Gość: ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 22:52 chcialabym nauczyc sie jezdzic konno, czy ktos moglby mi polecic jakas stadnine? najlepiej w okolicy Zoliborza (Puszcza Kampinoska?) za wszelkie podpowiedzi z gory bardzo dziekuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalamburka_89 Re: jazda konna 29.08.03, 02:29 Też właśnie zaczynam, ale niestety w zupełnie innym miejscu, więc nic nie mogę Ci poradzić, poza tym, żebyś zaglądnęła na forum Konie i jeździectwo => forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11953 Co prawda, żeby napisać tam coś od siebie musisz być zalogowana, a następnie zgłosić się do bum4, która przyjmie Cię do elitarnego grona forumowiczów, ale jeśli nie chcesz przechodzić tej procedury (chociaż zachęcam, bo warto) to może w poruszonych już wątkach coś znajdziesz dla siebie. Pozdrawiam i życzę miłych początków (ja właśnie to przechodzę). Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: jazda konna 29.08.03, 02:31 Jest jeszcze forum na voltahorse.pl -> www.voltahorse.pl/forum- volta/list_threads.php?fId=1 Też zapraszam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś