Dodaj do ulubionych

Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem...

25.07.07, 15:10
Powinna zostac premierem i prezydentem w jednym. Tak samo glupia i szmatlawa
jak reszta polskich politykow ale daloby sie przynajmniej na nia popatrzec i
Narod bylby Szczesliwy a Ojczyzna mialaby Wzwod
Obserwuj wątek
    • Gość: robipol Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem... IP: 81.210.107.* 25.07.07, 15:17
      mam pytanie? w którym miejscu ona jest ładna?wszyscy pieją z zachwytu nad urodą tej pani...a ja chyba tego nie dostrzegam...ani urody, ani intelektu....sandra lewandowska...maurycy kowalski...wioletta kućko...itp itd
      • gosc82 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 15:25
        jak ją porównasz z Beger, Zytą itp. to jest ładna... :)
        • Gość: Leszek Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:01
          No nie przesadzajcie z tym brakiem urody. Jak na swoj wiek to calkiem fajna
          babka, ale piersi to ma slabiutkie :-|
        • Gość: cz.m. Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 21:51
          jeszcze jedna klacz z sexbrony-wsio
      • fidelxxx Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 15:43
        > mam pytanie? w którym miejscu ona jest ładna?
        W hotelu sejmowym jak leży pod Maksymiukiem.
        • gold007 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 15:46
          panowie, Maksymiukowi sie nie dziwie bo potwór, ale wam sie na prawdę ta klacz
          podoba ?
          • Gość: :) Brzydka prostaczka - najlepszy temat dla polakow.. IP: 81.144.219.* 26.07.07, 10:50
            Polactwo uwielbai kicz i prostactwo. Sandra, Rubik, Ich Troje, DISCO POLO,
            beznadziejne poczucie humoru, polska polityka itd itd... gorace tematy dla
            totalnego wiesniactwa. Z drugiej strony: jacy my jestesmy inteligentni!!! I te
            idiotyczne mity o tym jaki zachod to glupi, ze tam same nieuki itd itd...
            Jezu, rece opadaja!!!!!!!!!!!!!!!
            • loader Brzydka prostaczka - najlepszy temat dla polaczka 27.07.07, 09:34
              polactwo podniecać się będzie każdą tanią sensacją. czy to koński łeb czy klacza
              figura nawet krawat na ch.u.j.u stanowić będzie niusa którym żyje się dwa dni.
              meeeeee
          • Gość: rdb Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.0.219.131.dynamic.barak-online.net 29.07.07, 14:21
            nie jest wcale zla ta Sandra.
            trudno mi sie wypowiadac o jej intelekcie bo jej nie znam,

ale ma ladna buzke, dobra figure a jej
            cycuszki mnie akurat sie podobaja
            :)

• Gość: marian Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.aster.pl 25.07.07, 23:06
        w ogole nie jest ładna , twarz byle jaka , decha nic specjalnego
    • mintaj4 bo to jest prawdziwa laska 25.07.07, 16:03
      taka że buty lecą :)

mundurki szkolne ala giertych
    • ponurytyp4 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 16:25
      Mam chlopaka. Sprzedajna d.pa. Za profity to wszystko , nawet
      z "tatusiem".Zaklamana, falszywa jak kazda z samejbrony.Ten jej chlopak to
      faktycznie musi byc duzy kawal ostatniej fajtlapy. Przeciez to wstyd pokazac
      sie z taka ,tfu, kobieta. Chyba , ze taki sam jak ona. Sprzedajna "menszczyzna".
      • Gość: ONA Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.plock.msk.pl 26.07.07, 15:40
        Ty, Forumowiczu ,jesteś w ogóle pozbawiony kultury i nienawidzisz ludzi ,którzy
        są lepsi od Ciebie. Po przeczytaniu tego artykułu widzę,że Sandra Lewandowska
        jest mądrą i wykształconą kobietą, ma swoje cele w życiu ( ale nie są to cele
        seksualne, jak większość niedowartościowanych tu ludzi mówi ). Ponadto różni
        sie zdecydowanie od większości polityków z Samoobrony. Chciałabym, aby więcej
        takich osób było w naszej polityce.
    • Gość: fff zdjecie z Andrew-fantastyczny nos ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:40
      klam pinokio, klam
      • Gość: pykaczu I taka siksa bez szkoły IP: 85.232.234.* 25.07.07, 16:52
        zarabia 2x więcej ode mnie. Skandal.
        • Gość: Pusta lewa Pusta pusta pusta pusta pusta pusta pusta pusta IP: 193.192.62.* 25.07.07, 22:21
          "marzę, żeby ktoś o tym zrobił program i popularyzował mnie w ten sposób"

