kvinna 07.01.04, 10:23 A czy nie moglibyśmy wszyscy się l o g o w a ć? Uniknęlibyśmy problemu z klonami, sobowtórami i innymi owieczkami Dolly... Czy ktoś jest za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: Drogie Państwo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.01.04, 10:34 A jak myslisz, po co ta ostatnia zabawa z girl byla? Zeby zmusic ja do logowania...czesciowo sie udala. Tylko kto to wymyslil, hmm. ryb PS. Ide do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna - powiedział ryb, niezalogowany 07.01.04, 10:42 Nie śledzę wszystkich wątków. A z niezalogowanymi nie gadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glupki_lesne Re: rybie, dobry czlowiek jestes, 07.01.04, 11:23 ufny a poczciwy do tego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: rybie, dobry czlowiek jestes, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:32 "poczciwy" mówi się o niezbyt rozgarnietym choć dobrym.... zabawnie to pod palcami mieciów wygląda, hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka częściowo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:36 Holmsie, motyw (ba, 3!) mozliwości intelektualne umiejetnosci techniczne profil emocjonalny plus poszlaki (że ich expresis verbis nie wyłożę... ;) więc who's that girl? ;D wot szto :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm a ty ? może wpisując pesel z dowodu ? IP: *.future-net.pl 07.01.04, 10:44 chaos jest motorem postępu... jeśli coś za bardzo komplikuje życie, może warto nauczyć się z tym żyć? można oczywiście skryć się w inkubatorze albo w mundurze Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar a może 07.01.04, 10:48 wystarczy, ze kazdy kto bedzie wchodzil na fp niech dotknie kciukiem w lewym rogu ekranu i powie na glos swoje haslo? moze tez chrzaknac cos na wpol zrozumialego jezeli boi sie podsluchania hasla w sieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna jaaaasne 07.01.04, 11:11 Chleb można kupować w aptece, a swojego peceta włączać z kopa, duży uśmiech. Czym jest "qm a ty?" jak nie swego rodzaju inkubatorem? Dobrze grzeją? I kiedy z niego Cię wypuszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm a ty ? potrafisz się uśmiechać IP: *.future-net.pl 07.01.04, 11:45 to dobrze, bo sprawiałaś wrażenie takiej opętanej w sieci...mnie też się zdarzyło zagubić z nieco jednak innego powodu: gdy chciałem sobie odtworzyć jakiś tekst autorstwa kwieto... i znalazłem 2200 postów... gdyby ten zacny i jakże płodny człowiek zechciał podzielić swoje wypowiedzi(według własnych kryteriów np.: tematycznych) na różne nicki, byłoby mi łatwiej... a tak odpuściłem sobie dalsze poszukiwania... żeby nie być opatrznie zrozumianym pragnę dodać,że ludzie w rózny sposób ułatwiają sobie pracę... to co dla jednych jest przekleństwem dla innych zbawieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: potrafisz się uśmiechać 07.01.04, 12:28 oo, brawo Frustro. Tego czego mi brakuje to wyszukiwarki w wyszukiwarce. Aby spośród tych 2200 postów móc dalej wyszukać. ps. tylko 2200? to chyba z tego i ubiegłego roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm a ty ? to był owoc pracy Kwieto jednego sezonu IP: *.future-net.pl 07.01.04, 12:40 Internet ma swoje zalety i wady... każdy na swój sposób próbuje się przystosować... pracuję więc nad tym jak w inny niż dotychczas sposób katalogować informacje a potem wyszukiwać mniejszym wysiłkiem...myślę i eksperymentuję... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: to był owoc pracy Kwieto jednego sezonu 07.01.04, 12:53 więc gdy wymyślisz i przeeksperymentujesz, powiem, daj gryza F. pliiz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: a nie zagryziesz ? n/t 07.01.04, 12:59 nie "za" tylko "u" i pomysłowi to nie zaszkodzi, bo pomysły są jak trawa, czym częściej się je gryzie pomysłogryzarką tym lepiej rosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm a ty ? Re: a nie zagryziesz ? n/t IP: *.future-net.pl 07.01.04, 13:02 to w takim razie idę się gryźć z myślami Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: to był owoc pracy Kwieto jednego sezonu 07.01.04, 21:10 Proponuje system skojarzeniowo-wrazeniowy, podparty slowami/zwrotami-kluczami. Mi osobiscie bardzo pomaga niezla pamiec "orientacyjna" - gdy czegos szukam np w ksiazce, zwykle orientuje sie mniej wiecej w ktorej czesci ksiazki, na ktorej stronie (lewa czy prawa) i w ktorym miejscu strony to bylo (gora/dol/srodek). Tyle ze... ostatnio zaczynam sie gubic w ktorej ksiazce :"PP (rozwiazaniem stalo sie skanowanie ksiazek i szukanie w komputerze po konkretnych slowach, :"PP) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Ooo, wypraszam sobie 07.01.04, 21:06 Juz i tak dziele co nieco. Jest przecie ovocko, jest glupek_lesny/glupki_lesne... W dzieleniu nickow jest tez pewna pulapka - po pierwsze strasznie segmentuje osobe, po drugie podzial jest zbytnia doslownoscia (dzis jestem w swietnym nastroju, to mam takiego nicka, wczoraj bylem smutny to mialem smakiego), po trzecie - wtedy by byl dopiero bajzel z szukaniem, jakby sie komus nicki pomylily na przyklad... A wyszukiwarki w wyszukiwarce brakuje, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To zależy Re: Drogie Państwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 17:38 Ktoś tak ułożył to forum, że nie żąda się tu logowania. Na innych forach panują surowsze (czystsze?) obyczaje. Jeśli chcecie tu porządku, to poproście waszego admina. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar przeciw obowiazkowemu logowaniu 08.01.04, 08:43 niektorzy z nas, osoby ciekawe i interesujace, nie maja potrzeby wypelniania bzdurnych ankietek i wpisywania hasel i loginow ale maja chcec wypowiedziec wlasne zdanie, obowiazek logowania wielu z nich moze zniechecic do udzialu w dyskusjach,..a jak ktos ma problem z podszywaniem sie pod jego niezalogowanego nicka to po prostu moze sie zalogowac, albo cieszyc sie z obecnosci klona:) Odpowiedz Link Zgłoś