Dodaj do ulubionych

Ksywki Ojca Dyrektora

IP: *.iptelecom.pl 11.07.07, 10:37
Zamnką mu ten kiosek. ;>
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: Ksywki Ojca Dyrektora IP: 217.153.242.* 11.07.07, 10:59
      jak mozna tam studiowac? fu
      • f1lemon Rydzyk to wie,prz tłu.sty i zboczony katodebil 11.07.07, 15:43
        Jestem z Częstochowy i dziwię się że takich jak on przyjmują na jasnej górze.
        Ludzie po co wy tam przychodzicie - powiedzcie mi?
        Przecierz to czarna mafia dla której miasto nic nie znaczy liczy się tylko
        forsa, forsa, forsa z pielgrzymów, którzy miastu nie dają zupełnie nic

Wszystkich, którzy popierają tę mendę derektora uważam za strasznych zacofańców
        Innym błaznem z tych klimatów jest jankowski, Boże, kiedy to się skończy?

• Gość: :O) Wielki Chu!oza!!! IP: 81.144.219.* 11.07.07, 16:01
          • tetlian To kpina z edukacji 11.07.07, 18:40
            Ta jego uczelnia to jedna wielka kpina z edukacji i nauki.
            • Gość: guest Re: To kpina z edukacji IP: *.san.res.rr.com 15.07.07, 01:03
              DJ Bobo
        • Gość: :O) Jak dlugo? Dopoki nie pojdzie do piachu!!! IP: 81.144.219.* 11.07.07, 16:14
          I dopoko to cale pokolenie zdewocialych staruchow nadal bedzie mialo przez
          neigo prane mozgi.
          Mnie generalnie gowno obchodzi ten palant i jego banda dewotek, nie zycze sobei
          jednak zeby rzad RP sie z tym psycholem pokazywal i w jakikolwiek sposob
          utozsamial. Takie zachowanie, to wysylanie blednego sygnalu spoleczenstwu,
          ktorego czesc w takim ukladzie mysli ze ten pajac jest cool, napedzajac mu
          koniunture.
          W 'normalnych' demokracjach mamy doczynienia z taki zjawiskami na pozadku
          dziennym, panswtwo jednak trzyma sie od tego z daleka. I tak powinno byc.
          Zadnych wizyt tych debili z Rzadu w TV Trwam. SKANDAL!!!
          Na pocieszenie - srednia tego calego kretynstwa to 60-70 lat. Niedlugo wszyscy
          oni pojda do piachu. Modlic sie jednak zeby ich glupie dziecie nie staly sie
          takie same...
          • konread Re: Jak dlugo? Dopoki nie pojdzie do piachu!!! 11.07.07, 18:05
            Nie chcę Cię martwić, ale od lat zaplecze mocherowej młodzieży także powstaje,
            wyznających miłość chrześcijańską w/g wytycznych ojca dyktatora.
        • Gość: piotraleksander Re: Rydzyk to wie,prz tłu.sty i zboczony katodebi IP: *.3s.pl 12.07.07, 08:28
          popieram w 100%...oni doją kase z biednych i głupich pielgrzymów...zestawy
          satelitarne TV trwam a potem babcia czy dziadek z emerytury tynk w..la
          ogladając TV TRWAM ..a na pochybel Rydzykowi może wreszcie go kto zerwie sezon
          na grzyby sie zaczoł,choć on to pewnie halucynogenny jest skoro tyle ludzi
          potrafił omamić
    • yez.hodowca Re: Ksywki Ojca Dyrektora 11.07.07, 11:22
      "Ojciec The Rektor"? :-D
      • Gość: czarodziej Re: Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.aster.pl 11.07.07, 11:33
        Kłusownik od czarownic
    • Gość: gosc Re: Ksywki Ojca Dyrektora IP: 212.160.172.* 11.07.07, 11:34
      obawiam sie, ze niestety sie boją :(
    • Gość: Viking Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.elisa-laajakaista.fi 11.07.07, 11:48
      lepiej mi powiedzcie jakim cudem TV Trwam znalazł się w systemie telewizji cyfrowej Conax i w dodatku jest to jedyny polsko-języczny kanał!
      żeby było śmieszniej, TV Trwam tuner cyfrowy automatycznie wybiera pomiędzy TV1000 i RTL2 :) żeby to przynajmniej był TVN24 ...
    • Gość: pytam Dlaczego nazywa sie go ojcem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:54
      Wszystkie media z uporem maniaka nazywaja tego przebieranca ojcem. To jakas
      paranoja. On nie ma nic wspolnego ze stanem duchownym. To zwyczajny dran i
      przebieraniec, do tego szalony. Nazywanie tego faceta "ojcem" uwlacza godnosci
      stanu duchownego.
      • Gość: asdfghjkl Re: Dlaczego nazywa sie go ojcem? IP: *.devs.futuro.pl 11.07.07, 12:02
        a skad wiesz ze nie ma dzieci ?
      • Gość: coccolino Już odpowiadam IP: *.ipt.aol.com 11.07.07, 15:32
        Bo xionc to taki dziwny zawód - wszyscy mówią do niego "ojcze", a jego własne dzieci "wujku".
    • Gość: kami poziom kształcenia IP: 62.233.164.* 11.07.07, 12:05
      ciekawe kto zatrudni takich absolwentów?

www.fototel.pl/
      • Gość: mhm Re: poziom kształcenia IP: *.2a.pl 11.07.07, 12:25
        Wbrew pozorom pod wzgledem technicznym ta uczelnia jest bardzo dobrze
        wyposazona. Trzeba sie pomeczyc pare lat pod wzgledem ideologicznym.

Mysle, ze znalazlo by sie troche gorszych uczelni bo Wyzsze Szkoly Lansu I
        Bouncu powstaja jak grzyby po deszczu.
      • Gość: student Re: poziom kształcenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:35
        NAPEWNO bracia mniejsi i Romcio.
      • o.beyzyma Re: poziom kształcenia 11.07.07, 21:39
        Absolwentów Rydzykowa na pewno zatrudnią "odzyskane" przez PiS media publiczne.
    • Gość: widzek Ksywki Ojca Dyrektora IP: 80.48.254.* 11.07.07, 12:17
      Ja go nazywam: komtur toruński
    • Gość: magda Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:33
      Jak Kościół może i jak jeszcze długo tolerować ekscesy
      tego.........redemptorysty!Co z kasą na stocznię??????Co robi prokuratura?
      Obrażanie wszystkiego i wszystkich co nie pieje psalmów na cześć tego obleśnego
      typa?Nawet bracia mniejsi-dyktatorki pozwalają się obrażać????Paskudny jest ten
      kraj!No i do tego ta "część"Polaczków z XV edycji pod Jasną Górą.
      • Gość: rydzyk ty oszuście Re: Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:43
        To straszne, żeby ta niedouczona świnia rydzyk tak sie panoszył. Ale moherom to
        sie należy, bo walczyc o podwyżki dla emerytów to nie w gestii rydzyka, ale
        zabierac im ostatni grosz to i owszem. Moja biedna mama jest uwiedziona przez
        tego psubrata. Szkoda mi jej bo to wykształcona inteligentna kobieta, ale poza
        rydzykiem nie widzi świata.
      • Gość: Lena Re: Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:44
        a moze może, bo to przecież kasa i powiększanie ich dóbr!!!!
      • lesew Re: Ksywki Ojca Dyrektora 11.07.07, 18:00
        Gość portalu: magda napisał(a):

> Jak Kościół może i jak jeszcze długo tolerować ekscesy
        > tego.........redemptorysty!Co z kasą na stocznię??????....<

