chatka_ 14.10.03, 11:58 Habi ma urodziny, Habi bedzie w Bialymstoku, i sie z Nią spotkam, na Forum za chwilke padnie 10-tysieczny wpis, a w domu pachnie piernikami...Alez dzien, sobota, urodziny i Boze Narodzenie w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Jednoczesnie... 14.10.03, 12:02 Ale Wam zazdroszczę. Też chcę do Białegostoku! Nawet jeśliby miało nie być pierników... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Jednoczesnie... 14.10.03, 12:21 Rals zawsze moge zachowac pare dla Ciebie na okazje spotkania, pierniczki odpowiednio przechowywane (czyli z dala ode mnie) moga i miesiacami lezec ... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Jednoczesnie... 14.10.03, 13:05 ach i dzisiaj jest jeszcze Dzien Nauczyciela! Czy dla Was rowniez ten dzien jest w jakis sposob swiateczny? Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Jednoczesnie... 14.10.03, 14:07 chatka_ napisała: > ach i dzisiaj jest jeszcze Dzien Nauczyciela! > > Czy dla Was rowniez ten dzien jest w jakis sposob swiateczny? Mam dwie nauczycielki w domu, a trzecia będzie za 3 lata ;) Jedna wróciła wczoraj baaaaaaaardzo późno bo świętowała z całą kadra ze swojej szkoły. A szkoła duża z 70 "ciał" pedagogicznych. Podobno było jak na małym weselu;) Jak co roku, w domu dużo kwiatów i słodkości. Hmm i pomyśleć że ja nie chciałem być nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jednoczesnie... 14.10.03, 14:14 A czy byłych nauczycieli to święto też dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Chatko 14.10.03, 14:17 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Nauczyciela!!! Niech dzieciaki zawsze wprawiają Cię w dobry nastrój a wiedza wchodzi im do główek sama! :) uściski, saunne Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Saunne 14.10.03, 15:26 Dziekuje bardzo! Ale moze lepiej zeby ta wiedza sama do glowek nie wchodzila bo ja zostane bez pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Jednoczesnie... 15.10.03, 08:06 ....we wtorek ( czyli wczoraj ) Kubuś Puchatek skończył 77 lat, tak jak reszta mieszkańców Zaczarowanego Lasu. 77 lat temu książka o Misiu o Bardzo Małym Rozumku trafiła do księgarń. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Jednoczesnie... 15.10.03, 08:44 Tak pisali o tym w Porannym...;) Chyle czolo przed zdolnosciami wywiadowczymi Awee. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Jednoczesnie... 15.10.03, 08:57 chatka_ napisała: > Chyle czolo przed zdolnosciami wywiadowczymi Awee. :))) Mówi się, że co 4 człowiek na świecie to Chińczyk.....ale to nie ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś