augustus_germanicus_caligula 25.07.07, 15:10 Powinna zostac premierem i prezydentem w jednym. Tak samo glupia i szmatlawa jak reszta polskich politykow ale daloby sie przynajmniej na nia popatrzec i Narod bylby Szczesliwy a Ojczyzna mialaby Wzwod Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robipol Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem... IP: 81.210.107.* 25.07.07, 15:17 mam pytanie? w którym miejscu ona jest ładna?wszyscy pieją z zachwytu nad urodą tej pani...a ja chyba tego nie dostrzegam...ani urody, ani intelektu....sandra lewandowska...maurycy kowalski...wioletta kućko...itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
gosc82 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 15:25 jak ją porównasz z Beger, Zytą itp. to jest ładna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:01 No nie przesadzajcie z tym brakiem urody. Jak na swoj wiek to calkiem fajna babka, ale piersi to ma slabiutkie :-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz.m. Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.e-wro.net.pl 26.07.07, 21:51 jeszcze jedna klacz z sexbrony-wsio Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 15:43 > mam pytanie? w którym miejscu ona jest ładna? W hotelu sejmowym jak leży pod Maksymiukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gold007 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 15:46 panowie, Maksymiukowi sie nie dziwie bo potwór, ale wam sie na prawdę ta klacz podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Brzydka prostaczka - najlepszy temat dla polakow.. IP: 81.144.219.* 26.07.07, 10:50 Polactwo uwielbai kicz i prostactwo. Sandra, Rubik, Ich Troje, DISCO POLO, beznadziejne poczucie humoru, polska polityka itd itd... gorace tematy dla totalnego wiesniactwa. Z drugiej strony: jacy my jestesmy inteligentni!!! I te idiotyczne mity o tym jaki zachod to glupi, ze tam same nieuki itd itd... Jezu, rece opadaja!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loader Brzydka prostaczka - najlepszy temat dla polaczka 27.07.07, 09:34 polactwo podniecać się będzie każdą tanią sensacją. czy to koński łeb czy klacza figura nawet krawat na ch.u.j.u stanowić będzie niusa którym żyje się dwa dni. meeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdb Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.0.219.131.dynamic.barak-online.net 29.07.07, 14:21 nie jest wcale zla ta Sandra. trudno mi sie wypowiadac o jej intelekcie bo jej nie znam, ale ma ladna buzke, dobra figure a jej cycuszki mnie akurat sie podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.aster.pl 25.07.07, 23:06 w ogole nie jest ładna , twarz byle jaka , decha nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj4 bo to jest prawdziwa laska 25.07.07, 16:03 taka że buty lecą :) mundurki szkolne ala giertych Odpowiedz Link Zgłoś
ponurytyp4 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 25.07.07, 16:25 Mam chlopaka. Sprzedajna d.pa. Za profity to wszystko , nawet z "tatusiem".Zaklamana, falszywa jak kazda z samejbrony.Ten jej chlopak to faktycznie musi byc duzy kawal ostatniej fajtlapy. Przeciez to wstyd pokazac sie z taka ,tfu, kobieta. Chyba , ze taki sam jak ona. Sprzedajna "menszczyzna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.plock.msk.pl 26.07.07, 15:40 Ty, Forumowiczu ,jesteś w ogóle pozbawiony kultury i nienawidzisz ludzi ,którzy są lepsi od Ciebie. Po przeczytaniu tego artykułu widzę,że Sandra Lewandowska jest mądrą i wykształconą kobietą, ma swoje cele w życiu ( ale nie są to cele seksualne, jak większość niedowartościowanych tu ludzi mówi ). Ponadto różni sie zdecydowanie od większości polityków z Samoobrony. Chciałabym, aby więcej takich osób było w naszej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff zdjecie z Andrew-fantastyczny nos ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:40 klam pinokio, klam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pykaczu I taka siksa bez szkoły IP: 85.232.234.* 25.07.07, 16:52 zarabia 2x więcej ode mnie. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pusta lewa Pusta pusta pusta pusta pusta pusta pusta pusta IP: 193.192.62.* 25.07.07, 22:21 "marzę, żeby ktoś o tym zrobił program i popularyzował mnie w ten sposób" Głupoty popedzac nie trzeba, sama w końcu wychodzi. To ci dopiero tłumok z tej Sandry. Póki co dziecino, to Maksymiuk może cie popularyzować 2 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
test1410 Wyższe jednak ma 26.07.07, 15:39 Akurat to szkołę skończyła (wykształcenie wyższe) www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/190.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś Re: Wyższe jednak ma IP: 209.208.236.* 26.07.07, 20:44 wyksztalcenie wyzsze to dzis pojecie wzgledne 3-letni licencjat robiony zaocznie tez sie liczy? no a Kwasniewski? przeciez tez ma wyzsze... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz gada, ze nie lubi sie pieprzyc.... 25.07.07, 16:53 ale oczywiscie, tylko tak pieprzy, jak reszta nawiedzonych oszolomow z wiejskiej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw.zenek Poza tym ma brzydkie cycki IP: *.ghnet.pl 26.07.07, 09:08 co widać na zdjęciu z Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Koszata Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.rcb.vectranet.pl 25.07.07, 16:58 Sandro, dlaczego zadajesz się z tym borsukiem? Jest stary i ma 2,4 mln długu! Jestem w twoim wieku, dwa razy mniejszy brzuch i malutki debecik. So ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.botany.gu.se 26.07.07, 12:26 Pewnie tylko nie pomozesz w jej "spopularyzowaniu". Taki maly problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:19 nie 2.4 tyklo 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tadek Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.atol.com.pl 25.07.07, 19:36 Sandra, nic szczególnego. Po co tyle szumu?. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny_swir Sandra, na prazydenta! 25.07.07, 19:41 Lepper na rzecznika pałacu prazydenckiego. a Maksymiuk zostanie I damą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Sandra, na prazydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:42 No cóż mozna dodać = normalne, typowe polactwo = zawistne i wredne oraz zazdrosne. Po przeczytaniu wpisów moja diagnoza = małostkowe, wymiękłe fiucinki. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny_swir Ale czego zazdrościć? 25.07.07, 22:26 Maksymiukowi sympatycznej asystentki, na pewno. ale na tym chyba koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Sandra, na prazydenta! IP: *.plock.msk.pl 26.07.07, 15:44 Zgadzam się z Tobą. Nienawiścią i głupotą na tym forum aż kipi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.range86-147.btcentralplus.com 25.07.07, 21:07 dobrze ze nie ma bialych kozaczkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirza83 Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. 25.07.07, 22:23 no Taka Pani moze reprezentowac polske w polityce :P --- Poderwij kobietę którejpożądasz Szkolenia zNieruchomości Jak napisać pracę magisterską Klub Cashflow? Zjedz w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostaprawdaożyciu ładna i głupia. bo w hamobronie nie ma mądrych. IP: *.ghnet.pl 25.07.07, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus Marze o ... IP: *.cust.tele2.se 26.07.07, 04:43 "Pracuje w komisji ochrony środowiska, zasobów naturalnych i leśnictwa, specjalizuję się w odnawialnych źródłach energii i marzę, żeby ktoś o tym zrobił program i popularyzował mnie w ten sposób" No, moze ktos zrobi, dowiemy sie wreszcie o jej "pracy" a nie o dupci Marynii. Z drugiej strony, czas zakonczyc marzenia i wziac kogos do zrobienia programu, bo sam sie nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawdetrzezwy Kobieta ma rację - o jej urodzie nie powinno się IP: *.axelspringer.pl 26.07.07, 08:11 dyskutować. Zwłaszcza, że piękna to ona nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
test1410 Re: Kobieta ma rację - o jej urodzie nie powinno 26.07.07, 15:46 Na tym czarno białym zdjęciu źle nie wygląda. Poza tym jest chyba najładniejszą z POSŁANEK (przynajmniej ładniejszych nie pamiętam), bo asystentki w sejmie pewnie ładniejsze są. A tak poza tym ma 30 lat. Spójrz na ulicę, i policz ile jest ładniejszych a ile brzydszych. Myślę, że jednak przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernestotravel Nie interesuje nas to!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:20 nie piszcie o tym, nie czytajmy tego! nie interesuja nas informacje o niekompetencji urzednikow panstwowych, ktorzy brak wiedzy nadrabiaja watpliwa uroda. embargo na tego typu informacje jak embargo na informacje o Paris Hilton w USA itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Nie interesuje nas to!!! IP: 89.174.190.* 26.07.07, 09:26 Są posłowie lub senatorzy, którzy służbę publiczną traktują jak zaszczytny obowiązek, choć mieliby co w życiu robić, np. senator Piesiewicz i są tacy, dla których to ostateczny cel, za który są w stanie płacić wysoką cenę. Sandra niewątpliwie zapłaciła najwyższą, bo za taką uważam koniecznośc obmacywania się z posłem Maksymiukiem. Nawet jeśli chodzi o koleżeńskie obmacywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Szkoda... IP: *.botany.gu.se 26.07.07, 12:22 Skoda tylko ze taka osoba zajmuje sie ochrona środowiska i odnawialnymi źródłami energii. Temat powazny i zupelnie nie doceniany w naszym kraju. Nieodpowiedzialna laska wcale nie pomoze przekonac ludzi do wagi sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. 26.07.07, 12:37 I dziada na dokładkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Ona jest tak ładna, jak jakość większości e'maili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:03 ma tym forum. wygląda, że trafiła swoja na swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:59 Super laska , chetnie przelece, fajne cialko. Odpowiedz Link Zgłoś
test1410 Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest 26.07.07, 15:36 Ile piłeś, albo którego photoshopa używasz? Właściwie to wszystki kobiety są ładne jak jest alkohol, albo dobry grafik w pobliżu. np. Dove: pl.youtube.com/watch?v=hibyAJOSW8U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:28 nic nie pilem , ale ona jest boska - sexy i ma fajna dupke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: 80.120.187.* 26.07.07, 15:32 Pani Sandro! Jeżeli Pani czyta to co tutaj piszą, to ja tylko mogę Panią za to przeprosić, ale nie jak OTRydzyk, bo to pasuje do tych tekstów, podobnie jak i język potocznie uważany za sejmowy. Aż trudno sobie wyobrazić, że ten język i zachowania przyszły od góry i to w kraju uchodzącym za katolicki. Ten polski katolicyzm w tym wydaniu ma z wiarą tyle wspólnego, co zmiała wiara z Krzyżakami. Niech Pani robi dalej co Pani a nie inni uważają za słuszne, bo oni tylko zazdroszczą. Optymista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: 217.153.175.* 26.07.07, 16:35 Za małe cycki i za głupia ale może ma ukryte zalety Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki-brunet Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. 26.07.07, 16:48 Wszystkich tych, którzy mają wątpliwości, czy dobrze zrobili czytając ten artykuł, serdecznie zapraszam tutaj: zolc.blox.pl/html Jak również dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Przede wszystkim Sandra chciałem Ci podziękować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:50 za noc... Ale mimo tej nocy nie jestem w stanie powiedzieć, że jesteś zwykłą idiotką. Karierę to Ty możesz zrobić na jakimś leśnym parkingu a nie w sejmie. Przykro mi ale musiałem Ci to kiedyś powiedzieć; poza łóżkiem jesteś niczego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adqw Re: Z taka posłanką na każdym posłanku! IP: *.dslextreme.com 27.07.07, 08:02 jest obrzydliwa, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:38 Ale się uśmiałam !!!! I chłopak pozwolił jej aby się szlajała ze starym dziadem po Egipcie ??? Jak ona ma chłopaka, to ja jestem królową Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek! Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:06 Brzydze sie taka kobieta> Włczy sie z roznymi grubasami i robi rozne rzczy z tymi grubasami, Ochyda. Ten chłopak to musi byc bez jaj. Plugastwo i brud. Ja bym sie brzydził podać takiej dajce reke do powitania. Ale nie mydło nie wymydli sie. Ciekawi mnie jaki patafian z nia bedzie chodzil. Kogo ona bedzie zona. Po ilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:09 Obrzydliwstwo. Zwykła sprzedajna..... Ja bym tez brzydzilsie taka kobieta. Zwykla ścierka. Kazdy moze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Sandra Lewandowska: Mam chłopaka, którym jestem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:51 dupa która chce zrobić karierę w wiadomy sposób.Nie pierwsza i nie ostatnia.Nie wiadomo tylko czy wyjdzie jej na dobre jak skasują jej partię Odpowiedz Link Zgłoś