immanuela 14.01.08, 09:47 Kto w styczniowy, mglisty ranek Będzie pisać tutaj bzdety Temu woźny albertanek Da powąchać swe skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: moskalicznie! 14.01.08, 09:54 Yhyhyhyhy:-) A wiesz ty co ja musze dzis w robocie robic? Kto mi swoje wypociny Daje czytac po niemiecku Tylek u sw. Balbiny Skopie chocby i przy dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: moskalicznie! 14.01.08, 09:59 Kto mi każe sprawozdania Pisać, oraz duperele Tego zgwałci siostra Mania Co niemyta trzy niedziele. Bre, czasy straszne nastały, też się meczę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: moskalicznie! 14.01.08, 10:08 Podpalindromnalem szczegoly. Jak kto mi powie ze Luksemburczycy Miewaja w deutschu styl logiczny Pasztet zrobie mu z tarczycy W Slubowni Racjonalistycznych Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa sour jour 14.01.08, 10:29 Kto w styczniowy mroźny ranek żur mi wyżre śniadaniowy, tego u Karmelitanek na pal wbiję, wyżej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sour jour 14.01.08, 10:40 Kto na pal wbity by narzekal Przez Lire, powyzej glowy To powiesc ja "Wierna rzeka" Mu odczytam u Jehowych Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: sour jour 14.01.08, 10:42 Pani Liro, juz nastawiam nowy garnek. PS. Czy żurnym sniadaniem nie slynal przypadkiem zajazd Bartnik w Tylawie, gwiazdor wsrod punktow zywieniowych w Beskidzie niskim lat 80? Kto mi powie: "Przeprowadzka To rzecz mila, prosta, gladka" Dewotkami go poszczuje Od Swietego Alcybiadka! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: sour jour 14.01.08, 10:44 A kto śmiałby wyżreć Lirze Żur (i jajko w nim na twardo) Tego siostra w czarnym kirze Przepołowi halabardą. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: sour jour 14.01.08, 12:42 ja co na żur mam ochotę przyznaję dziś z miną tęgą żem go nawet nie wąchała, i zeznam to pod przysięgą Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: sour jour 14.01.08, 14:24 Kto zżera żur DMu cór Nie ma amur Żula pod mur Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: moskalicznie! 14.01.08, 10:33 Znany jest mi ten rym i ye skojarzenia. Ale nie była to Immanuela Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: moskalicznie! 14.01.08, 10:45 Powiem wprost Hizsno, to mogła być Szymborska. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: moskalicznie! 14.01.08, 10:50 To ona do Was zagląda? Pisać to potrafi, ale kłaniać się, musicie ją nauczyć. ekskjuzmi. W moskalikach słowa nie umiem napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: moskalicznie! 14.01.08, 10:58 chciałabyś uczyć Wisławę Szymborską jak należy się kłaniać? Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: moskalicznie! 14.01.08, 11:02 No dobrze. Sama pojdę do kąta i klęknę na grochu. Ale wiem co to feromony. Już czas wiązać tobołek? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: moskalicznie! 14.01.08, 11:13 ja na ten przykład wiem, co to jest tetrahydrokannabinol. Bre potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: moskalicznie! 14.01.08, 11:30 Jezus Maria, Matko Boża, Józefie i Duchu Święty, to ile ja tych inkunabułów muszę przyswoić. Życia starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
hizsna Re: moskalicznie! 14.01.08, 12:01 Dywanik był przechodzony. Znaczy się, wiele było przede mną. W drodze wyedukowałam się co nieco. Znam już kompatybilność z aparatami easy 400 i easy 600. Chodzi o to, że przy ładowaniu gotowego schematu owych programów, wszystkie istniejące funkcje zegara sterujacego, zostają zachowane. Czyż to nie piękne? Wreszcie coś stabilnego. Odpowiedz Link Zgłoś