oka4 26.08.03, 07:21 Czyzbym przegapila jego wyjazd na urlop? Czy mowil cos, ze go przez jakis czas nie bedzie? Brakuje mi go tutaj!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 07:26 Ktos pisal ze przez miesiac bedzie na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 12:22 Az mu zazdroszcze... :) Zeby za mna w sieci ktos tak tesknil... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 12:43 luego napisała: > Az mu zazdroszcze... :) Zeby za mna w sieci ktos tak tesknil... Bardzo prosze: Lu, tak mi brakuje awantur z Toba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 13:11 ja sie kloce? :) ja pisze w stylu macho? :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 14:42 A mi brakuje ciągle opowieści krymskich. Nie muszą być w formie sonetów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 15:21 Kurka, Ralsss, ja stale o tym pamietam, tylko nie mam kiedy tej relacji napisac. Mam taki full roboty, ze zaraz zapomne, ze w ogole jakis urlop mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 16:25 To potraktuj pisanie jak ja - ucieczkę od pracy i przedłużenie urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Gdzie jest Awee? 26.08.03, 16:26 Czy jest juz tam gdzie sie domyslam? Habi jesli jestes z Nia w kontakcie przekaz bardzo serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Awee? 26.08.03, 16:43 I proszę koniecznie dołączyć pozdrowienia ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Gdzie jest nxa? 26.08.03, 20:31 Wysłałam pozdrawiającego SMS-a. Jeżeli leży w szpitalu - to dzwonić i przeszkadzać nie wolno. Może śpi krzepiącym snem... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Gdzie jest nxa? 12.09.03, 08:48 Zaczynam sie niepokoic...Gdzie on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 12.09.03, 09:45 Nxa - daj chociaż znać, że żyjesz i masz się dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Gdzie jest nxa? 12.09.03, 10:43 ralston napisał: > Nxa - daj chociaż znać, że żyjesz i masz się dobrze... Boszszsze! On się odzwyczaił od Internetu! Straciliśmy Go! Boszszsze!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 12.09.03, 10:59 habitus napisała: > > Boszszsze! On się odzwyczaił od Internetu! Straciliśmy Go! Boszszsze!!! > :)) Może się jeszcze nie odzwyczaił? Jest nadzieja, że po prostu ciągle jest na odwyku ;) Jak wyjdzie, to może na widok komputera znowu zadrżą mu ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nxa, to zaczyna być niepokojące! 16.09.03, 10:43 Nxa - powiedz, że to nie urlop dziekański... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 17.09.03, 23:47 Nie dość, że ciągle nie ma Nxa, to zniknął też i Aand. I jak tu bez Dobrego i Złego Ducha się rozeznać w sytuacji? No jak? Chłopaki - wracajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Gdzie.... 17.09.03, 23:58 ralston napisał: > Nie dość, że ciągle nie ma Nxa, to zniknął też i Aand. > I jak tu bez Dobrego i Złego Ducha się rozeznać w sytuacji? No jak? > Chłopaki - wracajcie! Jak się pojawi Dobry to pojawi się i Zły ( albo odwrotnie ) musi być przecież zachowana równowaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie.... 18.09.03, 00:02 No więc zdecydowanie wolę równowagę, kiedy obaj są, niż równowagę kiedy obu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Gdzie.... 18.09.03, 00:13 Przeważnie nie można zmuszać nikogo do niczego. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie.... 18.09.03, 00:17 Nikogo przecież nie zmuszam. Nikt nie jest tu za karę... Dobrej nocy Awee. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wróce, wróce... :) 18.09.03, 10:44 ralston napisał: > Nie dość, że ciągle nie ma Nxa, to zniknął też i Aand. > I jak tu bez Dobrego i Złego Ducha się rozeznać w sytuacji? No jak? > Chłopaki - wracajcie! ... gdy Nxa wróci :) To takie male poswiecenie dla niego :)) Tymczasem pilnie sie przygladam co sie dzieje. Takie male pytanko - dlaczego wpis Oszoloma o Slowniku 54 poszedl pod nóz? Nie zebym za nim tesknil, ciekawia mnie motywy - profilaktycznie czy nie bo nie? :) Helousik z podprzestrzeni forumowej ;) Zly Duch Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wróce, wróce... :) 18.09.03, 10:52 Wykasowywane są wszystkie wpisy podszywaczy. Gość używa raz nicku z "r.m." za chwilę z "r.r.m.". Wycinamy wszystkich. Brak pewności kto jest jedynym prawdziwym uzurpatorem z rm a kto jedynym prawdziwym oszołomem. Profilaktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 24.09.03, 18:02 Nxa, jak nie było tak nie ma, a do listy zaginionych możemy pomału dołączać następne dusze. Gdzieś zniknęła Anka1. Maurus przestał się pokazywać. Janiołka z rzadka ostatnio zagląda... A Sluggard, to nawet ani razu nie zajrzał... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest nxa? 24.09.03, 18:05 Aha - i jeszcze Marat oczywiście... Znaczy - też zniknął... Odpowiedz Link Zgłoś