Głupoty popedzac nie trzeba, sama w końcu wychodzi.
          To ci dopiero tłumok z tej Sandry. Póki co dziecino,
          to Maksymiuk może cie popularyzować 2 razy dziennie.
        • test1410 Wyższe jednak ma 26.07.07, 15:39
          Akurat to szkołę skończyła (wykształcenie wyższe)
          www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/190.htm
          • Gość: ptyś Re: Wyższe jednak ma IP: 209.208.236.* 26.07.07, 20:44
            wyksztalcenie wyzsze to dzis pojecie wzgledne
            3-letni licencjat robiony zaocznie tez sie liczy?
            no a Kwasniewski? przeciez tez ma wyzsze...
    • rysiu_lubicz gada, ze nie lubi sie pieprzyc.... 25.07.07, 16:53
      ale oczywiscie,
      tylko tak pieprzy,
      jak reszta nawiedzonych oszolomow z wiejskiej,
      • Gość: tw.zenek Poza tym ma brzydkie cycki IP: *.ghnet.pl 26.07.07, 09:08
        co widać na zdjęciu z Egiptu
    • Gość: Kolega Koszata Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.rcb.vectranet.pl 25.07.07, 16:58
      Sandro, dlaczego zadajesz się z tym borsukiem? Jest stary i ma 2,4 mln długu! Jestem w twoim wieku, dwa razy mniejszy brzuch i malutki debecik. So ty na to?
      • Gość: titta Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.botany.gu.se 26.07.07, 12:26
        Pewnie tylko nie pomozesz w jej "spopularyzowaniu". Taki maly problem...
        • Gość: komornik Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:19
          nie 2.4 tyklo 5
    • Gość: Pan Tadek Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.atol.com.pl 25.07.07, 19:36
      Sandra, nic szczególnego. Po co tyle szumu?.
    • spokojny_swir Sandra, na prazydenta! 25.07.07, 19:41
      Lepper na rzecznika pałacu prazydenckiego. a Maksymiuk zostanie I damą :)
      • Gość: ycbo Re: Sandra, na prazydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:42
        No cóż mozna dodać = normalne, typowe polactwo = zawistne i wredne oraz
        zazdrosne. Po przeczytaniu wpisów moja diagnoza = małostkowe, wymiękłe fiucinki.
        • spokojny_swir Ale czego zazdrościć? 25.07.07, 22:26
          Maksymiukowi sympatycznej asystentki, na pewno. ale na tym chyba koniec!
        • Gość: ONA Re: Sandra, na prazydenta! IP: *.plock.msk.pl 26.07.07, 15:44
          Zgadzam się z Tobą. Nienawiścią i głupotą na tym forum aż kipi
    • Gość: Katarzyna Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.range86-147.btcentralplus.com 25.07.07, 21:07
      dobrze ze nie ma bialych kozaczkow:)
    • mirza83 Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. 25.07.07, 22:23
      no Taka Pani moze reprezentowac polske w polityce :P

---
      Poderwij kobietę którejpożądasz
      Szkolenia zNieruchomości
      Jak napisać pracę magisterską
      Klub Cashflow?
      Zjedz w Krakowie
    • Gość: prostaprawdaożyciu ładna i głupia. bo w hamobronie nie ma mądrych. IP: *.ghnet.pl 25.07.07, 22:31
    • Gość: Lexus Marze o ... IP: *.cust.tele2.se 26.07.07, 04:43
      "Pracuje w komisji ochrony środowiska, zasobów naturalnych i leśnictwa,
      specjalizuję się w odnawialnych źródłach energii i marzę, żeby ktoś o tym
      zrobił program i popularyzował mnie w ten sposób"
      No, moze ktos zrobi, dowiemy sie wreszcie o jej "pracy" a nie o dupci Marynii.
      Z drugiej strony, czas zakonczyc marzenia i wziac kogos do zrobienia programu,
      bo sam sie nie zrobi.
    • Gość: naprawdetrzezwy Kobieta ma rację - o jej urodzie nie powinno się IP: *.axelspringer.pl 26.07.07, 08:11
      dyskutować.

Zwłaszcza, że piękna to ona nie jest...
      • test1410 Re: Kobieta ma rację - o jej urodzie nie powinno 26.07.07, 15:46
        Na tym czarno białym zdjęciu źle nie wygląda. Poza tym jest chyba najładniejszą
        z POSŁANEK (przynajmniej ładniejszych nie pamiętam), bo asystentki w sejmie
        pewnie ładniejsze są.
        A tak poza tym ma 30 lat. Spójrz na ulicę, i policz ile jest ładniejszych a ile
        brzydszych. Myślę, że jednak przeciętna.
    • Gość: ernestotravel Nie interesuje nas to!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:20
      nie piszcie o tym, nie czytajmy tego! nie interesuja nas informacje o
      niekompetencji urzednikow panstwowych, ktorzy brak wiedzy nadrabiaja watpliwa
      uroda. embargo na tego typu informacje jak embargo na informacje o Paris Hilton
      w USA itp.
      • Gość: miki Re: Nie interesuje nas to!!! IP: 89.174.190.* 26.07.07, 09:26
        Są posłowie lub senatorzy, którzy służbę publiczną traktują jak zaszczytny
        obowiązek, choć mieliby co w życiu robić, np. senator Piesiewicz i są tacy, dla
        których to ostateczny cel, za który są w stanie płacić wysoką cenę. Sandra
        niewątpliwie zapłaciła najwyższą, bo za taką uważam koniecznośc obmacywania się
        z posłem Maksymiukiem. Nawet jeśli chodzi o koleżeńskie obmacywanie.
      • ciagciulaciag Who gives a fu..ck about Lewandowska_ 26.07.07, 18:46
    • Gość: titta Szkoda... IP: *.botany.gu.se 26.07.07, 12:22
      Skoda tylko ze taka osoba zajmuje sie ochrona środowiska i odnawialnymi
      źródłami energii. Temat powazny i zupelnie nie doceniany w naszym kraju.
      Nieodpowiedzialna laska wcale nie pomoze przekonac ludzi do wagi sprawy.
    • michalparadowski Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. 26.07.07, 12:37
      I dziada na dokładkę!
    • Gość: Misia Ona jest tak ładna, jak jakość większości e'maili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:03
      ma tym forum. wygląda, że trafiła swoja na swoich.
    • Gość: Rysiek Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:59
      Super laska , chetnie przelece, fajne cialko.
      • test1410 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 26.07.07, 15:36
        Ile piłeś, albo którego photoshopa używasz?
        Właściwie to wszystki kobiety są ładne jak jest alkohol, albo dobry grafik w
        pobliżu.
        np. Dove: pl.youtube.com/watch?v=hibyAJOSW8U
        • Gość: Rysiek Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:28
          nic nie pilem , ale ona jest boska - sexy i ma fajna dupke
    • Gość: Optymista Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: 80.120.187.* 26.07.07, 15:32
      Pani Sandro!
      Jeżeli Pani czyta to co tutaj piszą, to ja tylko mogę Panią za to przeprosić,
      ale nie jak OTRydzyk, bo to pasuje do tych tekstów, podobnie jak i język
      potocznie uważany za sejmowy. Aż trudno sobie wyobrazić, że ten język i
      zachowania przyszły od góry i to w kraju uchodzącym za katolicki. Ten polski
      katolicyzm w tym wydaniu ma z wiarą tyle wspólnego, co zmiała wiara z
      Krzyżakami. Niech Pani robi dalej co Pani a nie inni uważają za słuszne, bo oni
      tylko zazdroszczą.
      Optymista
    • Gość: gość Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: 217.153.175.* 26.07.07, 16:35
      Za małe cycki i za głupia ale może ma ukryte zalety
    • wysoki-brunet Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. 26.07.07, 16:48
      Wszystkich tych, którzy mają wątpliwości, czy dobrze zrobili czytając ten
      artykuł, serdecznie zapraszam tutaj: zolc.blox.pl/html

Jak również dziękuję
    • Gość: Swan Przede wszystkim Sandra chciałem Ci podziękować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:50
      za noc... Ale mimo tej nocy nie jestem w stanie powiedzieć, że jesteś zwykłą
      idiotką. Karierę to Ty możesz zrobić na jakimś leśnym parkingu a nie w sejmie.
      Przykro mi ale musiałem Ci to kiedyś powiedzieć; poza łóżkiem jesteś niczego..
      • ciagciulaciag Z taka posłanką na każdym posłanku! 26.07.07, 18:37
        • Gość: adqw Re: Z taka posłanką na każdym posłanku! IP: *.dslextreme.com 27.07.07, 08:02
          jest obrzydliwa, hahaha
    • Gość: gość Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:38
      Ale się uśmiałam !!!! I chłopak pozwolił jej aby się szlajała ze starym dziadem
      po Egipcie ???
      Jak ona ma chłopaka, to ja jestem królową Egiptu.
      • Gość: Normalny człowiek! Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:06
        Brzydze sie taka kobieta> Włczy sie z roznymi grubasami i robi rozne rzczy z
        tymi grubasami, Ochyda. Ten chłopak to musi byc bez jaj. Plugastwo i brud. Ja
        bym sie brzydził podać takiej dajce reke do powitania. Ale nie mydło nie
        wymydli sie. Ciekawi mnie jaki patafian z nia bedzie chodzil. Kogo ona bedzie
        zona. Po ilu...
        • Gość: Polak Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:09
          Obrzydliwstwo. Zwykła sprzedajna..... Ja bym tez brzydzilsie taka kobieta.
          Zwykla ścierka. Kazdy moze!!!!!
    • Gość: obserwator Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:51
      dupa która chce zrobić karierę w wiadomy sposób.Nie pierwsza i nie ostatnia.Nie
      wiadomo tylko czy wyjdzie jej na dobre jak skasują jej partię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka