Gość: Jola z Dywit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 18:42 Manipulańci i dezinformatorzy z GW niech się nie ośmieszają ,przytłaczająca większość biła brawo . Nawet w tak prostych sprawach GW pisze wierutne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola z Dywit [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 18:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olbergiusz Re: Opole wygwizdało III RP 17.06.07, 18:44 Jolciu, Dziubeczku, pingwineczku mój najmilszy, taś taś w sam noseczek. I tarara bum bum. > Manipulańci i dezinformatorzy z GW niech się nie ośmieszają ,przytłaczająca > większość biła brawo . > Nawet w tak prostych sprawach GW pisze wierutne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit Huncwocie ty paskudny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 18:50 Żem ja blada na licu po Twem słowy, jakem taśka i dziubaśka i tarara bum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepoprawny Metoda GW: kłamstwo, kłamstwo, manipulacje... IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:31 ... "GW" najpierw judzi, a potem komentuje... To metoda... jaką kiedyś niszczono Żydów. Niech Michnik o tym pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Metoda GW: kłamstwo, kłamstwo, manipulacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:11 nie strasz nie strasz bo się ... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian GW nie kłamie 17.06.07, 21:58 GW to nie kłamie, to nie jest "Nasz Dziennik". To prawda, że często przedstawiają fakty, w taki sposób jak je widzą. Ale koloryzowanie, a kłamstwo to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Oglądałam w TV, mikre brawka, parę gwizdów 18.06.07, 03:24 Specjalnie zwróciłam na to uwagę, bo byłam ciekawa reakcji publiczności na piosenkę o czterech Ziobrach. Widziałam to na własne oczy i słyszałam na własne uszy. A może TVP zmanipulowała transmisję i nie pokazała nam tej gorącej owacji z brawami na stojąco, jaką widzowie nagrodzili Rosiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krociech Zapraszam na forum www.naszdziennik.pl IP: *.sm-rozstaje.pl 18.06.07, 10:42 oraz na forum na www.radiomaryja.pl Nie znalazłeś? Niemożliwe! Przecież oni nie kłamią ani nie manipulują, więc chyba nie powinni BAĆ się forumowiczów, zwłaszcza, że prawda i cnota obronią się same, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Rosiewicz zszedl na psy 18.06.07, 10:57 Dziadek lizacy dupe PiSowi i kryminalistom z PO. Ale on zawsze lizal dupe kazdemu, kto byl przy wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rosiewicz zszedl na psy IP: *.pkobp.pl 18.06.07, 12:37 Byłem na zamknietym pokazie Rosiewicza w czasie stanu wojennego w 1983r. , dziwne ale na pewno władzy się nie podlizywał, wręcz przeciwnie. Zastanów się kilka razy potem dopiero pisz i nie obrażaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Huncwocie ty paskudny! 18.06.07, 10:36 dlaczego admi pozwala na wyzywanie od huncwotow (psich ch..ow)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej [...] IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.07, 01:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olbergiusz A kiedyś Gorbaczow... 17.06.07, 18:43 "Michaił, Michaił..." - rozkosznie to brzmiało. Też z ironią niby było? Oj, panie Andrzeju, panie Andrzeju... o jedno ziobro za dużo. I kiks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.B. Re: A kiedyś Gorbaczow... IP: *.rad.vectranet.pl 17.06.07, 23:59 Właśnie! Pan Wolski albo rżnie głupa, albo uważa, że wszyscy są idiotami nie potrafiącymi odróżnić ironii od wazeliniarstwa. Przypadkiem wędrując po kanałach TV zatrzymałem się na TV Trwam. Akurat w studiu siedział Rosiewicz jako ... ekspert polityczny wygłaszający hymny pochwalne na cześć Ziobry nie pozostawiając wątpliwości, że ta piosenka to żadna ironia tylko szczery entuzjazm dla PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik35 Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.cable.casema.nl 17.06.07, 18:45 hadkosluchac -w opolu wychodzili a ja w hadze wylaczylem obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: 193.192.62.* 17.06.07, 18:51 A ja nawet nie pofatygoealem się przed tv. Imprezy Wolskiego to strata czasu. A Rosiewicz to schorowany człowiek bez kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 18:52 U żesz ty, gnędzniku ty, Andrzejażejażeja mi szkalujesz, przebiegła wężowisku ty jeden?! Odpowiedz Link Zgłoś
olbergiusz Jola - pokręcona, jak busola. 17.06.07, 18:57 Joluś, weź Ty nie żęzaj tutaj na tym forum, bo mnie drgawki trącają, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-4-rp Re: Jola - pokręcona, jak busola. IP: 85.252.68.* 17.06.07, 19:39 Przepraszam, że się wtrącę, ale mnie się zdaje, że nasza Jola to szczwana lisica, na dodatek grubo podszyta ironią, bo któż by napisał na serio: > U żesz ty, gnędzniku ty, Andrzejażejażeja mi szkalujesz, przebiegła wężowisku ty jeden?! że nie wspomnę o innych polityczno-językowych wybrykach?? I tak oto siejąc w nas przekonanie o bezmiernej głupocie takich (zdawałoby się) jak ona - de facto stoi po naszej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Jola - pokręcona, jak busola. 17.06.07, 21:32 Gość portalu: anty-4-rp napisał(a): > Przepraszam, że się wtrącę, ale mnie się zdaje, że nasza Jola to szczwana > lisica, na dodatek grubo podszyta ironią, bo któż by napisał na serio: > > > U żesz ty, gnędzniku ty, Andrzejażejażeja mi szkalujesz, przebiegła wężow > isku ty > jeden?! > > że nie wspomnę o innych polityczno-językowych wybrykach?? I tak oto siejąc w na > s > przekonanie o bezmiernej głupocie takich (zdawałoby się) jak ona - de facto sto > i > po naszej stronie... Ale jeno w duszy stoi po naszej stronie, ale leży dalej po stronie swego przewodniczącego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goborrr Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.e-zabrze.pl 17.06.07, 20:44 kręgosłup ma, ale z gumy - jak mu zawieją tak się ustawi... na szczęście w tv leciał Shrek - dlatego nie widziałem nawet minuty z wczorajszego Opola... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Opole wygwizdało Rosiewicza 17.06.07, 20:19 jak przerzucam kanały to trafiam na TRWAM. a tam często Rosiewicz śpiewa. To straszne co z niego robią - on myśli ze jest nadal artystą, ale jego występy są aż bolesne i niesmaczne. To wstyd że tak można obśmiewać staruszka pozwalajac mu występować. Ojciec Dyrektor za samego Rosiewicza z piekła nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wigor Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:19 Autor: Jola z Dywit Manipulańci i dezinformatorzy z GW niech się nie ośmieszają ,przytłaczająca większość biła brawo . Nawet w tak prostych sprawach GW pisze wierutne kłamstwa. Nie przejmuj sie opiniami GW. Bylem na 2.5 godzinnym, na ktorym panowal spokoj. Pod koniec spotkania przyjechala ekipa TVN i mieli "szczescie", bo na zakonczenie imprezy kilku gosci zaczelo gwizadac. Wiesz ile czasu to pokazywali? DWA TYGODNIE, kiedy tylko bylo to mozliwe. Znajomi pytali: co tam sie dzialo!? A ja im na to w/w fragment. Wierzyc nie chcieli. A jednak i mi bardziej niz GW podpadlo TVN, bo nazwy, sczegolnie mniejszych miejscowosci myla notorycznie! Rzetelnosc dziennikarska? A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Opole wygwizdało Rosiewicza 17.06.07, 20:47 i kogo chcesz nabrać na swoje przaśne anegdotki, synek? tak się składa, że na własne oczy widziałem, z jakim "entuzjazmem" resztki publiczności reagowały na żenadę Rosiewicza. Nie opowiadaj dyrdymałów, bo ci nos urośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.07, 20:47 pisuary to koniec Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elofon.pl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.icpnet.pl 17.06.07, 22:19 Przytłaczająca większość tych którzy zostali i nie zasnęli... jakieś 6 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwarek Opole wygwizdało Rosiewicza IP: 81.219.25.* 17.06.07, 22:34 Ten kabareton był niestety żenujący i - co najbardziej przykre - nudny. Mimo sympatii do braci Królikowskich, konferansjerka była bez polotu. Ze wszystkich występów - dla mnie - oryginalny okazał się tylko Szwed. Może za rok będzie lepiej :-) ... a może nie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yaroszka Opole wygwizdało Rosiewicza 17.06.07, 22:50 Bo Rosiewicz jest obciachowy. Bo nie znam większego obciaqchu niż ta tfu tfu tfu rczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:56 Tym razem jednak "GW" nie klamie. Bylam. Widzialam. Ale do konca tego cudnego kabaretonu nie wysiedzialam, a i tak jak wychodzilam lawki swiecily pustkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon Od kiedy GW jest rzetelna?????? IP: *.chello.pl 17.06.07, 23:09 Artykuły oparte na kłamstwach i pomówieniach, rząd marnych dziennikarzy za to oddanych michnikowszczyźnie siepaczy , którzy z pojęciem etyki się nie spotkali. Więc co się przejmować jadem wylewanym z ich piór. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m7 Re: Od kiedy GW jest rzetelna?????? 17.06.07, 23:24 Po jakie licho wchodzisz zatem na strony GW ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Od kiedy GW jest rzetelna?????? IP: 212.160.172.* 18.06.07, 10:45 No to teraz Urbański poleci, bo ja tą ciszę przerywaną pojedynczymi brawami i gwizdami słyszałem na własne uszy w (za przeproszeniem) publicznej telewizji! Więc jej przekaz staje się świadkiem tych łże-dziennikarzy w wyborczej. I chociaż kamery od koniec sprytnie omijały pustawe miejsca i tak sądzę, iż więcej takich wybryków na żywo nie zobaczymy w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy85 Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.sdl.vectranet.pl 17.06.07, 23:16 Gość portalu: Jola z Dywit napisał(a): > Manipulańci i dezinformatorzy z GW niech się nie ośmieszają ,przytłaczająca > większość biła brawo . > Nawet w tak prostych sprawach GW pisze wierutne kłamstwa. Czy ta cisza jak w kościele to były brawa??? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczawik Re: Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.ip.skylogicnet.com 17.06.07, 23:21 Publicznosc kontemplowala i analizowala przekazana tresc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit Sialalala, mydełko Fa i ja, i ja, i ja, i ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:58 Pućki moje, mordki przenajkochańsze, noski zaświrgane, tupci tupci, moje małpeczki, dziuba buba i kulele. Żebyśta wszystkie pierunem trzaśnięte zapiskały piosnkę miłom Kaczusi naszej dziubusi cudnej! Taś, taś i psi psi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kier Ja też tam byłem i widziałem co innego niż GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:43 Ja też tam byłem, biłem brawo, a relację GW uważam za kulawą. Wstyd - gazetko. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba To chyba siedziałeś w sektorze pisowskich VIP-ów 18.06.07, 03:27 w pierwszym rzędzie i nie widziałeś, co dzieje się za Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Opole wygwizdało Rosiewicza IP: 198.3.68.* 18.06.07, 02:44 szkoda czasu na takiego starego ramola jak rosiewicz,co on ma jeszcze do zaoferowania,facet powinien wykupic sobie mioejsce w domu opieki i zbawiac tam pensjonariuszy,60-tka odpowiedni wiek,ludziom powinno sie placic za ogladanie takiego blazna.A swoja droga to kiedys pan wolski walczyl z rezimen slowem ironicznym a teraz wspiera rezim kaczorow dupolizaniem,swiat staje na glowie bynajmniewj ten nasz kielbasino-kapusciany,naprawde szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz mizerota i wazeliniarstwo,Rosiewicz na emeryturę IP: *.euronet.net.pl 18.06.07, 06:30 a,swoją drogą to służby przeanalizują sytuację opolską,kto wie, może trzeba zmienić formułę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les ładne mi wazeliniarstwo IP: *.aster.pl 18.06.07, 08:29 za które można takie teksty o sobie przeczytac - to odwaga cywilna Rosiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta A kiedyś śpiewał Michaił Michaił, matuszka rasija, 18.06.07, 12:51 ble, ble , ble - widać od razu, że chłopak wie co, gdzie i kiedy ma śpiewać - jak w misiu: panowie ja wam zawsze wszystko pięknie wyśpiewam. PIS liczy na takich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 SMS - Piosenka Andrzeja Rosiewicza 18.06.07, 13:41 Myślę, że to znakomity komentarz do poczynań pana Andrzeja: www.youtube.com/watch?v=TYcR8HOJibs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Opole wygwizdało Rosiewicza??? IP: *.aster.pl 18.06.07, 08:10 nieładnie tak pisac to tak jak te tytuły "Polacy coś tam "- a okazuje się że 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej.z.Zadupia Re: Opole wygwizdało Rosiewicza??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.07, 09:07 ten kabareton był ogólnie żenujący.. ciekawy był Szwed, Elita przypomniała starą, neutralną piosenkę, zapowiedzi beznadziejne, takie na siłę.. Rewiński z Krzyśkiem dialogi byle jakie, Pietrzak opowiadał stare dowcipy.. może i śmieszyło by 20 lat temu, ale teraz? potrzeba więcej polotu, albo odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Bo najpierw takie szmatławce jak wasz IP: *.novartis.com 18.06.07, 09:09 robią z niego służalczusia każdej władzy jaka jest a potem się pytacie dlaczego go wygwizdali ? Polacy są na ogól ludźmi niemądrymi i większość nie ma własnego zdania na żaden temat. Zastanawiam się kiedy GW ktoś w końcu wygwiżdże. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 Opole wygwizdało Rosiewicza 18.06.07, 09:41 Już dawno powinien być wygwizdany. Otrzymał tylko to, co mu się od dawna należało. Podlizywacz etatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odbyt PiSdzielskie gó.. IP: *.devs.futuro.pl 18.06.07, 10:01 Rzygowiny i kloaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam POpapraniec bez IP: *.novartis.com 18.06.07, 10:35 krzty rozumu i wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seel Artystyczna ikona PiSu i Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:01 Żałosny pieszczoszek komuny, upadły "artysta" przyklejony do Radia Maryja, lizus bez honoru - oto cały Rosiewicz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzialny Re: Artystyczna ikona PiSu i Rydzyka IP: *.man.com.pl 18.06.07, 10:10 Zdarzyło mi się kilka razy przyobserwować Rosiewicza w życiu poza scenicznym. Okazało się, że jest człowiekiem nieprzyjemnym, wręcz chamowatym, nieżyczliwym i opryskliwym. Było to dla mnie nie lada zaskoczenie, bo darzyłem go dużą sympatią po piosenkach "Chłopcy radarowcy" i "Najwięcej witaminy...". Piosenki dowcipne i sympatyczne, a wykonawca ponurak i niesympatyczny. A fakt przyklejenia się do PiS i RM, niech ludzie ocenią sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka Re: Artystyczna ikona PiSu i Rydzyka IP: 84.203.168.* 18.06.07, 11:01 Ja tez mialam nieprzyjemnosc poznac tego czlowieka. Chory, chamski egocentryk, ktory z jednej strony lize tylki kazdemu, kto da mu szanse na wystep, a z drugiej wyladowuje frustracje na wspolpracownikach i obsludze. A poza ty - wstyd powiedziec - smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mishka Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:12 O tym jaki bedzie tegoroczny kabareton wiadomo bylo od dawna, dziwie sie wiec ludziom , ktorzy sie na niego wybrali. Strata czasu i pieniedzy. Podoba mi sie tlumaczenie serwowane przez pana Wolskiego. To tego rodzaju czlowiek, ktory nawet jak mu ptak na glowe narobi to on i tak stwierdzi , ze to deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Geriatron nie kabaret(r)on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:33 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krociech Re: Geriatron nie kabaret(r)on IP: *.sm-rozstaje.pl 18.06.07, 10:40 I tu nie do końca zgodzę się z dyskwalifikowaniem ludzi tylko dlatego, że są starzy. "Szanuj siwe głowy" - mówi to panu coś? Proponuję nie mieszać pojęć "bycie starym/młodym" i "bycie dobrym/złym w tym, co się robi". Polecam ostatnio wydany w GW artykuł o starych kobietach. Bardzo ciekawa lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krociech Zapraszamy na forum na www.naszdziennik.pl IP: *.sm-rozstaje.pl 18.06.07, 10:36 Albo na www.radiomaryja.pl Nie znalazłaś? Jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Zapraszamy na forum na www.naszdziennik.pl 18.06.07, 10:47 Kilka tygodni temu proponowalem na pana artyste Andrzeja "Mikhail, Mikhail" Rosiewicza miekkie pomidory (aby nie uszkodzic staruszka) co sprowadzilo na mnie udawane ataki niezrozumienia patryotow. Nie interesuje nie jakim czlowiekiem jest artysta Rosiewicz ale jakim artysta - nikt nie MUSI wystepowac na scenie. Jezeli moj stosunek do artysty wwego PATRYOTOM sie nie podoba ,to skargi, oczywiscie, na forum w Waszym Dzienniku lub Radio "Maryja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Opole wygwizdało Rosiewicza IP: *.aster.pl 18.06.07, 10:56 tytuł nosi znamiona nagonki, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista byłas tam, kretynko? widzialas? IP: 213.172.177.* 18.06.07, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś