immanuela 13.05.08, 19:10 to gdzie, jak, o której? Brać ze sobą druty, szydełka, krosna kieszonkowe? Kto zapewni przędzę? Podobno Olo ma pokazywać smoka!!! Ja mogę od piętnastej. Się proponuję już deklarować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lira_korbowa Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 13.05.08, 20:19 Wtorek, 20.05.? Też mogę od 15.00. Trochę się boję tego smoka, chociem smoczyca... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 13.05.08, 20:37 U nas centusow jest tak ze nawet smok zieje na komorke znaczy trzeba zaplacic zeby go pobudzic< mamy nie tylko rynek ale taka dzielnice kazimierz< piekna jest< starorzydowska i lube ja< ma ten klimat krakowski bardziej niz stare miasto< rzadko chodze na rynek odkad nie mozna tam spodkac Turowicza czy Skrzyneckiego Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 13.05.08, 20:52 jest taka ulica na Kzimerzu nazywa sie Szeroka tam jest pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 13.05.08, 22:21 Oczywiście, że jest. Oczywista, że na Kazimierz pójdziemy. Ale, Panie Olo, Pan na razie samych krakusów uświadamia :-P Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 13.05.08, 23:31 Panie Olu wiemy co to Rynek i gdzie Szeroka, tak się składa. Liro! Jaki lokal proponujesz na miejsce spotkania? Ew. można pod Adasiem, ale tu trzeba by jakiś znak rozpoznawczy. Obwarzanek jako bransoletę? Różę w zębach? Czy dziewiarskim obyczajem własnoręcznie wydziergane skarpety na nogach? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 00:24 Poczekajmy może aż się Pani Mysza wyszumi pod palmami. Podejmiemy oczywiście smokiem i solą, ale niechże sie goście mili wypowiedzą. PS. Pani Imm, to nie jest TO piwo, z dawna obiecane... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:04 tak, tak, Pani Liro, oczywiście, aczkolwiek sądzę, że łatwiej nam coś zaproponować, znaczy Pani, niż Gościom, nie znającym, być może, topografii terenu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:15 Wizualizuej konice imprezy wsrod choralnego spiewu: Niech ryczy niewyspany Smok Rynkiem sie trunek leje Gosc przepil by mogl VAT wziac ktos A tam w Pinczowie dnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:27 I kiedy na Berdyczów szłem A za mną rój brązowych ciem Zawodził cienko niczym ko- mary w nów gdzieś w roko ko, bo języki giętki niczym wi- klina, co przyzna każda dziewi- ca. (sorki, ale musze) jak się czasami wzrusze szczególnie po martini gdy włożę swe bikini Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:28 Imm, i co? W sensie kontaktow ze mieszalem w? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:30 no nic na razie, ale umieszczę na stronie, to co przetłumaczyłeś, jeszcze raz dzięki, i prześlę im jeszcze linka do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:33 Ok. Ide, wiesz bo mnie cos lenistwo wzielo. Papa:-9 Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 14.05.08, 18:36 ok, papapa, też padam na nos. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 01:02 brezly napisal: "Niech ryczy niewyspany Smok Rynkiem sie trunek leje Gosc przepil by mogl VAT wziac ktos A tam w Pinczowie dnieje!" Aleja (w skos) Trzech Wieszczow przejsc, Barbakan juz sie chwieje! Ktos spiewa, by nie spiewal gosc A kur Pinczowie pieje! Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 01:16 brezly napisal: > "Niech ryczy niewyspany Smok > Rynkiem sie trunek leje > Gosc przepil by mogl VAT wziac ktos > A tam w Pinczowie dnieje!" > > Aleja (w skos) Trzech Wieszczow przejsc, > Barbakan juz sie chwieje! > Ktos spiewa, by nie spiewal gosc > A kur Pinczowie pieje! zaś na mandolinie ktoś gra przed akademikiem AGH Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 18:45 i udowodnisz, żeś nie luj śpiewając pod kampusem UJ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:14 Ech to musze to wrzucic: www.wrzuta.pl/audio/uHXtPyVbww/krol Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:21 Zycie, CD: www.wrzuta.pl/audio/lBlThQXS57/zespol_reprezentacyjny_-_k..._podla_ty Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:25 Brezu, czym Ty mię karmisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:26 immanuela napisała: > Brezu, czym Ty mię karmisz ;-) Klasyka francuskiej piosenki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:25 Zycie, CD2: landminer.wrzuta.pl/audio/rGQ6pvEJ1d/zespol_reprezentacyjny_-_podla_i_ladny_biust Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:32 no, wiem, kto to Brasens ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:34 To posluchaj dalej: ashabella.wrzuta.pl/audio/wzKAgvW1na/niemal_wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:50 www.wrzuta.pl/audio/qJdhUoqhV1/08-zespol_reprezentacyjny___skarga_dziewczat_uciesznych Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 15.05.08, 19:54 Ech... www.wrzuta.pl/audio/31DLvqi1gK/11_-zespol_reprezentacyjny_-_w_rynsztoku Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Oryginal 15.05.08, 19:35 www.youtube.com/watch?v=9Zaf3GRaQjI Na wrzucie jest to jako Goryl :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Oryginal 15.05.08, 19:56 a znałem chłopaków z ZR, jeszcze jak na studiach byli, szczególnie Jarka Gugałę :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:01 Zoabcz jak behawioralnie sie zachowuje (???? mozna sie zachowywac niebehawiorlnie?? :-DD), co go przygnalo. Tak to nie, ale niech tylko zabrzmia nuty swawolne, to Duchy porzuciwszy pedzi :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:06 brezly napisał: > Zoabcz jak behawioralnie sie zachowuje (???? mozna sie zachowywac > niebehawiorlnie tu misie prześliczna wiolonczelistka zwizualizowała, to przez to "wio" ;-) faramka.wrzuta.pl/audio/j7UvlQ7OSc/grupa_mocarta_-_paskudny_wiolonczelista_featuring_artur_andrus Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:09 Lece, Imm. Z samopoczucia przypominam nazwe tej grupy: www.youtube.com/watch?v=q3Ckw4t_YuA Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:13 to do poniedziałku, ew. do niedzieli przedtunelowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:14 nie ma sił na objawianie, bo robotom i Listom przygniecion, Darz Dziew wszystkim! :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:16 jak Ci tak Lista daje w kość, to jom rzuć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: O! Mat się na Hali objawił! ;-) 15.05.08, 20:22 że w kość to nie powiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 16.05.08, 10:27 kazimierz tak tak mam & min wi Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Kolektywie krakowski + Myszubad! 16.05.08, 10:58 o, Mysz! :-))) Już nawrócona? Odpowiedz Link Zgłoś