Gość: nnn IP: *.warynski.net / 80.50.169.* 28.04.04, 20:58 musze napisac referat na temat metodologii badan psychologicznych,czy ktos zna linki do stron, ktore moglyby mi sie przydac? z gory dziekuje za pomoc nnn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: szukam linkow!!!!!! 28.04.04, 22:41 wypożycz se z byblotekaki metodologię badań psychologicznych i będziesz miał Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: szukam linkow!!!!!! 28.04.04, 22:43 r.richelieu napisała: > wypożycz se z byblotekaki metodologię badań psychologicznych i będziesz miał xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a ja zem myslal ze to chodzi o linki druciaste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: szukam linkow!!!!!! IP: *.future-net.pl 28.04.04, 22:46 taka operacja wymaga wysiłku intelektualnego i fizycznej aktywności, to nie to pokolenie Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: szukam linkow!!!!!! 28.04.04, 23:05 Wszystko, co genialne jest proste:))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: szukam linkow!!!!!! 28.04.04, 23:09 melanie napisała: > Wszystko, co genialne jest proste:))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tez wiem o tym.Oj wiem,wiem.Moja kolezanka tez mi mowi ze jak jest prosty to jest genialny.P. Odpowiedz Link Zgłoś