olo53 Re: Litrówki paramilitarne 30.03.08, 20:03 Lira, ja cie lubie, ale wez nie strasz, te atomowki juz im zardzewialy, teraz grozniejsze sa pojebane kaczki i caly ten dwor kaczy Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Litrówki paramilitarne 30.03.08, 20:07 A co powiesz na kaczkę z atomówką? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Litrówki paramilitarne 30.03.08, 21:17 Na szczescie nie dysponuja, orzeszku... jakby mialy balbym sie, toz to nieprzewidywalne towarzstwo jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Litrówki paramilitarne 31.03.08, 08:41 Tarczniki na słonecznik to dopiero niebezpieczne ,no jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Litrówki paramilitarne 31.03.08, 09:05 olo53 napisał: > Na szczescie nie dysponuja, orzeszku... jakby mialy balbym sie, toz to > nieprzewidywalne towarzstwo jest:)) Cholera wie, co tam Ruscy zostawili w takim np. Bornym-Sulinowie. Podobno od lat nie mogą się doliczyć kilku głowic nuklearnych, które pogubili tu i ówdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Litrówki paramilitarne - design w armii 31.03.08, 09:41 a-moro (wzór wiosennej panterki) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 16:55 jako odpowiedź na litrówkę paramilitarną pa proch Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 17:00 Wczoraj mi sie wymyslila akcja pacyfistyczna: lotniska na pastwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 17:05 brezly napisał: > Wczoraj mi sie wymyslila akcja pacyfistyczna: lotniska na pastwiska! ale czy Wegetowie Pana za to nie zjedzo?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 17:11 No, mleko chyba mozna, co? A wie pani, sie kiedys bawilem w takie klocki-wektory pogladow. Ze jak je wymienci wszystkie to fajnie jest. Np. Czlogi NIE - weganizm TAK Czolgi TAK - weganizm NIE To banal Ale Czolgi NIE - weganizm NIE i Czolgi TAK - weganizm TAK, to juz bardziej rafinese, co? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 19:59 Czolgi NIE - weganizm NIE Jakos do mnie trafia:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 20:21 No witaj, mialas takie, fajne byly, tera okazuja sie trujace. Z tego co widze dzieci bawia sie plastikiem, tez kiedys sie okaze:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 20:36 Panie Olo, Pan ma antycypacyjnom racje :-)ktoś powinien w końcu wymyślić jak się ciągnie kable telepatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 20:42 Wiem, wiem, tako powiedzmy pania Vudke zjadla praca zawodowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 20:46 Inna koncepcja, Vudke zawlaszczyl Brezly:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad ajaj... 31.03.08, 20:43 ...ajripit, bo zżarło mi część postu i cały sens końcówki :-) Panie Olo, Pan ma antycypacyjnom racje :-)czytałam niedawno o szkodliwości telefonów komórkowych, ktoś powinien w końcu wymyślić jak się ciągnie kable telepatyczne o! eee, spaliłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Spacja pacyfistyczna 31.03.08, 20:28 o Pani Anchańska! Dzień dyberry! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Spacja pacyfistyczna 01.04.08, 09:10 Dzińdbry Pani Szubadowa. Najszkodliwsze są komórki służbowe o północy Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Spacja pacyfistyczna 01.04.08, 09:23 Pani Szu, ciagniecie telepatyczne moze miec zastosowanie pacyfistyczne - to ciekawa koncepcja... Uri Geller ciag telepatycznie ale nie uciag. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Spacja pacyfistyczna 01.04.08, 09:25 anchan napisała: > Dzińdbry Pani Szubadowa. > Najszkodliwsze są komórki służbowe o północy Szare? Odpowiedz Link Zgłoś