andrzej_witkow 29.12.08, 17:51 Wiem, że istnieje możliwość zarabiania w internecie, mając trochę wolnego czasu można by się czymś zająć. Czy ktoś może słyszał jak się zarabia? co trzeba zrobić gdzie szukać? i czy tak naprawdę jest to warte zachodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnyy_24 Re: Zarabianie w internecie? 30.12.08, 13:22 Nie jest to temat zbyt popularny, ludzie niechętnie angażują się w tego typu formy zarabiania. Nie mogę powiedzieć, że dorabiam sobie, ale poprzez na przykład reklamy adsense, wystarczy, ze umieści się je na stronie i czeka się na zyski. Nie kosztuje mnie to nic, w związku z czym pojawienie się nawet małej sumy pieniędzy po jakimś czasie potrafi ucieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_playa Re: Zarabianie w internecie? 30.12.08, 16:22 cóż są rózne sposoby- można przystąpić do jednej ze społeczności którym płaci się za klikanie w reklamy, ale to kompletnie bez sensu, można prowadzić swojego bloga - i tak jak ktoś tu napisał zarabiać na adsensach czy też innych reklamach... internet daje spory możliwości. Link do ciekawego bloga o zarabianiu zarabianie-na-blogu.pl/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.bartowski Re: Zarabianie w internecie? 31.12.08, 10:52 Wszelkie tego typu społeczności chyba działają na tej samej zasadzie co blog, chodzi o adsense. Tyle, że działanie na portalu społecznościowym jest ciekawsze od bloga. Daje więcej możliwości na promowanie własnej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Innowacje Re: Zarabianie w internecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 14:33 No proszę, to i taka możliwość w internecie? proszę w więcej info jak można Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_witkow Re: Zarabianie w internecie? 02.01.09, 15:13 Załóżmy, że już mam dostęp do adsense, gdzie możemy je zamieszczać? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.bartowski Re: Zarabianie w internecie? 09.01.09, 16:09 1. Zakładasz konto adsense (google/adsense) (5min) 2. Zakładasz konto na rafiner.pl (3min) 3. przeklejasz kod adsense do profilu rafiner.pl (29sec) 4. Dodajesz przedmiot (4min) 5. Czekasz i zarabiasz w sumie ok 12 minut i 29 sekund Odpowiedz Link Zgłoś
1-kris [...] 12.01.09, 12:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paruszaga Re: Zarabianie w internecie? 12.01.09, 17:06 rafiner wydaje się prostszy. jak jesteś aktywny to można nieźle pieniędzy wyciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś