modliszka61 Re: Anger Management 31.07.09, 22:55 Zaśpiewac proszę www.youtube.com/watch?v=L7BQRGXFLJs Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Anger Management 01.08.09, 00:16 a lubiem Nataliu i nawet kiedys wycinki prasowe zbierauem, sauatki sosem Santa Catalina ppolewalem...ech... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Anger Management 01.08.09, 16:06 kanuk napisał: >a lubiem Nataliu i nawet kiedys wycinki prasowe zbierauem, i na macie suomiannej nad tapczanem sprężynowym przypinauem..ach :} i zwierz w moim lesie wszelki mieszkał... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Anger Management 01.08.09, 16:28 modliszka61 napisała: > kanuk napisał: > > >a lubiem Nataliu i nawet kiedys wycinki prasowe zbierauem, > > i na macie suomiannej nad tapczanem sprężynowym przypinauem..ach :} > i zwierz w moim lesie wszelki mieszkał... -tak stalem po kostki w wodzie i wiatrem sie w zapomnieniu pozywialem ,z Santa Catalina wiejacym,ze az mnie plaszczka po nodze polaskotala i do rzeczy wistej powrocilem . Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Anger Management 01.08.09, 17:31 kanuk napisał: i do rzeczy wistej powrocilem . zawod miłosny to przykre doświadczenie dla mężczyzny... (i tu mój szatański uśmiech ;} ) Przyjdzie jednak czas,kiedy nie będziesz chciał nawet myślec : rzeczy wiście ;} Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Anger Management 01.08.09, 18:24 modliszka61 napisała: > kanuk napisał: > i do rzeczy wistej powrocilem . > > zawod miłosny to przykre doświadczenie dla mężczyzny... > (i tu mój szatański uśmiech ;} ) > Przyjdzie jednak czas,kiedy nie będziesz chciał nawet myślec : rzeczy wiście ;} I tak..nie "wszystko to o-o-o bok nas".. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Anger Management 01.08.09, 19:09 Uzasadniony wariant to przedsię biorstwo :} Odpowiedz Link Zgłoś