immanuela 19.09.07, 21:52 bo mi bardzo zgęstniały włosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 21:56 Dobry wieczor, pani Immanuelo. Podwojna stawka u fryzjera za postrzyzyny pania czeka;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 22:01 a żeby Pani wiedziała, Pani Fiorciu. Zawsze słyszę to samo, nawet latem: "ale ma pani tych włosów". A co teraz będzie, to aż strach pomyśleć ;-) PS. Pani Fiorciu, czy dobrze zrozumiałam? Pani nosi piersiówkę na biodrach? Czy też może odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 22:08 są takie panie, co noszą piersi w biodrówkach Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 22:26 Pani Immanuelo, a mowia, ze wspolczesny czlowiek tak daleko od natury odszedl;) Co do lokalizacji piersiowki: piersiowki dostepne w handlu sa dostosowane do ksztaltu piersi meskiej, no, szowinistyczni producenci, pfe! Taka sama piersiowka, w poprawnym polityczne anglosaskim jezyku nazywa sie biodrowka. I jako element portatywny bliski cialu mozna ja po babsku wygodnie nosic wylacznie tak, jak nosila MM w Pol zartem, pol serio, czyli zapodwiazkowo;). PS 1. Biodrowka kojarzy mi sie z podzialem sztuki miesnej u rzeznika PS 2 Jeszcze troche, a zrobicie ze mnie Igora;) PS 3 Franca-Telecom mnie wylogowuje! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 22:30 PS 4 A na dodatek zginela ta moja piersiowka-biodrowka gdzies na kretej drodze przeprowadzek. Przydalaby sie do zdobywania kolejnych tysiecznikow, np. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 22:39 Ha! Wydawa mię się, że bym mogła nosić piersiówkę, tam gdzie nazwa sama wskazuje. Odwiecznym damskim sposobem - bynamniej nie dlatego, iżbym posiadała płaskopierś męzką. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:02 Jakos sie nie dopasowalysmy z moja; pewnie dlatego mie odeszla;( Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:10 Może jednak czuła się zaniedbywana? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:24 Niespelniona piesiowka odeszla pelna zalu? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:34 Ano, zbyt często między ustami a brzegiem gwinta zawisała ta niepewność chybotliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:37 Ta niepewnosc, ile sie jeszcze w srodku chlup-chlupie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:38 I, czy aby szklem, pardon, metalem nie przeszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ciężka zima idzie 19.09.07, 23:39 A temperatura czy aby wlasciwa? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Niecierpliwosc serca trzepoce w piersiowce 20.09.07, 07:45 I czeka na te powiedzmy sobie konsumpcje a tu sami abstynenci i zwolennicy napojow energetyzujacych. A na zasady ma, zmieszac sie z Red Bullem nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Niecierpliwosc serca trzepoce w piersiowce 20.09.07, 08:31 Albo, niedajOpatrznosci, z-a-p-o-m-n-i-e-l-i!!!:....(( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Ach, gdzież te czasy 20.09.07, 09:25 kiedy damy nosiły zwitki banknotów między pierśmi, i żaden łobuz nie ważył się tam sięgnąć! Odpowiedz Link Zgłoś