-Dziwna jesteś Madziu: Wiadomo, że póki pomnaża majątek Kościoła(a pomnaża!),
        jest "nie do ruszenia". Kogo tam obchodzi jakaś stocznia!? "Bracia" zawdzięczają
        mu władzę - co przy tym znaczy jakaś zniewaga? - ot, deszcz pada...
      • Gość: er Ksywki !!! IP: 89.174.66.* 11.07.07, 21:00
        A ja nie lubie słuchać wielu tzw polityków i innych mądrali w komercyjnym
        radiu i tv co to kłamią w zywe oczy i głoszą tylko im wygodne opinie i poglądy
        i co też mam wymyslac im ksywki ?
    • Gość: antyR Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:49
      brakuje mi tu czegos takiego jak Darth Rydzyk
    • wlodeusz Jedyna trafna ksywka... 11.07.07, 15:09
      Głąb!...
      • Gość: sam Re: Jedyna trafna ksywka... IP: *.chello.pl 12.07.07, 02:31
        Taaa... Nawet Wielki Głąb! Nic dodac nic ująć..Po co silić mózgownice na
        dobitniejsza krytyke... tego ktosia posolitusa...udającego księdza..
    • Gość: MaciekWawa Jacy z nich studenci ... IP: *.aster.pl 11.07.07, 16:35
      To mają być studenci. Żałosne jest, że ludzie, którzy nie ważne jak, ale zdadzą
      maturę mają potem czelność nosić tytuł magistra lub doktora. Śmiać mi się chce
      z takich 'uczelni' i innych podobnych 'akademi' (pisownia celowa). Niech mi
      ktoś powie co to za prawnik po Akademii Polanowskih lub szkole Rydzyka. Śmiechu
      warte...
      P.S. Jestem studentem UW i ciężko zapracowałem, żeby się dostać.
    • sati20 Ksywki Ojca Dyrektora 11.07.07, 19:40
      Gość mi tak skutecznie działa na nerwy i cały ten kler, że jeszcze trochę i na
      pewno dziecka w kościele katolickiem nie ochrzczę.
    • Gość: ja Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:52
      jestem 2.
    • Gość: pocalujta_wujta Palant w sutannie i tyle IP: *.gs.com 11.07.07, 20:29
      Ja mam tylko takie okreslenie i nic na to nie poradze bo taka mam tez opinie o
      tym co ten czlowiek wyprawia.
    • talking_head Co gudłaje z GW*** gazety zrbiliby bez O.Dyrektora 11.07.07, 20:37
      Plują na niego dzień w dzień, to choć powinni
      płacić mu wierszówki za wypełnianie szpalt swej
      g**** gazety
      • Gość: g.suss Re: Co gudłaje z GW*** gazety zrbiliby bez O.Dyre IP: *.chello.pl 11.07.07, 21:53
        Poproś kogoś, kto nie oblał gimnazjalnego testu na umiejętność czytania ze
        zrozumieniem, żeby Ci wyjaśnił, że to, co komentujesz, to nie jest tekst w GW,
        tylko w portalu internetowym, w dziale "Deser", cytujący "Rzeczpospolitą".

Jak już to zrozumiesz, to wyświadcz sobie przysługę i przestań się katować
        czytaniem "gó..anych" serwisów. Masochizm to dewiacja, Twoi ideologiczni
        ziomkowie jeszcze Cię gotowi do gazu za nią wysłać.
        • mayday100 To nie szkoła, to chlew... 11.07.07, 21:58
          OjDyRy tkwi w marazmie!
          • Gość: rufio rydzyk dlaczego cie jeszcze nie zamknęli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:12
            wiezienie albo psychiatryk*

* nie potrzebne skreslic....a moze to i to....
            • age.kruger Rydzyk to ucieleśnienie Zła! 12.07.07, 08:46
    • Gość: pracuś I dlatego drogie studentki .... IP: *.chello.pl 11.07.07, 21:32
      wasze CV z założenia są odrzucane w procesie rekrutacji .... bo to zła szkoła
      jest.
    • Gość: Krzysztof Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.centertel.pl 11.07.07, 23:28
      Kiedy wreszcie władze demokratyczego państwa w środku Europy zamkną tą paranoję
      i unieważnią wydawane przez nią dyplomy...
      • age.kruger Imperator Piekieł Tadeusz Rydzyk 12.07.07, 08:36
    • Gość: HI-polit Szambolan z Ciemnogrodu. IP: *.chello.pl 12.07.07, 09:02
      To jest najtrafniejsza ksywa po wygłoszeniu tyrady obraźliwych słów wobec Pani
      Prezydentowej i Pana Prezydenta. Pluje im w twarz a oni mówią,że siąpi deszcz!
      Żądza władzy potrafi wszystko przebaczyć.
    • Gość: gosc Re: Ksywki Ojca Dyrektora IP: *.san.res.rr.com 15.07.07, 01:05
      DJ Bobo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka