lira_korbowa 29.07.08, 21:01 A dokładnie za tydzień we wtorek. We środę powinnam mieć na ten przykład czas... na obiadek abo co. Wszystkich serdecznie zapraszam we czwartek 7.08. na godz. 20.00 do fary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audrey.h Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 21:30 jeeeeej! :) będę, bankowo w czwartek będę! już sobie kołonotuję w komórkie. ach, czy to jakiś liryczny koncert na lirze Liro będzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 21:38 Chiiba dramatyczny bardziej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 21:52 kurczę. lirycznie czy dramatycznie, ja łatwo ulegam emocjom. gdy usłyszysz łkanie dobiegające z nawy którejkolwiek (trudno przewidzieć gdzie się zdołam ulokować) - to będę ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 22:02 Oj, muszę Cię rozczarować... chyba niemożliwym będzie lokalizowanie za pomocą łkania - postaram się zagłuszyć nawet ewentualne wycie. Ile sił w korbie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 22:37 Na Mazowszu to chyba jedynie Wojciech M. fara fara. Dokad( tylko mi prosze nie mowic ,ze d a l e k o ) siegaja w Kraju fary od zachodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 22:51 Daleko, daleko sięgają. Są ci one w całym byłym austriackim zaborze. W Bieczu np. jest słynna, a to zdecydowany południowy wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 29.07.08, 23:28 Dzieki L-K ! Ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 30.07.08, 00:06 Liro! A kiedy będziesz kręcić w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 30.07.08, 00:14 Na razie nie planuję... jak to szło z tym prorokiem w ojczyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 30.07.08, 00:27 nie wiem. Ja znam o szewcu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 30.07.08, 01:33 W podziemiach tejze fary spedzilam fascynujace dni; ale to bylo, eh, 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 30.07.08, 07:30 Pani Liro, no szkoda ze ja nie z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Faraday 30.07.08, 14:22 O! Tak! Zarówno Faraday, jak i to, że nie z Poznaniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 30.07.08, 23:35 czy jeszcze slychac Immy spiew w trakcie i tetent drabiny na podlodze ? Bo,uwaga.groza nam Idy Sierpniowe ,podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 00:12 Hej, pędzle w dłoń! Sok z limetki do Cin Cina! Fachowcy do kata! No nie, nie tak ostro, do kąta jedynie. A czemu też, Kanuku? Drabina protestuje. Znaczy ja ją testuję. A o Immach Sierpniowych to pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 00:43 A, bo ja tez zaprawiam (ale nie limetko) kawaleczek sciany. Malarzuje znaczy;-) Idy sierpniowe ,a nie Immy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 01:01 czemu kawałeczek? Kanuku idź na całość! Ja już łazienkę skończyłam. Na biało. A jaki kolor tej ściany? Bo ja pokój lecę rozbieloną morelą. A tam Idy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 01:41 teraz tylko taki maly fragment. kolor antique bone. bo ja lubie barwy ralph klein. dzieua sztuki one sou. te nasycenia ! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 08:04 Immo, czy ty zawsze musisz cos zmalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 11:32 Malowanie to malum necessarium. Idę się Myszko pokajać gdzieś w kącie świeżo pomalowanym. Albo nawet pojadę na Maltę. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 11:49 nie do Poznania ! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 11:54 prawda Kanuku? Też tak masz w tych nasyceniach? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 12:21 Hyhyhy, antique bone, w kryptach duzo sie napatrzylam na ten kolor w oryginale:))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: a jak idzie Immie (tez!) emalowanie scian 31.07.08, 13:21 Psiakość! Te Kanukowe skojarzenia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 04.08.08, 22:56 Powoli się żegnam i odnetowuję na czas niewiadomy (pewnie do końca miesiąca). Może gdzieś dołapię... Ruszam jutro via Poznań, a potem hej, na południe. Ostania prośba skazańca o kciuki dziewiarskie, mocne będa potrzebne :-). Na czwartek, 20.00-21.30. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 04.08.08, 23:18 Gdybym to ja jeszcze w Poznaniu przebywała tobym ja Cię Liro nie tylko chlebem i solą przywitała gdybym to ja jeszcze na ten czas w Poznaniu była tobym ja Cię Liro szampańsko w mieście tym gościła gdybym to ja Liro Wierzynka nie znała tobym Cię o Lutnio do Miridiamu zabrała gdybym to ja swego czasu nie wzięła nogi za pas to Poznań byłby Twój Liro na Twej gościny czas Tak to się o Liro niektórych losy splatają a tym, co mają niefart, drogi rozmijają. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 04.08.08, 23:40 > Ostania prośba skazańca o kciuki dziewiarskie, mocne będa > potrzebne :-) voila! będą nawet na żywo jak doczłapię do fary, a doczłapać zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Frakcjo poznańska! Nadciągam niebawem! :-) 05.08.08, 08:23 Czymać bedziemy co by Poznan poznal sie na Lirze, Odpowiedz Link Zgłoś