Gość: karol IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 19:09 Na pewno docierają do WAs wiadomości aktualne o molestowaniu...Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz_b Re: molestowanie seksualne 23.02.02, 19:17 nie daje sie, jestem dosyc silny i znam mikado pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: molestowanie seksualne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 19:42 a co rozumiesz przez :"aktualne"? kto kogo dziś,wczoraj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: molestowanie seksualne IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 20:11 Co Ty Kulka nie czytasz gazet?Najnowsze doniesienai o molestowaniu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart@ Re: molestowanie seksualne IP: *.astercity.net / 10.136.128.* 23.02.02, 19:46 Nie popieram. Czasem są okoliczności łagodzące. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: molestowanie seksualne IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 20:10 Jasne,to zawsze zboczenie czyli choroba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: molestowanie seksualne IP: *.home.cgocable.net 24.02.02, 07:27 Molestowanie seksualne to taki cichy gwalt. Powinno byc karane jak gwalt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: molestowanie seksualne IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 10:59 zbyt dużo musiałabym pisać...obawiam się że nie warto bo i tak.....kościół jest tym czym jest i jeszcze długo będzie...NIESTETY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: do karola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 11:48 fakt nie czytam gazet,jedynie w większości nagłówki,ale to chyba temat na inny wątek:)a biskup...no cóż,bulwersujące...ale to fragment skrzeczącej rzeczywistosci i tyle...jasne ze oczekuje sie że w srodowisku kapłanów ,takie rzeczy nie powinny miec miejsca,ale czy powinny miec gdziekolwiek? nie! to tylko swiadczy o tym ,ze oni od reszty baranków niczym sie nie róznią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: do Kulki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 12:29 Masz rację ,ale to oczym mówimy to po prostu choroba i w każddym środowisku może wystąpic zboczenie,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastwa Re: do Kulki IP: 172.17.15.* 26.02.02, 01:11 Gość portalu: karol napisał(a): > Masz rację ,ale to oczym mówimy to po prostu choroba i w każddym środowisku > może wystąpic zboczenie,niestety. Co masz na myśli mówiąć że to choroba ? to niby mogę się od kogoś zarazić "molestowaniem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: do Kulki IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 20:01 Dla scislosci nie wszystkie choroby sa zarazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastwa Re: Martyna IP: 172.17.15.* 27.02.02, 20:55 A czy cechą choroby nie jest wyniszczanie chorego organizmu (zwłaszcza nie leczonego), nie wiem tylko co wyniszcza molestowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: molestowanie seksualne IP: *.unl.edu 25.02.02, 21:49 Gość portalu: ja napisał(a): > zbyt dużo musiałabym pisać...obawiam się że nie warto bo i tak.....kościół jest > > tym czym jest i jeszcze długo będzie...NIESTETY! To nie kosciol jest i bedzie. To nasza glupota jest i bedzie. Kosciol jest obrazem naszej wielowiecznej glupoty. Na tyle, na ile glupota pozwala, na tyle rosna swiatynie tej glupoty. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Może wystąpisz ? IP: 217.153.50.* 27.02.02, 16:06 Z tego w którym jesteś do lepszego ? Polecam islam. Jeszcze w wydaniu szyitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: molestowanie seksualne IP: *.czeladz.msk.pl 24.02.02, 21:45 Gość portalu: karol napisał(a): > Na pewno docierają do WAs wiadomości aktualne o molestowaniu...Co o tym > sądzicie? co to w ogóle jest za pytanie?...a ty jesteś " ZA" , że pytasz? Bo dla mnie to tak, gdybyś pytał co sądzę o postępowaniu Hitlera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: molestowanie seksualne IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.02, 21:29 Ci ktorzy molestuja innych powinni siedziec w wiezieniach i to ciezkich. Sankcje pracownicze to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś