Gość: aniita Re: Gdzie do SPA..? IP: *.serv-net.pl 26.02.11, 23:08 ja polecam CHANTA'L przy ul.Karolkowej 50 w Warszawie gdzie mozna wykonac zabieg Lipoliza (fosfatydylo-cholina) rozpuszczanie tkanki tłuszczowej Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: Gdzie do SPA..? 04.03.11, 11:50 Bardzo fajny jest hotel SPA Primavera w Jastrzębiej Górze. Moja dziewczyna tam kiedyś była i mówiła, że jest świetnie. Opowiadała, ze miała relaksujące masaże, siłownię, basen, wszystko pod ręką Odpowiedz Link Zgłoś
emde82 Re: Gdzie do SPA..? 08.02.13, 04:49 Ja polecam Hotel SPA DR Ireny Eris w Krynicy. BYłam ostatnio z koleżanką i było super. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spa fan Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 13:20 jak do spa to sprawdź ośrodki spa w Polsce na witrynach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
islaspa Re: Gdzie do SPA..? 04.02.14, 13:27 Zapraszamy do ISLA Spa - Masaże Filipińskie - w samym centrum Warszawy!! Isla Masaż & Spa Wyspa spokoju i relaksu w samym sercu Warszawy. U nas poczujesz się wyjątkowo, zadbamy o Twoje ciało i duszę przenosząc Cię do bajecznej krainy uzdrawiającego dotyku. Jesteśmy pierwszym i jedynym salonem spa oferującym zabiegi wykonywane przez wykwalifikowane masażystki z Filipin – miejsca, w którym masaż jest integralną częścią życia każdego człowieka. Wyjątkowa energia, wieloletnie doświadczenie, siła i pasja pozwalają nam zaprosić Cię w podróż, która na długo pozostanie w Twojej pamięci. Ul. Emilii Plater 47 www.isla-spa.pl kontakt@isla-spa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wienczy Re: Gdzie do SPA..? 20.01.15, 15:14 Ja proponuję Manor House SPA. Bardzo fajne miejsce, klimatyczne, ponad 100 km od Warszawy w stronę Radomia. Bardzo ładne SPA, w stylu Łaźni Rzymskich, fantastyczne sauny i basen. 6 lutego lutego wybieramy się ze znajomymi na nocne saunowanie - czyli nos w zespole saun. Nie byłem ale podobno jest to fajna atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
wienczy Re: Gdzie do SPA..? 20.01.15, 15:17 Ja polecam Manor House SPA w Chlewiskach, około 1 godzina samochodem od Warszawy. Super SPA i fantastyczne Łaźnie Rzymskie, piękny basen. Miejsce klimatyczne. Teraz wybieramy się tam na nocne saunowanie 6-7 lutego, czyli nocny relaks w zespole saun. Cudowny odpoczynek i relaks. Polecam to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabelle Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:52 Powiem Ci, że po dwudniowym wypadzie w hotelu Bukovina wróciłam z bananem na ustach :D . Świetna sprawa. Nigdy jakoś góralskie klimaty nie kojarzyły mi się z nowoczesnymi metodami relaksacyjno-zdrowotnymi, a tu masz. Szczególnie fajną rzeczą jest ta woda termalna, choćby dla niej warto się tam wybrać. Chociaż z koleżankami preferujemy za każdym razem inny ośrodek, to myślę, że do tego będziemy wracać... A konkretniej, żeby żona wiedziała na co ją wysyłasz: - masaże, - zabiegi welness (choć pewnie mało Ci to mówi jako facetowi:D) - pielęgnacja twarzy, - pielęgnacja ciała, - itd. Zresztą odsyłam na stronkę Hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: Gdzie do SPA..? 26.07.11, 14:22 Do spa? Tylko za granicę. Lepsze warunki za niższe ceny. Teraz króluję gruppery, zresztą zobaczcie sami: www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,32011,czeskie-karkonosze-spa-5-noclegow-dla-dwojga-wraz-z-wyzywieniem-w-lususowym-hotelu-harrachovka.html 800 stów za 2 osoby na 5 dni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anabel5454 Re: Gdzie do SPA..? 31.08.11, 12:29 mnie polecono hotel Głęboczek ze spa opartym na winoterapii i kąpielach w winie, namówiły mnie koleżanki bo byłam początkowo sceptycznie nastawiona , ale teraz wiem, że to świetne uczucie, bardzo przyjemne i miłe a kapiel w winie to kapiel nie tylko dla ciała ale i dla duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 10:55 Ja z czystym sercem mogę polecić Primavera Spa w Jastrzębiej Górze, co ważne mozna jechać do tego ośrodka przez cały rok, także w zimie czy teraz można się zrelaksować , są też oferowane przez te spa turnusy odchudzające , co uważam, za duży atut tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 16:37 ciekawym miejscem jest primavera spa jest to ośrodek położony zaraz przy plaży w Jastrzębiej Górze , jest to całoroczny ośrodek, w którym można fajnie wypoczać, obszerna oferta spa, dobre jedzeni basen, można się zrelaksować o każdej porze roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.home.aster.pl 29.12.11, 00:04 ja niestety na SPA jeszcze się nie pokusiłam, jakoś szkoda mi pieniędzy ;) za to urządzam sobie coś na kształt salonu odnowy biologicznej we własnym domu :D wystarcz odpowiednio skomponowane kosmetyki, i voila! Balsamy, maseczki, peelingi, kremy i mogę mieć prywatne spa ;) zakochałam się ostatnio w tym balsamie: ecoplant-sklep.pl/sklep/balsam-do-ciala-grapefruit-california/ to już kwestia upodobań, ja wolę świeże, owocowe zapachy Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmielno Re: Gdzie do SPA..? 31.12.11, 16:36 Ostatnio korzystam z dobrodziejstw oiektów spa nad morzem dośc często. Przu wyborze kolejnego obiektu słuzy mi przewodnik po tego tybu obiektach www.spa.nad.morzem.net . W zeszłym tygodniu spędziłem weekend w Arce w Kolobrzegu. Drogo jak licho ale warto skorzystać bo jest super - sami zobaczcie www.arka-mega.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: Gdzie do SPA..? 22.03.11, 14:28 A ja bym jeszcze podrzucił pojezierze brodnickie i hotel i spa Głęboczek :) Mają własną winnicę i można spróbować winoterpaii :) Okolica jest bardzo ładna, dużo zieleni, da się zapomnieć o cywilizacji i odpocząć od tego całego wielkomiejskiego zgiełku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:13 AFRODYTA SPA;-) Posiłki jak i zabiegi SPA są extra. Teraz dodatkową atrakcją podobno ma być jakoś niedługo basen więc dodatkowy plus;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMF Re: Gdzie do SPA..? IP: 217.96.29.* 09.06.11, 13:38 Jesli chodzi o Afrodyte to zabiegi sa ok ale jak sie trafi na odpowiednia kosmetyczke lub masażyste ... byłam z koleżanką i ona była bardzo zadowolona ja niestety nie ! ?Teraz wiem, ze warto wczesniej umawiac sie do konkretnych osob ... Jedzenie smaczne, okolica fajna na spacery lub nordic walking. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi-5 Re: Gdzie do SPA..? 28.03.11, 11:03 Już widzę, że o tym pisaliście i temat się strasznie rozrósł - ale chciałabym zwrócic uwagę na jeszcze jedną kwestię odnośnie spa w Głeboczku Wielkim. Chodzi mi tu przede wszystkim o to, że mają oni również w swojej ofercie (w swoim menu ;)) zabiegi spa przygotowane specjalnie dla dzieci - także wybierając się do tego typu ośrodków wcale nie trzeba rezygnować z zabrania ze soba dziecka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Gdzie do SPA..? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.11, 08:56 Fajnie że maja coś dla dzieci tylko ciekawe czy to jest basen czy co? szczerze mówiąc jak tak patrze to wizualnie bardziej mi się podoba Malinowy Dwór jakoś tak bardziej nowoczesny jest i nowszy chyba. Też mają bardzo dużą ofertę i dodatkowo w pięknym miejscu leży. Czy w takich spa bywają jakieś oferty promocyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.33.udn.pl 06.04.11, 21:06 hej Jasne że mają oferty promocyjne. Takiej są najbardziej opłacalne. Każdy porządny hotel spa ma z okazji np. walentynek, Dnia Kobiet, albo majówki:). Sama korzystałam .Widzę że napisałaś o Malinowym , zerknęłam na ich stronkę i jakieś oferty promocyjne też są. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi-5 Re: Gdzie do SPA..? 25.04.11, 11:50 Pewnie, że w Głęboczku mają oferty promocyjne. Tutaj jest samo menu spa dla dzieciaczków, a wracając do promocji - jak napisał ktoś pod spodem - każdy taki ośrodek musi wprowadzać promocje zwłaszcza przy takich świętach jak Dzień Kobiet czy właśnie majówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.03.11, 00:05 Jeśli nie chcesz wydać dużo gotówki, to polecam zaglądanie na platformy tzw. zakupów grupowych w stylu gruper, groupon, fastdeal, itp. Dziś pojawiła się dość ciekawa przede wszystkim cenowow, oferta: www.fastdeal.pl/oferta/polska/luksusowy_2_dniowy_relaks_spa/1090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Gdzie do SPA..? IP: *.zeork.com.pl 06.04.11, 07:24 Ja polecam Spa Malinowy Dwór w Świeradowie. Zabrałem tam żone na 5 rocznice i oboje byliśmy zadowoleni. Czysty hotel w malowniczej miejscowości. Super obsługa i jedzenie i co najważnejsze mnóstwo zabiegów, robionych z dużą starannością. Nawet ja znalazłem coś sla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: Gdzie do SPA..? 10.05.11, 12:45 Ja byłam w ośrodku Geovita w Krynicy - Zdrój. Polecam to miejsce dla osób, które cenią sobie odpoczynek w otoczeniu gór i chcą być profesjonalnie obsłużeni w hotelu :) Zabiegi profesjonalne - na twarz, masaże - polecam, jest również baza odnowy biologicznej, a jedzenie smaczne i zróżnicowane. Jeśli ktoś woli morski klimat, to również mają swoje Spa nad morzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 16:00 tylko do wayspa w sofitelu, fantastyczni ludzie, na poziomie to prowadza, ceny jak najbardziej do przyjecia Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: Gdzie do SPA..? 30.08.11, 13:51 Fajne i tanie spa jest na zakupach grupowych: www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,38655,oferta-wznowiona-na-prosbe-uzytkownikoacutew-2-dni-dla-2-osoacuteb-w-hotelu-spa-zacisze-nad.html Generalnie polecam szukanie poza Polską. Szczególnie tanio jest na Słowacji i w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwdomi1 Re: Gdzie do SPA..? 31.08.11, 11:15 Ja byłam na taki "długi weekend" nad morzem w Dąbkach w ośrodku Geovita. Oprócz naprawdę fantastycznych zabiegów, do morza jest 10 minut także można sobie robić romantyczne spacery :) Dodatkowo w ośrodku jest kort tenisowy i boiska innych gier, także można aktywnie i miło spędzić czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andżi Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 12:13 Spa w Geovicie również sprawdziłam, a że odwiedziłam ich juz kilka to mam rozeznanie i uważam ze zabiegi w tym osrodku sa na wysokim poziomie. Dodatkowo piękna okolica pozwala na mozliwość relaksu w wielu formach. Ceny są tez przyzwoite, w niektorych miejscach zdarzaja sie duuuuuuzo wyzsze ceny a jakośc usług mizerniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: Gdzie do SPA..? 15.09.11, 15:46 Mój partner zrobił mi prezent właśnie w postaci wyjazdu do Spa i fajnie wyszło, bo mogłam sobie wybrać jeden z ośrodków Geovita w całej Polsce :) Także akurat miałam ochotę na morze, więc pojechaliśmy do Dźwirzyna, hotel był fajny, jedzenie dobre, zabiegi baaardzo przyjemne, więc prezent w 100 % udany :) Odpowiedz Link Zgłoś
akne84 Re: Gdzie do SPA..? 29.09.11, 10:23 Ja zdecydowałam się na Dąbki bo według mnie mieli najciekawsze propozycje zabiegów. Jestem zadowolona, kilka maseczek przyjęłam na twarz i rzeczywiscie zauwazylam efekt. Korzystałam z fantastycznego zabiegu z owijaniem ciała aromatycznym torfem. Na początku bylam do niego sceptycznie nastawiona ale czułam sie po nim mega odprężona i zrelaksowana. Dodam tylko ze okolica osrodka spacerowo i rekarecyjnie bez zastrzeżeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:14 ja bym póki jest jeszcze fajna pogoda pojechała do primavera spa w Jastrzębiej Górze, bardzo fajne miejsce, miła atmosfera, bardzo fajne zabiegi, wczasy odchudzające no i duzo animacji dla dzieciaków, jedno z lepszych miejsc nad polskim morzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mako Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 09:45 Spróbuj tutaj Spa Jelenia Struga www.jeleniastruga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Spa & Wellnes Re: Gdzie do SPA..? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.10.11, 23:53 Ja polecam Tanie i dobre Herbal Spa w Karpaczu, dokładnie Herbal Spa Tarasy Wang. Noclegi tanie a pokoje na wysokim standardzie. Zabiegi i masaże również jest to poziom finansowy dla każdego, poza tym Spa obsługuje Ann.Care Fizjoterapia. Myślę, że tam pracują najlepsi terapeuci i masażyści, zresztą przkonajcie się sami. Ja byłem i byłem zadowolony napewno tam wrócę. Tanio, dobrze i pełen relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 16:16 Ja byłam z mężem na naszej V rocznicy w Dosłońcu - nowy hotel SPA koło Krakowa więc mogę śmiało polecić - relaks w cichej i malowniczej okolicy i sporo atrakcji dookoła hotelu. Mają pakiety w bardzo fajnych cenach! www.dosloncespa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Gdzie do SPA..? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.11, 12:01 Też tam byłam. Fanie - full relaks, a masaże - marzenie... Teraz widziałam jakąś oferte na Day SPA na Citeam. Kusi mnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
lilkka_123 Dosłońce jest the best 27.05.13, 23:29 Polecam gorąco! Byłam już i wracam znowu. Świetne na weekend, ale też na jednodniowy wypad. Można pożyczyć rowery, iść na basen. na prawdę fajny pomysł na relax. Teraz jadę na czerwcówkę. Mega się ciesze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Gdzie do SPA..? IP: *.aster.pl 17.10.11, 16:04 Ja bardzo polecam Day Spa Filozofia Zmysłów w Warszawie na Białołęce. Trafiłam tam z polecenia znajomej i jestem bardzo zadowolona. Korzystałam tam ostatnio z liposukcji ultradźwiękowej, z takiego pakietu zabiegów razem z konsultacją dietetyczną i jestem bardzo miło zaskoczona efektami. Naprawdę super, szczerze polecam! Iga Odpowiedz Link Zgłoś
stylonka Re: Gdzie do SPA..? 21.10.11, 10:49 Widzę, że ten Głęboczek ma dobre opinie to dobrze: ) Bo teraz można na ich fanpage dostać taki pobyt, więc widać, że warto się zainteresować nagrodę , fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Gdzie do SPA..? IP: *.suwalki.dialup-tdc.ids.pl 25.10.11, 22:30 byłam ostatnio w Manor House w Chlewiskach. Polecam- można wypocząć, zrelaksować się (mój żarłok podpowiada, że najeść się również można :D). A jesienią, wiosną i latem można jeszcze nacieszyć oczy, jest przepięknie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Gdzie do SPA..? IP: *.static.korbank.pl 10.11.11, 11:48 Witam Polecam Spa z ofert firmy Patrona. Znajdziesz tam spoko ciekawych ofert. Przyznam się, że od kilku lat korzystam z ofert i zawszę jestem zadowolona z rezultatów. Odpoczynek, błogość itd. Itd. Mogłabym wymieniać bez końca. Ostatnio byłam w ośrodku „Villa Park” w Ciechocinku. Zawsze jeździłam nad morze w góry a tym razem postawiłam na niziny. Hotel z basenem krytym oraz jacuzzi solankowym, położony w przepięknym Parku Zdrojowym. Hotel może się pochwalić szeroką gamą pakietów SPA, relaksacyjnych, leczniczych oraz dietetycznych. Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Polecamy między innymi: zabiegi modelujące sylwetkę, zabiegi kosmetyczne na twarz, masaże, krioterapię, zajęcia Nordic Walking, gimnastykę. A teraz jest jeszcze konkurs świąteczny, ze wspaniałymi nagrodami. Zainteresowanych odsyłam na stronę www.patrona.pl/konkurs/ Nagrodą główną jest aparat fotograficzny Nikon Coolpix L120. W konkursie nie ma przegranych każdy dostaje nagrodę a nagrodą gwarantowaną jest jest bon rabatowy na pobyt (w dowolnym czasie w roku!) w jednym ze sprawdzonych Hoteli SPA, ośrodków rehabilitacyjnych, sanatoriów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 19:35 Ja ostatnio byłam w www.dosloncespa.pl. Spa super ! A jeszcze lepszy barman. Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: Gdzie do SPA..? 28.11.11, 15:03 Wyjątkowo w tym roku do Spa zimą wybieram się nad morze :) Jadę do Spa Geovita w Dąbkach. Byłam tam w sezonie letnim i zakochałam się w tym hotelu. Obsługa jest tak przyjazna, że czułam się jakbym była tam stałym bywalcem (na pewno będę:) ). Dodatkowo do morza jest parę minut spacerem, a zabiegi są profesjonalne i naprawdę można się fajnie zrelaksować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.devs.futuro.pl 29.12.11, 10:44 Ja uwielbiam hotele dr Ireny Eris- nigdzie nie czułam się tak zadbana no i mają super kosmetyki w spa - zupełnie inna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
lilkka_123 Re: Gdzie do SPA..? 27.05.13, 23:25 Haha zgadzam się z opinią co do Barmana :) Barman Tomek- ale podobno się żeni ...:(( Ah, z dalszymi opiniami też się zgadzam. Miejsce jest EXTRA. I mają mega dobre ceny na długie weekendy. Jadę tam teraz na czerwcówkę z gwiazdami :) Odpowiedz Link Zgłoś
star_trek Re: Gdzie do SPA..? 06.01.12, 14:06 Co prawda nie na temat, ale chcę ostrzec osoby przed DAY SPA w Milanówku - Dotyk Luksusu, wnętrze ładne ale na tym się kończy niestety, marne kosmetyki, personel niby miły ale czuje się dziwną atmosferę, jakieś szepty i czasami dziwne uwagi. Właściciel potrafi przyjść podczas wykonywania np manicure i nawet dzień dobry nie powie. Byłam kilka razy na masażu, później fryzjer - u takiej pani z czarnymi włosami, farba po 2 tyg sie wypłukała. Niby klasa ale jakoś jej brak i z czystością na bakier :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenathlon Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 23:08 Ja jestem wierną klientką cece beauty clinic. ostatnio byłam na laserze fraxlx na buzie, chciałam załagodzić blizny potrądzikowe i ładnie wszytsko wyrównać. jestem bardzo zadowolona, zresztą mają ogromną ofertę zabiegów, jeszcze na pewno na coś pójdę. wszytsko można wyczytać u nich na stronie salon.cece.pl/38,promocje.html#1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 18:52 Ja ostatnio kupiłam rewelacyjne SPA (link poniżej) i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim, którzy chcą się zrelaksować i wygrzać w ciepłym Jacuzzi. www.jokomisiada.pl/index.php?products=product&prod_id=557 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie do SPA..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.12, 18:17 Serdecznie polecam SPA Sungate w centrum Warszawy, to miejsce gdzie można wyjątkowo odpocząć mają bogatą ofertę zabiegową.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romanowski jak narazie to najlesze spa i fitness był w IP: *.centertel.pl 19.03.12, 23:09 hotelu Sielanka nad Pilicą, rewelacja. Pierwsza rzecz która mnie zaskoczyła to ręczniki, często hotele na tym oszczędzają a tutaj mieliśmy nieograniczoną ilość, ważne są też prysznice tuż obok spa i fitness, bo w większości miejsc trzeba z szatni wychodzić przez długie korytarze, i tak naprawdę człowiek się spoci przez sam spacer do prysznica, oczywiście żartuję, ale masażer w standardzie, a najlepsze jest to że to wszystko w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: jak narazie to najlesze spa i fitness był w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 14:25 Dla mnie każde spa jest podobne i jak ktoś chce to się zrelaksuje. W Hotelu Sielanka jest spoko. Dla mnie akurat ważne jest aby było czysto, ładnie i wygodnie i faktycznie było dobrze. Jeżeli chodzi o ręczniki było dużo ale to nie jest najważniejsze. tam jest poprostu przyjemnie. Ciekawe czy Chorwatom się spodoba, bo podobno tam bedą mieszkać na Euro. i ciekawe czy starczy ręczników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartek Re: jak narazie to najlesze spa i fitness był w IP: *.146.240.205.ip.abpl.pl 22.03.12, 12:04 haha, po co piłkarzom konie ? :) Faktycznie będą mieszkać w Hotelu Sielanka nad Pilicą ale dla takich drużyn oprócz tego, że jest dobre spa i odnowa biologiczna, gdzie mogą się zrelaksować istotną rzeczą jest przecież zaplecze treningowe. Akurat wydaje mi się, że ten Hotel jest najlepszą opcją i dobrze Chorwaci trafili. Mają blisko do warszawy bo niecałe 60 km, Hotel jest w bardzo spokojnej okolicy, a poza tym przeczytałem, że są tam bardzo dobre warunki do trenowania. Spa, fitness, baseny i odnowa są bardzo ważne dla takich gości, więc jak się decydują to napewno wiedzą co robią. Kto wie od czego jest skrót "spa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinowa Re: jak narazie to najlesze spa i fitness był w IP: 209.141.61.* 26.03.12, 10:42 Moja mama od trzech lat jeździ do Hotelu Sielanka na właśnie spa i różne zabiegi. Podobno jest bardzo fajnie , dobre warunki i miła obsługa. Ale nie ma tam basenu , jest dobre spa, odnowa biologiczna i ogólnie dobry hotel , w ładnym miejscu i spokojnej cichej okolicy. Myślę, że piłkarzom się spodoba i będą zadowoleni , a skrót spa to chyba sannus per aqua czy coś takiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymbaryn Re: jak narazie to najlesze spa i fitness był w IP: 209.141.61.* 28.03.12, 11:30 Byłem w wielu hotelach i ośrodkach ze spa . Wszędzie mi się podobało tak naprawdę. W Hotelu Sielanka tez byłem dwa lata temu. nie wiem jak teraz, czy coś się zmieniło ale było bardzo dobrze. Chyba najfajniejszy Hotel ze spa w jakim byłem do tej pory. Można się zrelaksować w ciszy i spokoju, jest bardzo miła obsługa i dbaja o każdego klienta. Bardzo dobrze się tam czułem i myślę, że kiedyś powtórze mój wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Gdzie do SPA..? IP: *.securenet-server.net 28.03.12, 14:46 Ja polecam Spa w Bukowinie Tatrzańskiej, w kompleksie Bukovina. Mój mąż zabrał mnie tam na weekend, podczas gdy on sam chodził sobie po górach, więc również był zadowolony :) Jako że jestem od teraz na bieżąco z ich ofertą na facebooku, to dziś się dowiedziałam, że organizują w tą sobotę kolejną edycję Nocy Saun ! Może to jest fajne rozwiązanie dla Twojej żony ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikor Re: Gdzie do SPA..? IP: 209.141.61.* 03.04.12, 11:52 Noc Saun brzmi zachęcająco :) ! Byłem w tym Hotelu w Bukowinie. Jest naprawde fajnie więc polecam . A jeżeli chodzi o Hotel Sielanka to też spoko. Dużo fajnych ofert i pomysłów. Znalazłem na stronie info o ofercie majówkowej ( jak bedzie ładna pogoda to może być fajnie ) no i jest coś takiego jak " Chorwacki weekend" - chyba zwązane własnie z przyjazdem piłkarzy . Sprawdźcie sobie . sielanka.pl/index.php5?special_offer:5206&e1=57&e2=5206 Odpowiedz Link Zgłoś
urocza8 Re: Gdzie do SPA..? 10.04.12, 12:26 W Cieszynie zdecydowanie polecam AROMA DAY SPA na ul. Stawowej W skrócie moje oceny: Obsługa: Profesjonalna i miła ****** Atmosfera: Wspaniała ****** Czystość: Bardzo czysto ****** Ceny: Byłam z zaproszenia ale patrząc w cennik ceny są przystępne Wrażenia niezapomniane a dokładnie (04.04.12) miałam przyjemność być klientką tego cudownego miejsca :) nigdy wcześniej nie korzystałam z tak profesjonalnych usług !!! Mimo, że zjawiłam się sporo za wcześnie, nawet nie zdążyłam się zorientować kiedy minęły te minuty... smaczna, ciepła herbatka, "babska" prasa oraz super atmosfera w Salonie i raz, dwa, trzy... - zapraszam na zabiegi :)) Super !!! Gabinety i w ogóle cały salon urządzone gustownie- aż chce się tam zostać. Nie spodziewałam się, że sama będę mogła wybrać coś dla siebie z dosłownie całej oferty– fantastycznie!! /siostra wiedziała że takie zaproszenie sprawi mi ogromną radość – Agatko dziękuję Ci bardzo mocno/ co prawda miały być zabiegi na twarz ale wiosna idzie i wybrałam zmianę koloru włosów z obcięciem i malowanie paznokci i od razu zostałam zaproszona do gabinetu gdzie fryzjerka doradziła mi który kolor będzie odpowiedni i co ważne jest modny w tym sezonie na czym mi bardzo zależało i ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu gdy farba pięknie kolorowała mi włoski Pani kosmetyczka zaprosiła mnie na malowanie paznokci Rewelacja cudownie korzystając z okazji w trakcie robienia mi przez Panią kosmetyczkę paznokci poprosiłam o doradztwo w kwestii zabiegu dla mnie na twarz Pani przyjrzała się mojej skórze zadała kilka ważnych pytań, opowiedziała na co powinnam zwrócić uwagę i co mogę zrobić aby poprawić moje mankamenty przy czym zapisałam się na kolejną wizytę ale się rozpisałam :) Polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś