hmc1 30.09.03, 22:05 Polecam do obejrzenia zdjęcia kolegi (TAP-a)z Białostockiej Grupy Fotograficznej. Trochę trzeba poczekać, ale naprawdę warto. foto.tap.pl/podlasie/ Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Koniec lata na Podlasiu 01.10.03, 00:54 nie doczekalam sie, strona nie chce sie wyswietlic :( Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Koniec lata na Podlasiu 01.10.03, 07:16 chatka_ napisała: > nie doczekalam sie, strona nie chce sie wyswietlic :( Szkoda bo naprawde watro, może potem sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec lata na Podlasiu 01.10.03, 09:51 Świetna prezentacja. Kto jeszcze nie obejrzał, to proszę sobie zarezerwować chwilę czasu. Piękne fotografie i wspaniale dobrana do nich muzyka. Możnaby się było w Podlasiu zakochać. Gdyby nie to, żem już dawno w nim zakochany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Koniec lata na Podlasiu 01.10.03, 11:17 ralston napisał: > Świetna prezentacja. Kto jeszcze nie obejrzał, to proszę sobie zarezerwować > chwilę czasu. Piękne fotografie i wspaniale dobrana do nich muzyka. Możnaby się > > było w Podlasiu zakochać. Gdyby nie to, żem już dawno w nim zakochany... :) Jak ktoś jest w Podlasiu zakochany, lub jeszcze nie, to wkrótce, odbędzie się w Białymstoku pokaz slajdów z Podlasia, a może i nie tylko. Zdjęcia będzie prezentował kolega z Plfoto - Marek 1960. Jak coś będzie już wiadomo to podam jakiś przybliżony termin. A tu (wcale nie mała) próbka prac Marka - plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=marek1960 Odpowiedz Link Zgłoś
griszqa Re: Koniec lata na Podlasiu 02.10.03, 12:44 Muszę przyznać, że super. Warto poczekać. Zupełnie nostalgicznie mi się zrobiło. A może ktoś wie, jaka muza leci w tle? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec lata na Podlasiu 02.10.03, 12:47 Muza jest podpisana. Na dole. Tylko jakoś tak nieczytelnie. Odcyfrować ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Koniec lata na Podlasiu 03.10.03, 02:30 Zarezerwowalam troche czasu. Warto bylo. A teraz smutno mi. Tesknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec lata na Podlasiu 03.10.03, 09:30 oka4 napisała: > Zarezerwowalam troche czasu. Warto bylo. > A teraz smutno mi. Tesknie. Ja też... Tylko mi o tyle łatwiej, że jak tęsknota przekroczy granicę wytrzymałości, to wsiadam w samochód i po dwóch godzinach jestem na Podlasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Koniec lata na Podlasiu 03.10.03, 12:54 No to jeszcze troszeczke fotek z Podlasia. Mglist poranek to troche mały kontrast. www.pbase.com/hmc1/i_plener_bgf__-__27ix03 Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Koniec lata na Podlasiu 04.10.03, 09:13 Fajne. A coz takiego tak tlumnie fotografowaliscie na tym mostku? Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Koniec lata na Podlasiu 04.10.03, 10:24 oka4 napisała: > Fajne. A coz takiego tak tlumnie fotografowaliscie na tym mostku? Zdjęcie Tap-a dobrze to pokazuje :) www.pbase.com/image/21721661 Odpowiedz Link Zgłoś
yuna Re: Koniec lata na Podlasiu 04.10.03, 19:18 Lato skończyło się wraz z ostatnim oddechem zostawionym w Królowym Moście. Pod koniec sierpnia. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś