ralston 22.10.03, 16:57 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1736865.html Piszą, że znaleziono materialne dowody na historyczność starotestamentowej Księgi Wyjścia. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Księga Wyjścia 22.10.03, 17:46 ale jak byś doczytał tekst okazuje się, że dowodów nie ma.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Księga Wyjścia 22.10.03, 18:08 A ja myślałam, że to będzie wątek dla tych, którzy już wychodzą z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Księga Wyjścia 22.10.03, 23:48 all2 napisała: > A ja myślałam, że to będzie wątek dla tych, którzy już wychodzą z pracy... :))))))))) ...albo wychodzą z forum, ale nie idą spać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Księga Wyjścia 23.10.03, 04:38 ... a juz myslalem, ze to watek dla wychodzacych z forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Księga Wyjścia 23.10.03, 08:43 Może też być dla wychodzących z siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Księga Wyjścia 31.10.03, 18:01 No to wychodzę. Pędzę do domu. Stałe złącze mają mi dziś zakładać. Miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Księga Wyjścia 31.10.03, 22:25 ralston napisał: > > No to wychodzę. Pędzę do domu. Stałe złącze mają mi dziś zakładać. > Miłego wieczoru! Tak mu założyli że się nie odzywa. Może to stałe rozłącze...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Księga Wyjścia 31.10.03, 22:56 Albo żona znalazła czerwoną kredkę i teraz sama się uczy obsługi internetu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga Wyjścia 01.11.03, 00:21 all2 napisała: > Albo żona znalazła czerwoną kredkę i teraz sama się uczy obsługi internetu... : > ) Jezeli Rals ma progenitury siegajace brodka wyzej niz do napedu CD to chyba wiem kto w siec sie zaplatal:) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Księga Wyjścia 01.11.03, 13:42 anahella napisała: > Jezeli Rals ma progenitury siegajace brodka wyzej niz do napedu CD to chyba > wiem kto w siec sie zaplatal:) Ciekawe, kiedy dzieci Ralstona dokopią się do TT... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Księga Wyjścia 03.11.03, 09:13 all2 napisała: > Ciekawe, kiedy dzieci Ralstona dokopią się do TT... :) Na razie się nie dokopią, bo magicy od podłączania nie dojechali. Było to już drugie nieudane podejście. Nie będę więc pisał, że mi dzisiaj założą (umówieni są na wieczór) żeby nie zapeszyć. Są to prawdziwi fachowcy, co mogłem stwierdzić już przy pierwszej wizycie. Prawdziwych fachowców poznaje się po: 1. narzekaniu na pracę poprzedników ("spieprzyli panu całą instalację antenową") 2. niezrozumiałym żargonie (nie będę nawet cytował, bo nie zdołałem zapamiętać) 3. bałaganie (rozgrzebali kilka gniazd antenowych i zostawili nie zmontowane, wszędzie pełno uciętych końcówek kabli 4. braku narzędzi ("ma pan może śrubokręt?") Reszta obserwacji po dzisiejszej (oby!) wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Księga Wyjścia 03.11.03, 10:47 Komu dobrze... A ja najprawdopodobniej stracę po 5 listopada dostęp do sieci z domu :( Myślimy nad założeniem dsl ale narazie chyba pozostanie to w sferze marzeń... Ueee :( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga Wyjścia 03.11.03, 16:58 ralston napisał: > 4. braku narzędzi ("ma pan może śrubokręt?") Na takie pytanie kiedys odpowiedzialam, ze ja to bym zrobila nie srubokretem tylko pilniczkiem do paznokci. Facet zrobil wielkie oczy, ale pomyslal pewnie, ze jestem doswiadczona w tym temacie. Powiedzial: "to daj pani ten pilniczek". Podalam mu..... taki papierowy:)))). W tym momencie okazalo sie, ze ma srubokret w samochodzi i mnostwo innych narzedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Księga Wyjścia 03.11.03, 22:59 anahella napisała: > ralston napisał: > > > 4. braku narzędzi ("ma pan może śrubokręt?") > > Na takie pytanie kiedys odpowiedzialam, ze ja to bym zrobila nie srubokretem > tylko pilniczkiem do paznokci. Facet zrobil wielkie oczy, ale pomyslal pewnie, > ze > jestem doswiadczona w tym temacie. Powiedzial: "to daj pani ten pilniczek". > Podalam mu..... taki papierowy:)))). W tym momencie okazalo sie, ze ma srubokre > t > w samochodzi i mnostwo innych narzedzi. > Jakoś głupio mi było proponować im pilniczek do paznokci, więc posłusznie podawałem im dzisiaj kolejno: śrubokręt, miarkę, piłkę do metalu, kombinerki (dla purystów: szczypce uniwersalne) Odpowiedz Link Zgłoś