tijgertje Re: LINKOWNIA 13.02.07, 20:20 Moja ulubiona: www.nespresso.com/precom/home_pl_en.html Odpowiedz Link
kashiashtheone Re: LINKOWNIA 16.02.07, 16:13 co w niej ciekawego ? Im gorsza kawa tym bardziej wypasiona strona Odpowiedz Link
tijgertje Re: LINKOWNIA 16.02.07, 19:58 To do mnie zdaje sie. Nie tyle stronka ulubiona, co kawa. Kawa jest FANTASTYCZNA! Odpowiedz Link
kashiashtheone Re: LINKOWNIA 16.02.07, 21:04 nie do Ciebie tylko do strony ... Co do kawy i Twojej opini o niej ... poszukaj dobrej kawiarni gdzie serwują dobrą kawę i spróbuj i porównaj. Niestety z tego co napisalas to mieszkasz w Holandii a nie wiem jak tam jest z kawa - jak podobnie jak w Niemczech to porażka. Wtedy nie dziwie sie ze Nespresso jest dla Ciebie fantastyczne. Ręczę Ci w porównaniu z dobrymi kawami nie zasluguje nawet na określenie "taka sobie" a co dopiero "fantastyczna". Prosze nie bierz tej opini jako atak na Ciebie co najwyzej na kawe. Odpowiedz Link
tijgertje Re: LINKOWNIA 17.02.07, 11:38 Holendrzy maja dobra kawe. Moze nie wszystkie, ale Douwe Egberts niektore ma miodzio. Nesproesso tez nie kazda mi podchodzi, ale dobre kawy tez pilam i naprawde jak na domowa kawe to zdania o niej nie zmienie:-))) Odpowiedz Link
kreatywni Re: LINKOWNIA 17.02.07, 00:05 Tijgertje, ja jeszcze nigdy nie piłam Nespeso... Poczęstuj koleżankę i wyślij mi mailem ;-))) Odpowiedz Link
viacaffe.pl Re: LINKOWNIA 05.12.14, 16:09 Witam, chcielibyśmy zaprosić do odwiedzenia naszego sklepu z włoską kawą www.viacaffe.pl. Dopiero startujemy, ale mamy mnóstwo zapału i całkiem sporą stertkę oryginalnej włoskiej kawy dla Was!. Znajdziecie u nas dokładnie takie same produkty, jakie włoskie palarnie oferują swoim wymagającym krajanom. Nie jest to kawa sprowadzana z Rumunii, Niemiec czy Holandii. Sklep z kawą VIA CAFFE otwarty! Odpowiedz Link
kashiashtheone Kilka zdjęć z wizyty po Rzymskich sklepach z kawą 26.02.07, 13:40 62.181.184.43/Albumy/Wlochyikawa/index.html Odpowiedz Link
mira2mira Re: LINKOWNIA 28.04.07, 16:55 www.kawaherbata.com.pl poza kawami maja tez herbaty, kawy swiezo palone i naprawde w dobrych cenach jak na warszawe, wzielam troche na sprobowanie Indii Cherry i jest swietna Odpowiedz Link
barista_online Re: LINKOWNIA 07.08.08, 13:16 Zapraszam do mojego blogu i kawie, herbacie, i dodatkach. kawa-i-herbata.blogspot.com/ Wszytsko o kawie, herbacie, syropach bamrańskich, przepisy, filmy!!! Odpowiedz Link
tomaszm.only Re: LINKOWNIA 25.09.08, 15:38 Najlepsze Espresso: www.zespressocafe.com/shop/?lnkrf=iFynK Odpowiedz Link
pan_bajzel Re: LINKOWNIA 18.01.10, 11:08 Moja przyjaciółka, która mieszka w Brukseli pije tylko tę holenderską douwe egberts. Zagranicą jest równie popularna jak u nas Jacobs czy Tchibo. Odpowiedz Link
stenimi-pl Re: LINKOWNIA 09.10.09, 19:52 Dla tych ,którym nieobca jest sztuka ozdabiania kawy www.youtube.com/watch?v=gjvwPhN7EBs ja tak próbowalam zrobic ze swojaj astra. Odpowiedz Link
sonia30live Re: LINKOWNIA 12.10.09, 14:52 I co wyszło Ci z astrą? Taka kawka to mistrzostwo świata chętnie bym się też takiej napiła :) Odpowiedz Link
puterko00 Re: LINKOWNIA 18.10.09, 15:21 Super jest ten link z kawka. Ja tez jak Ty pije astre (niskodrazniaca) i powiem ze jeszcze takich rzeczy w nia nie próbowałam. Ale wszystko przede mna. Odpowiedz Link
lukasp85 Re: LINKOWNIA 15.06.11, 13:33 www.metropoldomiwnetrze.pl/index.php/1098/produkt.html Na dole strony zaparzacze do kawy firmy GAT i Forever polecam. Odpowiedz Link
viacaffe.pl Re: LINKOWNIA 05.12.14, 16:11 Witam, chcielibyśmy zaprosić do odwiedzenia naszego sklepu z włoską kawą www.viacaffe.pl. Dopiero startujemy, ale mamy mnóstwo zapału i całkiem sporą stertkę oryginalnej włoskiej kawy dla Was!. Znajdziecie u nas dokładnie takie same produkty, jakie włoskie palarnie oferują swoim wymagającym krajanom. Nie jest to kawa sprowadzana z Rumunii, Niemiec czy Holandii. Sklep z kawą VIA CAFFE otwarty! Odpowiedz Link
jureczek222 Re: LINKOWNIA 05.02.15, 15:23 zapraszam Haha, nie wierze, spróbowałam doładować konto w telefonie na starym numerze którego już nie używam i zadziałało. W końcu prawdziwa strona, a nie ściema. Pozdrawiam tych którzy mówili, że nie działa, a nawet nie próbowali goo.gl/6NFZ71 Odpowiedz Link
kummot2015 Re: LINKOWNIA 27.12.15, 14:08 moje najlepsze świeże kawy świata swiezowypalana_pl Odpowiedz Link