Dodaj do ulubionych

O. Rydzyk został kukłą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:11
obaczcie sobie więcej tych filmików na you tube. jak dla mnie to jest to
calkiem zabawne :D jesli w czyms macza palce comedy central to nie moze byc złe :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiak Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:19
      Hmm, to może być całkiem ciekawe. Poziom humoru wymaga trochę inteligencji, może
      być ciekawie :D
      • Gość: normal Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.07, 15:23
        bardzo mi się pomysł podoba w odróżnieniu od "rydzykowego" autora artykułu ;p,
        więcej takich seriali :))))
        • Gość: skumaty Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.tvn.pl 16.07.07, 15:43
          wuaśnie, autor artykułu bardziej rydzykowy niż sam rydzyk
          • pezetpeer Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 15:57
            pewnie znowu jakas nuda...gdyby PZPR mial mozliwosc robienia filmow, to bylby
            prawdziwy CZAD:

www.pzpr.w.pl
            • pezetpeer Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 15:59
              www.pzpr.w.pl
              • pszeszczep666 Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 17:52
                słabe te fragmenty, ale polacy to przecież wielbiciele beznadziejnych kabaretów, więc pewnie to kupią.
                boże, co się dzieje? pod względem poczucia humoru ten kraj upadł na samo dno
    • konread Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 16:15
      Tylko patrzeć jak im te kukły skonfiskuje ABW wraz z CBA;)
    • Gość: zz Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.chello.pl 16.07.07, 16:18
      Autor artykułu: Macie dość? - odpowiadam: NIEEE!!! Mów, kochany, spod tego
      beretu tylko za siebie!
      • seagull Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 19:14
        Nie wiem co autor mial na mysli. Dosc??? "taka doslownosc nam sie nie
        spodoba?". jakim nam? mi sie podoba.
    • Gość: Nemuri Ciekawe IP: 195.37.125.* 16.07.07, 16:49
      I ma jedną dużą zaletę. Przynajmniej jest w tym jakiś polski pomysł. Mam nadzieję, że się rozwinie...
    • Gość: a kuku Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:58
      Czy autor artykułu nie skończył przypadkiem pewnej szkoły w Toruniu?Tak sobuie
      wnioskuję po tym, co nabazgrał.Wygląda całkiem zachęcająco ten serial, może w
      końcu pojawi się polski odpowiednik Małej Brytanii, a może nawet ostrzjszy w tonie:)
      • Gość: e Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.toya.net.pl 16.07.07, 20:14
        Gość portalu: a kuku napisał(a):

> Czy autor artykułu nie skończył przypadkiem pewnej szkoły w Toruniu?Tak sobuie
        > wnioskuję po tym, co nabazgrał.Wygląda całkiem zachęcająco ten serial, może w
        > końcu pojawi się polski odpowiednik Małej Brytanii, a może nawet ostrzjszy w
        to
        > nie:)

Czy na prawdę nie dostrzegacie ironii w tekście artykułu?:)
        • ffamousffatman Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 23:35
          Gość portalu: e napisał(a): Gość portalu: a kuku napisał(a): Czy autor artykułu nie skończył przypadkiem pewnej szkoły w Toruniu?Tak sobie wnioskuję po tym, co nabazgrał.Wygląda całkiem zachęcająco ten serial, może w końcu pojawi się polski odpowiednik Małej Brytanii, a może nawet ostrzejszy w tonie:)

Czy na prawdę nie dostrzegacie ironii w tekście artykułu?:)

eee..., nie.
    • piesiec Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 17:05
      Kookły są zajerzyste, i na swój sposób jest to oryginalne. Oglądałem pare
      odcinków i bardzo mi sie podoba. To dobrze że jest taka satyra polityczna,
      więcej tego
    • Gość: Gosc Gazety O. Rydzyk został kukłą IP: *.home.cgocable.net 16.07.07, 17:14
      Bo juz naprawde wszystko jest z Rydzykiem do przesady. Dlaczego ten zawziety
      czlowiek nie siadzie na dupie,tylko szerzy ta propagande. Modli sie pod
      figura,a diabla ma za skora. Na gilotyne z nim !!!!!!!!Juz czas na niego
    • Gość: Sybirak O. Rydzyk został kukłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:28
      Rydzyk to nie kukła, to małpa z mikrofonem w ręku.
      • Gość: Analityk Re: O. Rydzyk został kukłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:08
        Czym bardziej opluwają o. T. Rydzyka, tym więcej myślących ludzi przekonuje się
        do TV Trwam, Naszego Dziennika i Radia Maryja. Przełamanie monopolu pewnej
        nacji w mediach to ich wielki sukces, ale za to wsciekłość ogarnia wszelkie
        kosmopolityczne padliny. O. T. Rydzyku ! Tak trzymać. Naród jest z Tobą.
        Najbliższe wybory pokażą wnukowi co dziadka miał w Wermachcie i ferajnie z PO
        drogę gdzie raki zimują.
        • ffamousffatman Re: O. Rydzyk został kukłą 16.07.07, 23:39
          Gość portalu: Anal napisał(a):

Czym bardziej opluwają o. T. Rydzyka, tym więcej myślących ludzi przekonuje się do TV Trwam, Naszego Dziennika i Radia Maryja. Przełamanie monopolu pewnej nacji w mediach to ich wielki sukces, ale za to wsciekłość ogarnia wszelkie kosmopolityczne padliny. O. T. Rydzyku ! Tak trzymać. Naród jest z Tobą. Najbliższe wybory pokażą wnukowi co dziadka miał w Wermachcie i ferajnie z PO drogę gdzie raki zimują.

Nie mowilem? Wybory nadchodza!
    • Gość: abhaod nie mam watpliwosci, na straszydlo najlepszy jest IP: *.adsl.alicedsl.de 16.07.07, 22:07
      smiech :)))
      • Gość: ptasiek Re: nie mam watpliwosci, na straszydlo najlepszy IP: 213.17.145.* 16.07.07, 22:50
        Hardkorowe pierogi im się udały :P
    • kelob3 a moze serial o sikaniu pod sciana placzu 17.07.07, 07:54
      w Jerozolimie?
    • Gość: gorcza O. Rydzyk został kukłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:19
      To, że o. Rydzyk został kukłą, mnie nie martwi ani nie przeraża. Sam sobie
      winien. Poziom serialu jest jednak bardzo niski. Czerstwe teksty sprawiają
      wrażenie, jakby pisali je gimnazjaliści. Głupota aż razi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka