kanuk 20.09.08, 03:26 Osoba przeszywajaca ultrakrotkim spojrzeniem w oczy. A dalej to juz nie wiadomo,ale roznie bywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Efemirynda 20.09.08, 11:42 Efemeryczna lafirynda. Dawne okreslenie z czasow gdy sie mowilo "drynda" a nikt nie umialby przetlumaczyc na polski "one night stan", co sie Norwedzy chwalo ze sa w tym rekordzistami swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Efemirinda 20.09.08, 22:13 Masz rację. Mirinda jest fe. Piję tylko Schwepp'sa. Ale co z tą osobą przeszywającą w mgnieniu oczy? Spotkałam w życiu taką jedną i pamiętać będę długo. Nietrudna zagadka. W bramy jakiej instytucji wchodził ten człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Efemirinda 20.09.08, 22:25 Alez Gretu,to byla definicja ogolna,a nie jakas szczegolna postac za- u-oczona. Z gazowanych: woda lub winko musujace. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Efemirinda 20.09.08, 22:34 Ależ Kanuku! A moje zauroczenie to pies? Ja to wszystko mieszam tak na chybił trafił bo nie mam menzurki. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Efemirinda 20.09.08, 22:51 greta.garbon napisała: Ja to wszystko mieszam tak na chybił trafił bo nie mam menzurki. w efemiriady Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Efemirinda 21.09.08, 09:08 tempe napisał: > w efemiriady Efemiriady to byly effendifirynd w haremie. W Harlemie.Na starosc mu ten harem haemem wyszedl i haematomem. Kazdym atomem. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Efemirinda 20.09.08, 22:52 menzurka i womenzurka - przydatny sprzęt AGD :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Efemirinda 20.09.08, 23:09 Szu-wary;) nie chcesz mnie chyba wpędzić w gary? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Efemirinda 20.09.08, 23:31 Bądź Szu złotousta i niech się Twe słowa spełnią, nim wybije jutrzejsza godzina szósta. Suweniry przywiozę. Będą służyć Ci przy nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Efemirinda 20.09.08, 23:49 Nie dać się zakuć w okowy...; to chyba wie każdy, kto na umyśle zdrowy ); Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Efemirinda 21.09.08, 09:05 szubad napisała: > menzurka i womenzurka - przydatny sprzęt AGD :-) I cenzurka:-) Odpowiedz Link Zgłoś