Dodaj do ulubionych

Drogie Państwo

07.01.04, 10:23
A czy nie moglibyśmy wszyscy się l o g o w a ć? Uniknęlibyśmy problemu z
klonami, sobowtórami i innymi owieczkami Dolly...

Czy ktoś jest za?
Obserwuj wątek
    • Gość: ryb Re: Drogie Państwo IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.01.04, 10:34
      A jak myslisz, po co ta ostatnia zabawa z girl byla? Zeby zmusic ja do
      logowania...czesciowo sie udala. Tylko kto to wymyslil, hmm.

ryb

PS. Ide do pracy...
      • kvinna - powiedział ryb, niezalogowany 07.01.04, 10:42
        Nie śledzę wszystkich wątków.
        A z niezalogowanymi nie gadam ;)
      • glupki_lesne Re: rybie, dobry czlowiek jestes, 07.01.04, 11:23
        ufny a poczciwy do tego...;)
        • Gość: Oleńka Re: rybie, dobry czlowiek jestes, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:32
          "poczciwy" mówi się o niezbyt rozgarnietym choć dobrym....

zabawnie to pod palcami mieciów wygląda, hihi :)
      • Gość: Oleńka częściowo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:36
        Holmsie,

motyw (ba, 3!)
        mozliwości intelektualne
        umiejetnosci techniczne
        profil emocjonalny
        plus poszlaki (że ich expresis verbis nie wyłożę... ;)

więc who's that girl? ;D

wot szto :)))))
    • Gość: qm a ty ? może wpisując pesel z dowodu ? IP: *.future-net.pl 07.01.04, 10:44
      chaos jest motorem postępu... jeśli coś za bardzo komplikuje życie, może warto
      nauczyć się z tym żyć? można oczywiście skryć się w inkubatorze albo w
      mundurze
      • j_ar a może 07.01.04, 10:48
        wystarczy, ze kazdy kto bedzie wchodzil na fp niech dotknie kciukiem w lewym
        rogu ekranu i powie na glos swoje haslo? moze tez chrzaknac cos na wpol
        zrozumialego jezeli boi sie podsluchania hasla w sieci....
      • kvinna jaaaasne 07.01.04, 11:11
        Chleb można kupować w aptece, a swojego peceta włączać z kopa, duży uśmiech.
        Czym jest "qm a ty?" jak nie swego rodzaju inkubatorem? Dobrze grzeją? I kiedy
        z niego Cię wypuszczą?
        • Gość: qm a ty ? potrafisz się uśmiechać IP: *.future-net.pl 07.01.04, 11:45
          to dobrze, bo sprawiałaś wrażenie takiej opętanej w sieci...mnie też się
          zdarzyło zagubić z nieco jednak innego powodu: gdy chciałem sobie odtworzyć
          jakiś tekst autorstwa kwieto... i znalazłem 2200 postów... gdyby ten zacny i
          jakże płodny człowiek zechciał podzielić swoje wypowiedzi(według własnych
          kryteriów np.: tematycznych) na różne nicki, byłoby mi łatwiej... a tak
          odpuściłem sobie dalsze poszukiwania... żeby nie być opatrznie zrozumianym
          pragnę dodać,że ludzie w rózny sposób ułatwiają sobie pracę... to co dla
          jednych jest przekleństwem dla innych zbawieniem...
          • r.richelieu Re: potrafisz się uśmiechać 07.01.04, 12:28
            oo, brawo Frustro. Tego czego mi brakuje to wyszukiwarki w wyszukiwarce. Aby
            spośród tych 2200 postów móc dalej wyszukać.
            ps. tylko 2200? to chyba z tego i ubiegłego roku ;)
            • Gość: qm a ty ? to był owoc pracy Kwieto jednego sezonu IP: *.future-net.pl 07.01.04, 12:40
              Internet ma swoje zalety i wady... każdy na swój sposób próbuje się
              przystosować... pracuję więc nad tym jak w inny niż dotychczas sposób
              katalogować informacje a potem wyszukiwać mniejszym wysiłkiem...myślę i
              eksperymentuję...
              • r.richelieu Re: to był owoc pracy Kwieto jednego sezonu 07.01.04, 12:53
                więc gdy wymyślisz i przeeksperymentujesz, powiem, daj gryza F. pliiz ;)
                • Gość: qm a ty ? a nie zagryziesz ? n/t IP: *.future-net.pl 07.01.04, 12:56
                  • r.richelieu Re: a nie zagryziesz ? n/t 07.01.04, 12:59
                    nie "za" tylko "u" i pomysłowi to nie zaszkodzi, bo pomysły są jak trawa, czym
                    częściej się je gryzie pomysłogryzarką tym lepiej rosną ;)
                    • Gość: qm a ty ? Re: a nie zagryziesz ? n/t IP: *.future-net.pl 07.01.04, 13:02
                      to w takim razie idę się gryźć z myślami
              • kwieto Re: to był owoc pracy Kwieto jednego sezonu 07.01.04, 21:10
                Proponuje system skojarzeniowo-wrazeniowy, podparty slowami/zwrotami-kluczami.

Mi osobiscie bardzo pomaga niezla pamiec "orientacyjna" - gdy czegos szukam np w ksiazce,
                zwykle orientuje sie mniej wiecej w ktorej czesci ksiazki, na ktorej stronie (lewa czy prawa) i w
                ktorym miejscu strony to bylo (gora/dol/srodek). Tyle ze... ostatnio zaczynam sie gubic w ktorej
                ksiazce :"PP

(rozwiazaniem stalo sie skanowanie ksiazek i szukanie w komputerze po konkretnych slowach,
                :"PP)
          • kwieto Ooo, wypraszam sobie 07.01.04, 21:06
            Juz i tak dziele co nieco. Jest przecie ovocko, jest glupek_lesny/glupki_lesne...

W dzieleniu nickow jest tez pewna pulapka - po pierwsze strasznie segmentuje osobe, po drugie
            podzial jest zbytnia doslownoscia (dzis jestem w swietnym nastroju, to mam takiego nicka, wczoraj
            bylem smutny to mialem smakiego), po trzecie - wtedy by byl dopiero bajzel z szukaniem, jakby
            sie komus nicki pomylily na przyklad...

A wyszukiwarki w wyszukiwarce brakuje, to fakt
    • Gość: To zależy Re: Drogie Państwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 17:38
      Ktoś tak ułożył to forum, że nie żąda się tu logowania. Na innych forach panują surowsze
      (czystsze?) obyczaje. Jeśli chcecie tu porządku, to poproście waszego admina.
    • j_ar przeciw obowiazkowemu logowaniu 08.01.04, 08:43
      niektorzy z nas, osoby ciekawe i interesujace, nie maja potrzeby wypelniania
      bzdurnych ankietek i wpisywania hasel i loginow ale maja chcec wypowiedziec
      wlasne zdanie, obowiazek logowania wielu z nich moze zniechecic do udzialu w
      dyskusjach,..a jak ktos ma problem z podszywaniem sie pod jego niezalogowanego
      nicka to po prostu moze sie zalogowac, albo cieszyc sie z obecnosci klona:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka