nasz pancurze nie denerwuj siem tak;) Pancurze? W sensie co Gugiel mowi ze metalowiec? > ale od mojej pupy wara! ;D Wara, jasne, melduje jak najposluszniej. Jasne, to tylko taka przenosnia wirtualna. Ale bys sie mogla dolaczyc zas, nie? > > Wiat Słońce;) jakoś się jaśniej zrobiło, u mnie świecisz w monitor... Jak zwykle zreszta:-)) Slonce z wlosami na Angle Davis. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:21 Witam, staram sie świecić z całej siły wszak wiosna podobno? Musze tylko uważać na Mata na macie coby doszczętnie nie wyblakł :) Za to irokez pana Breza bardzo w słonecznej aurze sie gustownie prezentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:28 Ach panie Brezly, toz to wypisz wymaluj ja :))) Dokładnie tak wyglądam jak sie przez 2 miesiace zapominam uczesac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:31 Pomnisz ja? Pierwsza milosc szkolna znaczek plastikowy od prywaciarza z nia nosila. I czlek nie wiedzial ze to System uzywa buntu do celow komercyjnch. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:36 Pomne, pomne :) znaczki też miałam ale wtedy to był szpan nie skażony myslami o komercji. Dzie te czasy Panie Brezly, dzie te nasze czasy młode durne i niechmurne ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:40 Pod warstwa lez czystych, przejrzystych niewatpliwie. Niech leza:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:52 niczym górski kryształ albo i dyjament gwiaździsty. Przechodzimy na Norwida? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 16:05 znaczy się kryształki soli? tez ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezz 11.04.07, 16:08 Norwid jest OK, ale na hali nie wolno zeby lataly szamty zapalone. BHP zabrania. Zadnego popiolu, diamenty tak. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 16:50 Popiół poszedł w przepaść z burzą. Został tylko diament. i... wstążka błękitna :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezz 11.04.07, 17:03 W dawnej pracy w pl. zawsze kierowniczke magazynu tym zegnalem "nic juz nie chce, sliczna panienko". Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 17:06 brezly napisał: > W dawnej pracy w pl. zawsze kierowniczke magazynu tym zegnalem "nic juz nie > chce, sliczna panienko". i usuwałeś ramię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezz 11.04.07, 17:07 Ona pytala "usuwasz ramie?". A ja na to ze jak mam usuwac jak obie rece zajete przze jej hojnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Dementuje 11.04.07, 17:02 around_the_sun napisała: > że Brez jakoby dredy rude pielęgnuje. > No chyba, że ja przestarzałe informacje posiadam, > gdyż albowiem ostatniom Breza w irokezie widziała dostojnym :))) oraz to: Otóż Matowi na macie aniołki na bokserkach wyblakli ale za to wąsy urośli i prawie do kolan sięgajom ;) Słoneczko, czy Ci już mówiłam, że Cię kocham? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun :) 11.04.07, 17:04 Immanuelo, ja Ciebie też. Prawie tak bardzo jak Rycerz Amtury z ktorym stawać w szranki niegodnam :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dementuje 11.04.07, 17:04 immanuela napisała: > Słoneczko, czy Ci już mówiłam, że Cię kocham? :D:D:D Ja tez, was obie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Dementuje 11.04.07, 17:05 od nadmiaru wyznań aż me lica płoną jak dziewicy jakiejś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun oda 11.04.07, 17:08 Brezliku, Brezliku, tez Cie kocham bez liku świeże liście laurowe zakładam na Twom głowe za dowcip i humor i mądrości krocie bo jesteś na forumie takie nasze łakocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: oda 11.04.07, 17:10 Kurcze:-))) Moge byc lakociem, pod warunkiem ze bez konserwantow i wzmacniaczy smaku, bo sie uekologiczniam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oda 11.04.07, 17:12 a dzieżby tam wzmacniacze i konserwanty jakżeś ty łakoć sam w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oda 11.04.07, 17:17 Lipidogram w normie, cukier słodki, ale tez w granicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: oda 11.04.07, 17:18 To jak tak, to dobrze. Moge byc nawet Bio_Brezy, mnie tam ta za jedno. Widzialek juz biomleko, biojaja i biomake. Niedlugo bedzie biobenzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oda 11.04.07, 17:24 To być pan bio-cukierkiem. Wtedy sie zgodze. Bio-łakociem takim:) A Immka czy aby sie nie zapaliła cała od tych lic płonących? Bo cuś zamilkła? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: oda 11.04.07, 17:27 Gdzies tam za sciana sie przed chwila krecila, zarza tu powinna byc:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: oda 11.04.07, 17:29 around_the_sun napisała: > To być pan bio-cukierkiem. Wtedy sie zgodze. Bio-łakociem takim:) > > A Immka czy aby sie nie zapaliła cała od tych lic płonących? > Bo cuś zamilkła? abo też ode do Breza piszę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Brezoda 11.04.07, 17:30 Brezliku, Brezliku Weź mnie na stoliku Weź ty mnie na stole Bo nimb masz na czole Weź ty mnie na trawie (tyż bydzie ciekawie) Weź ty mnie w sitowiu W południe i w nowiu Weź ty mnie za rękę I przez Ostrołękę Maszeruj na Kłaj Wołając: AJ! AJ! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:37 To sitowie i Ostroleka moga sprawic niejakie klopoty. Aha, a co to jest nimb? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:43 Aha, wiedzialem ze dzwoni:-) Ale do tego sie nie przyznaje: pl.wikipedia.org/wiki/NIMBY Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 17:45 to zupełnie inna kategoria nimbów. Ale szczerze mówiąc, pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:49 Ja kiedys czytalem o zjawisku. Bo klucz to ejst imbusowy nie nimbusowy, nie? A u Niziurskiego byl Nygus. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 17:53 i jeszcze jest Nimbus 2000. Oraz zapewne nowsze modele. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:56 immanuela napisała: > i jeszcze jest Nimbus 2000. Oraz zapewne nowsze modele. Aaaa, faktycznie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:04 Nimbus 2000 to u mnie w garazu rezyduje bo uzywam od wielgiego dzwonu, na co dzień model tradycyjny czyli z witkami brzozowymi :-D ))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:06 around_the_sun napisała: > Nimbus 2000 to u mnie w garazu rezyduje bo uzywam od wielgiego dzwonu, > na co dzień model tradycyjny czyli z witkami brzozowymi :-D ))) > Na Nimbusie tylko do kosciola? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:13 :)))))))))))))))))))))))))) a co? paradnie. Fason trza trzymać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:24 Ale mnie brzmi troche jak Niziurskiego jednak. Pamietasz znachora Karolusa? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:28 nie, wszystko przesłonił mi Inocynt Ankohlik. A mlekozę pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:30 Nienosziur. I nagrywanie Anielka. Znachor Karolus byl z "Jutro klasowka". Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:32 wiesz co? Zrobię zdjęcie mojego "Siódmego wtajemniczenia" i Ci prześlę. Aż nie do wiary jak jest zaczytane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:34 Aha, a pamietasz klasyfikacje pijakow: na pergryznujacych i bodaj stacjonarnych. i jak sie dzielili ci drudzy. Na podplotkowych i lesnych, jakos tak? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:41 Pijacy dzielą się na lokalowych i koczujących. Lokalowi na pijaków barowych i kameralnych, a koczujący to podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:43 around_the_sun napisała: > Pijacy dzielą się na lokalowych i koczujących. > Lokalowi na pijaków barowych i kameralnych, > a koczujący to podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi. Ajawlu cie, macz macz macz. Tak z glowy czy na polce stala ksiazka? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:46 z kajecika z notatkami :) kajecik ma ze sto lat i jest w rozsypce ale wszystko w nim pod reka :) Sentencje, smieszne wierszyki i rózne głupoty które szybko wylatuja z głowy jesli nie zapisane :) Książki zostały u rodziców. Tylko dzieci z Bullerbyn zawsze ze mną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:44 Pijacy dzielą sie na lokalowych i koczujących. Inocynt był typem pijaka łąkowego, czyli koczującego. Badał to docent Cymba :-))))))) A trumnę Klappera pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:49 Odlozmy na bok trumne Klappera Gdy nas to samo w bucie uwiera Jakos tak? O Dzieciach z Bullerbyn to na razie nci nie powiem. Do czasu, Brezly usmiechnal sie tajmeniczo pod wasem, ktory mial. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:52 i te skarby w trumnie, i Wielki Wander, ach! Brezu, miałeś wąsy? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:58 around_the_sun napisała: > Uffff, no tak to rozumiem :) Co rozumiesz "tak"? :-) PS. Wyslalbym Immce swoja podobizne, ale obawiam sie ze popsuje zabawe dreadowa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 19:14 brezly napisał: > > PS. Wyslalbym Immce swoja podobizne, ale obawiam sie ze popsuje zabawe dreadowa > :-)) wyślij Brezu, wyślij, to ja Ci prześlę mój warkocz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezoda 11.04.07, 19:18 OK, idzie mejl. www.lem.pl/polish/lemdraw/011.gif Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 19:24 Brezu, nie uwierzysz, ale właśnie w tym typie sobie Ciebie wyobrażałam. Dokładnie prawie :-) Warkocze prześlę Ci nieco poxniej, bo zostalam gwaltownie wezwana jako kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 20:42 brezly napisał: > around_the_sun napisała: > > > Uffff, no tak to rozumiem :) > > Co rozumiesz "tak"? :-) no to, że masz dalej wąsy, bo bez nich sobie Cięu nie wyobrażam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 11.04.07, 17:50 www.nimbus.pl/ Rymuje gdzies:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 11.04.07, 17:54 a tam rymuje! Pewnie kłuje nieszczęśników w palec :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 12.04.07, 08:09 ufff, ledwo to zczytałam, aleście sie rozpisali;) pozdrawiam dziewiarski trójkącick (rteraz to juz plotka poszła w śwait, nie ma co..;) No i przynajmniej sprawa wąsów wyjaśniona -odklejamy je Matowi -doklejamy Brezlymu, analogicznie irokez powinien przejść na Mata..;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: dementuje 15.04.07, 09:48 ... ze tylko Brezly jest zainteresowany Wroclawiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: dementuje 15.04.07, 12:08 dokładam cegiełkę demontażu: nie tylko, w tyralni szubad tyrają rodowici w. i k. marzy im się przeprowadzka do W. a bynajmniej nie są parą, krąg się poszerza Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Nieprawda jest jakobym 17.04.07, 14:59 nie mial jutro nad ranem wyjezdzac sluzbowo. Jest to prawda i bede sluzbowo wyjechany. Mam nadzieje ze sie jakos podlacze z hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Nieprawda jest jakobym 17.04.07, 15:06 Pitolusze wszystkich krajów ,łączcie się ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia że głośne dementi 20.04.07, 14:08 jakobym tylko podrasowane trunki pijała.. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Stanowczo dementujemy 25.04.07, 07:54 Jakoby pobieranie prowizji za wyplate w bankoamtach, jak rwoniez wziete z sufitu ceny niezdorwych napitkow i jedzen w automatach wrzutowych byly dziewiarstwem maszynowym. Idzie tu o zdzierstwo maszynowe. Odpowiedz Link Zgłoś