brezly 25.06.07, 17:15 Pani Immko, nie porymowalaby pani troche? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela why not? 25.06.07, 19:12 W dzikim spazmie, w czystej plazmie gdzie miazmaty, drę swe szaty... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: why not? 25.06.07, 19:17 Marząc cichcem o orgazmie wywołanym przez opiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: why not? 25.06.07, 19:17 W dzikim spazmie, w czystej plazmie gdzie miazmaty, drę swe szaty co kupiłam je na raty (chyba ociec da mi baty) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: why not? 25.06.07, 19:21 W dzikim spazmie, w czystej plazmie gdzie miazmaty, drę swe szaty co kupiłam je na raty (chyba ociec da mi baty) Marząc cichcem o orgazmie wywołanym przez opiaty (ociec grozi: a ty! a ty!) chyba zbiegnę do Agaty. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: why not? 25.06.07, 19:24 Ociec baty spuścić zechce kiedy wątek mój przeczyta, zrozumiawszy, że myśl łechce córki jego - wielka p..lazma Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun ja też mogę? 25.06.07, 19:39 kiedy ojciec spuści baty załkam gorzko w cichym spaźmie a na boku puszczę oko marząc dalej o orgaźmie Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela jasne, że możesz! 25.06.07, 19:48 Ach, orgazmy, te orgazmy przeżyć chcemy je nie raz my i choć ociec spuści lanie to my cichcem, na polanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: jasne, że możesz! 25.06.07, 19:54 Podkusiło tu Brezlicho cnych dziewiarek wielkie roje, samo zasię siedzi cicho i prostuje mózgu zwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela czytać bez altu! 25.06.07, 19:58 powiem szczerze, mister Brezly w rymowaniu zawsze niezly Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: czytać bez altu! 25.06.07, 20:24 Brezly smaży NOleśniki a nam w głowach fiku- miki, pod płaszczykiem rymowanki chcemy tu potracić wianki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela no to moskalikiem! 25.06.07, 20:49 Wątpiłby kto, że Dziewiarki Są jak jeden mąż dziewice To ten zje na obiad skwarki Stare niczym Sukiennice. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra999 a ja mogę? 25.06.07, 21:17 po długim marazmie i mnie dopadł orgazm spazm po spazmie i nie straszne mi miazmaty kiedy orgazm był z armaty postawił mnie na nogi dodał urody teraz idę napić się wody .....only dla ochłody potem sama porwę swe szaty i wracam do walki z kolejnym spazmem kolejnym orgazmem Odpowiedz Link Zgłoś
brezly No, ladnie 26.06.07, 07:04 Czekalem, czekalem az pzyjdziecie z tymi orgazmami az poszedlem na kolacje. Na faceta to zawsze mozna liczyc ze zniknie przed czasem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra999 Re: No, ladnie 26.06.07, 09:08 a smaczna chociaz ta kolacja była:-)? warta ucieczki:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: No, ladnie 26.06.07, 09:17 Sam robilem, wiec nie narzekam, tylko gadac do kogo nie bylo. Czesc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: No, ladnie 26.06.07, 09:16 Charyzmatyczny chan, plazmatyk z Ałma-Aty Za miazmaty orgazmu migiem słał w kazamaty "Mzima seksualizmu małmazji Wyżniem w pień w naszej Azji" Azymut: pryzma! My mamy armaty! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: No, ladnie 26.06.07, 09:34 Mimozowaty mnich z Mzimokwaswahili (**) Orgazmy w Zambii mial za nihilizm “W poze descu bzykat se Moze tylko osa tsa tse” Mzimicja ma was za seks psyskni“ ---- (**) no co? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Wyciowpustkowy limeryk zalosny 26.06.07, 14:30 Imc breslauer Y co znal Amsterdam Na forum zamarlym wypatrywal dam Hmm, niedymny to rym W pustke wyl "yyymmmm" Mimochodem swierknac tam sam Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Wyciowpustkowy limeryk zalosny 26.06.07, 15:40 Ten rym mi się nieodmiennie z Brassensem kojarzy: Oh, Amsterdam! Il y on a Dieu, il y a des dames. J'ai vu des dames de mes yeux, j'ai pas vu Dieu... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Autokorekta skruszona 26.06.07, 15:58 taa... rok okołodyplomowy, na imieniny dostałam kasetę (był taki nośnik) Zespołu Reprezentacyjnego "Śmierć za idee". Piosenki Brassensa, z dwoma wyjątkami - Brel i Béart (Amsterdam, hy....): "A Amsterdam, il y a Dieu, il y a les dames. J'ai vu les dames de mes yeux, j'ai pas vu Dieu à Amsterdam" Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Autokorekta skruszona 26.06.07, 16:25 matko jedyna, Liro! A co to jest kaseta? To jakieś wykopalisko? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autokorekta skruszona 26.06.07, 18:04 No bo kto by to spamietal, panie Brel, Beart, Brassens, u nas byl Bryll, a teraz jeszcze Björk jest, a Breakouci tez byli. A ja sobie Nohavicy slucham: www.nohavica.cz/cz/tvorba/texty/pochod_marodu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autokorekta skruszona 26.06.07, 18:05 O! www.nohavica.cz/cz/tvorba/blog/pisnickovy_blog.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Autokorekta skruszona 27.06.07, 07:50 Jaki przyjemny watek. Miazmaty, orgazmy i marazmy poznałysmy nie raz my. Ale jako ze akurat marazm mar tylko i spazm. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Autokorekta skruszona 27.06.07, 07:51 Na marazm marcepan Wacpani polecam Odpowiedz Link Zgłoś