szubad 27.06.09, 21:42 liryka zaangażowana, trochę ściska gardło www.youtube.com/watch?v=dl6yilkU1LI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Tracy Ch. 27.06.09, 22:02 Dzięki za podróż sentymentalną,Szu.Lat temu 20 (słownie dwadzieścia !)zajeździłam dosłownie ten długoplej.Moje potomstwo było przekonane,że ta pani to nie pani,ino chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Tracy Ch. 27.06.09, 22:41 > A zycie jest kabaretem. czasem kabałą do wpakowania. Się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Tracy Ch. 28.06.09, 03:20 szubad napisała: > > > A zycie jest kabaretem. > > czasem kabałą do wpakowania. Się :-) - Ma Sie. Rozumiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Tracy Ch. 27.06.09, 22:40 a tę Panią Pani lubi? www.youtube.com/watch?v=QWlTa6Ftrt8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Tracy Ch. 28.06.09, 00:11 Tę panią lubiłam do czasu ,gdy dokonała wielkiego semantycznego nadużycia.Przyjechała do mojego miasta zaśpiewac na festiwalu.Z olbrzymim przekonaniem i tak jakoś od serca śpiewała,że uwielbia szampana.Zapytana po występie czy lubi szampana,odparła,że nie.(!) Nie mogłam znieśc tej bezczelności w jej oczach i przeszłam szybką przemianę duchową. No przecież oszukała nas wszystkich Polaków..... Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Tracy Ch. 28.06.09, 09:40 To nadużycie to była empatyczna kreacja kogoś kto uwielbia :-) trochę ją rozumiem, bo z alkoholi to ja akurat lubię kształty i kolory butelek, nazwy, etykiety, korki, historie procesu destylacji i genealogie rodzinne właścicieli winnic, browarów i gorzelni, to wszystko obiecuje tak wiele, że smak jest zawsze cokolwiek rozczarowujący :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tracy Ch. 28.06.09, 08:30 Liryka indyferentna. Mnie wczoraj naszlo i trzyma: w547.wrzuta.pl/audio/1T2ugoW241K/piesn_mijajacych_sie_wielorybow_-_lech_janerka Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Tracy Ch. 28.06.09, 13:52 Ściska też za serce.Szczera i uczciwa chęc nawiązania bliższych relacji w celu prokreacji.Wyczuwam tu lwowskie zagajenie. -Tajoj ? -Tajoj- brzmi odzew. Fajne to,Brezu.Takie mroczne i głębinowe. :] Odpowiedz Link Zgłoś
piter_tarnopol Re: Tracy Ch. 28.06.09, 17:56 tiny.pl/3vqc More at www.essickphoto.com/ 3promile.livejournal.com/ yhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Tracy Ch. 28.06.09, 19:31 Co jest,Siostro?! W okryciu wierzchnim na basen ? Rozbierac mi się szybko w windzie! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Tracy Ch. 06.07.09, 21:03 Wczoraj z mojego lasu wychodziły pieśni pani Ch. Jej osoba przechadzała się po mojej plaży i piwo żłopała łapczywie. A na pierogi to się rzuciła.... Odpowiedz Link Zgłoś